۱۳۹۲ اسفند ۱, پنجشنبه

روزنامه آسمان امروز با اعلام جرم دادسرای فرهنگ و رسانه ، توقیف شد!

براساس گزارش‌های رسیده از ایران، روزنامه آسمان امروز پنج‌شنبه اول اسفندماه با اعلام جرم دادسرای فرهنگ و رسانه به دلیل آنچه نشر مطالب خلاف موازین اسلامی و توهین به مقدسات عنوان شد، توقیف شده است.
دادسرای عمومی و انقلاب تهران با انتشار این خبر نوشت: "بنا به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ، روزنامه یاد شده در شماره روز سه شنبه مورخ ۲۹/۱۱/۱۳۹۲ با انتشار مطلبی نوشته بود که حکم قصاص غیر انسانی است. متعاقب انتشار این مطلب سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه علیه مدیر مسئول این روزنامه اعلام جرم کرد و خواستار توقف انتشار آن شد. در پی ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه ، بازپرس پرونده پس از رسیدگی دستور توقیف این روزنامه را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر و ابلاغ کرد. این گزارش هم چنین حاکیست که مدیر مسئول این روزنامه نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است."

در پی انتشار این گزارش رسانه‌های محافظه کار با انتقاد نسبت چاپ این مطلب، سلسله مطالبی را منتشر کردند.
اشاره دادسرای عمومی به گزارشی با عنوان "علم سیاست در زمانه سخت" در ۲۹ بهمن در این روزنامه است که براساس آن هرمیداس باوند، استاد پیشین دانشگاه و عضو جبهه ملی لایحه قصاص را "غیر انسانی" دانست.
خبرگزاری تسنیم، روز گذشته ۳۰ بهمن به نقل از ناصر موسوی لارگانی، نماینده مجلس نوشت: "اگر کسی مواردی که صریحا قرآن به آن اشاره کرده از جمله قصاص را منکر شود، ارتداد در مورد وی قطعی است."
در ادامه این روند، خبرگزاری فارس با انتشار یادداشتی از رضا سراج، نوشت که این مطلب با هدف "حرمت شکنی و قداست زدایی از مقدسات دینی با هدف تضعیف کردن غیرت و تعصب دینی در جامعه" منتشر شده است.
مشرق نیوز از دیگر سایت‌های محافظه کار نوشت که صادق کوشکی از فعالان سیاسی محافظه کاران از حسن روحانی خواسته با "روزنامه آسمان به خاطر انتشار چنین مطلبی برخورد کند."
نشریه آسمان، مدتی به شکل هفته نامه منتشر شد و از حامیان دولت حسن روحانی بود که به تازگی به شکل روزنامه چاپ می‌شد.
در همین حال براساس آخرین گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز، ایران همچنان در یکی از پایین‌ترین رده‌های فهرست باقی مانده است.
این سازمان می‌گوید وضعیت آزادی اطلاع‌رسانی در ایران نسبت به سال گذشته "تغییر چندانی نکرده است".
این گزارش یادآوری کرده است: "در پایان سال میلادی ٢٠١٣، ایران با ۵۰ روزنامه‌نگار و وب‌نگار زندانی، یکی از پنج زندان بزرگ جهان [برای رسانه‌ها] بود."
"با وجود آزادی برخی از زندانیان سیاسی، اما وعده‌های حسن روحانی رئیس جمهور جدید برای آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت آزادی اطلاع‌رسانی تاکنون بی‌نتیجه مانده است."