۱۳۹۲ خرداد ۸, چهارشنبه

محکومیت محمود بهشتی به 5سال حبس

* محکومیت محمود بهشتی لنگرودی به ۵ سال حبس تعزیری
* مطالبه پول از زندانیان زندان زاهدان برای نسب دستگاه شنود

محکومیت محمود بهشتی لنگرودی به ۵ سال حبس تعزیری

محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی اسبق کانون صنفی معلمان ایران، از سوی دادگاه انقلاب به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محمود بهشتی لنگرودی، از سوی شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

آقای بهشتی تا یک ماه فرصت اعتراض نسبت به حکم صادره را دارد.

گفتنی ست که این فعال صنفی از سال ۸۲ تا سال ۹۰ چندین مرتبه از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و مجموعاٌ چندین ماه را در انفرادی‌های بند ۲۰۹ و ۲۴۰ زندان اوین سپری کرده بود. وی در حال حاضر به قید وثیقه‌ی صد و پنجاه میلیون تومانی آزاد است.

شایان ذکر است که این حکم سنگین در حالی برای محمود بهشتی صادر شده است که ایشان مدتی ست بازنشسته شده‌اند.

مطالبه پول از زندانیان زندان زاهدان برای نسب دستگاه شنود

مسئولین زندان مرکزی زاهدان از زندانیان این زندان برای نسب دستگاه شنود مکالمات تلفنی در خواست پول کرده اند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جاری مسئولین زندان مرکزی زاهدان به زندانیان اعلام کرده اند که اگر نفری ۱۰ هزار تومان جهت نسب دستگاه شنود مکالمات تلفنی پرداخت نکنند کلیه تلفنهای این زندان قطع خواهد شد.

یکی از زندانیان این زندان به گزارشگر هرانا گفت: "زندانیان تصمیم گرفته اند تا این پول را پرداخت نکنند و با این وجود از روزهای آینده دیگر امکان تماس تلفنی برای ما از بین خواهد رفت."

مسئولین زندان رقم مورد نیاز برای نسب دستگاه‌های شنود را برای هر بند این زندان رقم ۹۰۰ هزار تومان اعلام کرده اند.

زندان زاهدان ۱۱ بند دارد که حدود ۳۵۰۰ زندانی با جرائم متفاوت و در بند های مختلف این زندان محبوس هستند. حدود ۲۰ نفر از محبوسین را زندانیان سیاسی و عقیدتی تشکیل می دهند. البته تعداد زندانیان سیاسی و عقیدتی این زندان چیزی حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر بود که به دلیل دو نوبت اعتراضات گسترده ای که در اوایل سال گذشته در آن رخ داد اکثر آنها به زندانهای دور افتاده کشور از جمله سمنان، بندر عباس، اردبیل، قزوین و... تبعید شدند.

هیچ نظری موجود نیست: