۱۳۹۱ آبان ۱۰, چهارشنبه

اعتراض شیرین عبادی و مجامع مدافع حقوق بشر پیرامون نسرین ستوده

امروز شیرین عبادی برندۀ جایزۀ صلح نوبل به همراهی شش سازمان حقوق بشری اعلام کردند که قوۀ قضاییه و مسئولان زندانهای ایران باید به بدرفتاری با وکیل برجستۀ حقوق بشری نسرین ستوده خاتمه دهند. خانم عبادی و سازمان های حقوق بشری همچنین از مقامات ایران خواستند تا اجازه دهند تمام زندانیان مطابق با حقوق بین المللی حقوق بشر از مراقبت های پزشکی و ملاقات با خانواده برخوردار باشند.
سازمان های دیده بان حقوق بشر، عفو بین الملل، کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، گزارشگران بدون مرز، فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر، و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران همراه با شیرین عبادی، باز از دولتمردان ایرانی خواستند تا احکام محکومیت فعالان مسالمت جو را لغو کنند و آنان را بدون قید و شرط آزاد نمایند.
شیرین عبادی گفت: «هیچ یک از روزنامه نگاران، وکلای حقوق بشری و مدافعان حقوق بشر که تنها برای فعالیت مسالمت آمیزشان بازداشت شده اند نباید در زندان باشند. زورگفتن به فرزند یک زندانی و محروم کردن وی از دیدار با خانواده اش و دسترسی به مراقبت پزشکی تنها باعث بدتر جلوه کردن ایران در چشم جهانیان می شود».
از زمان دستگیری نسرین ستوده در سال 1389، مقامات این وکیل حقوق بشری 47 ساله و مادر دو فرزند خردسال را بارها در حبس انفرادی نگهداشته اند و از ملاقات منظم و صحبت با خانواده اش محروم کرده اند. مقامات زندان در ایران، ظرف چند ماه گذشته مرتبا زندانیان سیاسی دیگر را نیز از ملاقاتهای منظم با نزدیکان خویش و دسترسی مناسب به درمان پزشکی محروم کرده اند.
رضا خندان همسر ستوده به گروه های حقوق بشری گفت که نسرین ستوده که از تاریخ 17 اکتبر 2012 (26 مهر 1391) دست به اعتصاب غذا زد، به بهداری زندان اوین منتقل شده است. وی گفت که اعتصاب غذای ستوده در واکنش به آزار و اذیت خانواده اش توسط مقامات و محدودیت بر حق ملاقات وی است. خانم عبادی و شش سازمان حقوق بشری گفتند: «ما جدأ از شرایط نسرین ستوده نگرانیم و مسئولیت های دولتمردان ایران را خاطرنشان می کنیم».
در روز 26 اکتبر 2012 (5 آبان 1391)، پارلمان اروپا اعلام کرد که جایزۀ آزادی اندیشۀ ساخاروف امسال را به نسرین ستوده و فیلمساز ایرانی جعفر پناهی اعطاء کرده است.
رضا خندان گفت که ستوده اعتصاب غذای خود را پس از شنیدن اینکه مقامات قوۀ قضاییه دختر 12 سالۀ وی را احضار کرده اند تا به وی تفهیم کنند که اجازۀ سفر به خارج از ایران را ندارد آغاز کرد. خندان گفت که ستوده احساس می کرد برای ابراز اعتراض خود به آزار و اذیت خانوادۀ خود توسط مقامات و عدم رعایت حق ملاقات خود جز دست زدن به اعتصاب غذا “چاره دیگری ندارد”. ظرف سه ماه گذشته، مقامات زندان اوین از ملاقات حضوری فرزندان ستوده با وی جلوگیری کرده اند و به شدت امکان ارتباط تلفنی او از زندان را محدود کرده اند. آنها تقریبا یک سال است که از ملاقات نسرین ستوده با مادر و برادرش جلوگیری می کنند.
در ژانویۀ 2011 (دی 1389)، دادگاه انقلاب ستوده را به اتهامات “اقدام علیه امنیت ملی” و “تبلیغ علیه نظام” به 11 سال زندان محکوم و وی را از اشتغال به حرفۀ وکالت و سفر به خارج از کشور به مدت 20 سال محروم کرد. دادگاه تجدید نظر حکم زندان وی را به 6 سال و حکم محرومیت وی از حرفۀ وکالت و سفر به خارج را به 10 سال تقلیل داد. اما مطابق قوانین ایران، دادگاههای عمومی و انقلاب اختیار منع کردن وکلا از حرفۀ وکالت را ندارند و این امر در اختیار دادگاه انتظامی قضات است.
مسئولان زندان اوین از ملاقات منظم دو روزنامه نگار زندانی، ژیلا بنی یعقوب و مهسا امرآبادی، با همسرانشان که در زندان دیگری نگهداری می شوند، جلوگیری می کنند. سازمانهای حقوق بشری از منابع مطلع گزارشهایی دریافت کرده اند که ژیلا بنی یعقوب، که در حال گذراندن یک سال حبس در بند 350 زندان اوین است، از زمان زندانی شدن در سپتامبر 2012 (شهریور 1391) نتوانسته با همسر روزنامه نگار خود بهمن احمدی امویی ملاقات داشته باشد. امویی در حال سپری کردن محکومیت پنج سالۀ خود به اتهام “تبلیغ علیه نظام” و “توهین به رییس جمهور” در زندان رجایی شهر در 47 کیلومتری غرب تهران است.
مهسا امرآبادی حکم یک سال زندان را می گذراند و همسر روزنامه نگارش مسعود باستانی در حال گذراندن حکم شش سال زندان است؛ هر دو به جرایم امنیتی شامل “تبلیغ علیه رژیم” برای نوشتن مقالاتی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری مورد مناقشۀ سال 1388 محکوم شده اند. مقامات ایرانی امرآبادی را در زندان اوین و همسرش را در زندان رجایی شهر نگهداری می کنند.
مقامات از دسترسی دو زندانی زن به نامهای بهاره هدایت و محبوبه کرمی به خدمات پزشکی مورد نیازشان جلوگیری می کنند. بنا به گزارش هایی که گروه های حقوق بشری از منابع خود دریافت کرده اند، مقامات از دسترسی محبوبه کرمی به مراقبتهای روانشناختی برای افسردگی شدید و فلج کننده خودداری می کنند. دادگاه انقلاب محبوبه کرمی را به اتهام های امنیتی به سه سال زندان محکوم کرده است. بهاره هدایت برای درمان مشکلات کلیوی و مجرای گوارشی از مرخصی برخوردار شد، اما پیش از بهبودی کامل مجبور شد به زندان بازگردد. او در حال حاضر محکومیت 10 سال زندان را به اتهامات مربوط به امنیت ملی سپری می کند.
مقامات قضایی ایران به طور منظم حق برخورداری از مشاورۀ حقوقی را برای زندانیان سیاسی مشکل تر کرده اند. بسیاری از وکلای برجسته حقوق بشری با اتهاماتی که مستقیما به دفاع از موکلینشان مربوط است در حال حاضر در زندان به سر می برند و این تاثیر بسیار وحشت آوری بر سایر وکلای دادگستری داشته است.
-----------
افرادی همجون خانم نسرین ستوده که هم اکنون برنده جایزه ساخاروف که از معتبرترین جوایز در فعالیت های حقوق بشر است از سرمایه های ارزشمند کشور عزیزمان ایران هستند که در چنگال رژیم ایران گرفتارند و از حقوق اولیه خود محرومند!
چه ملال اور است که وکیل و حقوق دان باشی و در بسیاری از پرونده ها از حقوق موکلان سیاسی و مدافعان حوق بشر دفاع کرده باشی ولی اکنون دادت به جایی نرسد!!!بس درد ناک است.
تمامی مدافعان و فعالان سیاسی و حقوق بشری بد رفتاری و عدم رعایت حوق فردی و قانونی را در زندان های ایران خصوصا زندان مخوف اوین را محکوم میکنند و خواستار ازادی هر چه سریع تر خانم نسرین ستوده اند.
برایشان آرزوی سلامتی و توفیق دارم حتی در بند!



دستگیری تعدادی از فعالان سیاسی ...

سایت‌های خبری مخالف حکومت ایران خبر می‌دهند که نیروهای امنیتی شماری از فعالان سیاسی ایران را که در "سرای اهل قلم" گرد آمده بودند بازداشت کرده‌اند.
به گزارش این وبسایت‌ها بنا بود این فعالان در نشستی برای بررسی تبعات حمله به سفارت ایالات متحده در سال ١٣٥٨ و گروگان‌گیری دیپلمات‌های آمریکایی شرکت کنند.
سایت خبری بازتاب امروز، نزدیک به محسن رضایی، خبر داده که بیش از ٥٠ نفر از بازداشت شدگان آزاد شده‌اند، بنا بر این خبر شمار اولیه بازداشتی‌ها حدود ٧٠ نفر بوده است.
مهدی خزعلی و قاسم شعله سعدی از جمله چهره‌هایی هستند که گفته می‌شود همچنان در بازداشت به سر می‌برند.
آرش عابدی، از اعضای جبهه آزادی، که مهدی خزعلی از موسسان آن است، در گفتگو با بی‌بی‌سی فارسی ضمن تایید این بازداشت‌ها گفت که ماموران امنیتی بدون حکم جلب اقدام به دستگیری این افراد نموده‌اند.
آقای خزعلی بیش از یک هفته پیش همراه تعدادی دیگر از فعالان سیاسی ایران با انتشار بیانیه‌ای شهروندان ایرانی را به برگزاری "راهپیمایی صلح" در سالگرد حمله به سفارت آمریکا فراخوانده بود.
در آن بیانیه ضمن اشاره به خطر جنگ علیه ایران و عواقب آن، از مردم خواسته شده بود که با نمادهای سبز در تظاهرات دولتی ١٣ آبان شرکت کنند.
وبسایت‌های مخالف احتمال می‌دهند که بازداشت‌های دیشب با این فراخوان مرتبط بوده است.
در آخرین یادداشتی که در وبسایت شخصی آقای خزعلی انتشار یافته او از احتمال بازداشت خود سخن گفته و اعلام کرده است که در صورت بازداشت، به اعتصاب غذای خشک دست خواهد زد.
بازداشت و حبس‌های طولانی مدت مخالفان سیاسی از جمله محورهایی است که انتقاد فعالان حقوق بشر را نسبت به عملکرد دستگاه قضایی ایران برمی‌انگیزد.
با این حال صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، امروز گفته است: "زندان‌های جمهوری اسلامی ایران از زندان‌های بسیاری کشورهای دیگر حتی کشورهای مدعی رعایت حقوق بشر به مراتب بهتر است."
او همچنین با اشاره به درخواست هیات پارلمانی اتحادیه اروپا برای بازدید از زندان‌های ایران آن را "دخالت بیجا و آشکار علیه یک کشور مستقل" دانسته است.
-------------
 پس از اعتراضات  سال 88 در همان سال و پس از آن دستگیری های گسترده ای از سوی سازمان های اطلاعاتی ایران صورت گرفته است که قالبا در حیطه سیاسی و امنیتی بوده است .که این یورش و دستگیری اخیر تقزیبا واضح ترین ای موج سرکوب پس از فروکش کردن تب اعتراضات 88 است.مهدی خزعلی که چندی پیش پس از اعتصاب غذا در زندان اوین آزاد شد دوباره در این جلسه دستگیر شده است که احتمال قریب به یقین پیامد های قضایی برایش در پی خواهد داشت.قاسم شعلع سعدی که وی نیز از فعالان سیاسی است و تازه از اوین ازاد شده بود دوباره در چنگال نیروهای امنیتی و اطلاعاتی افتاده است و در بازداشت بسر میبرد.ولی بک انتقاد بنده به این جلسه که محتوای آن نیز انچنان که اعلام شده است موضوع جدی نبوده  اینست که هم مهدی خزعلی و هم قاسم شعله سعدی هردو به تازگی از زندان آزاد شده بودند و حتما با سابقه سیاسی آنها تحت نظارت عوامل اطلاعاتی بودند...پس چرا خود را در این دام نهادند تا دوباره بازداشت شده و یکی از راه های فعالیت در جهت ازادی به نتیجه بماند؟
همانطور که سازمان های ازاطلاعاتی فعالیت های سیاسی و دگر اندیشی را رصد میکنند فعالان مدنی و سیاسی و حقوق بشر نیز در ایران باید هوشیارانه و زیزکانه قدم بردارند تا کمتر درتیررس آسیب های رژیم باشند.اگر تا زمانیکه همه مردم ایران یک دل ئ یک صدا نشده اند ما به فعالیت های پراکنده و آشکار مشغول باشیم هر آینه فعالیت ها سرکوب خواهد شد و این راه محکوم به شکست است.به هر حال امیدوارم تمامی دوستانی که در جلسه حضور داشتند سریعا آزاد شوند و فعالیت های خود را از سر گیرند.







۱۳۹۱ آبان ۸, دوشنبه

نظر سید محمد خاتمی پیرامون انتخابات آتی

بعد از دولت بنده تا سطوح چهارم و پنجم برای دوستان ما پرونده سازی کردند وزرا و استانداران به کنار یک مورد بیایند بگویند چه شد؟ الحمدالله یک مدیر عالی و عادی بنده دزدی و سوء استفاده نکرد اما امروز صحبت از دزدی های چند میلیاردی می شود،آزادی های اساسی خود عامل مهم جلوگیری از فساد است. و مهمترین فساد فساد قدرت است که تحت کنترل و نظارت نباشد.
سید محمد خاتمی در جمع تعدادی از نخبگان و فعالان گرگان و گلستان گفت: برای برگزاری این انتخابات باید چیزهایی فراهم شود تداوم وضع فعلی نامطلوب است. امیدوارم وضع به گونه ای باشد که همه با اطمینان خاطر و اشتیاق بتوانند در انتخابات که عرصه مهم سرنوشت است حضور و شرکت داشته باشند. متأسفم که بگویم نشانه ای از پدیدآمدن این وضع را نمی بینم.
رییس جمهور سابق کشورمان در  این دیدار با اشاره به حق مردم بر دولتها گفت: مهترین حق این است که هر شهروند نظام جمهوری اسلامی ارباب حکومت است نه حکومت ارباب او و  این حق باید تامین شود.”
در ابتدای این حاضران به بیان مطالب و پرسش های خود پرداخته و در ادامه سید محمد خاتمی ضمن خیرمقدم سخنانی ایراد نمود.
---------
سید محمد خاتمی که پس از سرکوب اعتراضات 88 و حبس خانگی سران جنبش سبز در ایران خود را در حاشیه قرار داد و موضع گیری دقیقی پیرامون این قضایا ایراد نکرد و با شرکت خود در انتخابات مجلس مهر تاییدی بر کناری گیری ضمنی خود از اصلاح طلبان را بیان کرد.سید محمد خاتمی که از ایشان به نام مردم اصلاحات نام میبرند تنها رییس جمهوری بود که دوران تصدی اش فضای نسبتا آزاد برای مطبوعات و دگر اندیشان مهیا کرد و شمار زندانیان سیاسی تا حدودی کاهش یافت و گفتگوی تمدن ها را پایه نهاد و دست آشتی رو به بین الملل دراز کرد که هم اکنون بسیاری از مقامات ارشد دوران ریاست جمهوری ایشان در بند رژیم ایران اند.از رویی دیگر قتلهای زنجیره ای و اعتراضات سال 78 در زمان ایشان رخ داد که دو دسته گی و عدم انسجام میان دولت و جامعه سیاسی را حاکی بود.به هر حال سید محمد خاتمی بعد از دوران ریاستش تقریبا از دیدگان خارج شد و در کناری به فعالیت های خود ادامه داد تا جایی که حتی در زمان اعتراضات خرداد88 به یاری دوست دیرینش نشتافت و موضع گیری دقیقی در آن موضوع اتخاذ نکرد.
به نظر میرسد که گزینه اصللاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال اینده ایران که بسا نمایشی و فرمایشی است سید محمد خاتمی باشد تا شاید از فشار ها بر علیه این گروه کم شود و زندانیان منتسب به این گروه ازاد گردند.
من به نظر شخصی ام میگویم کاندید شدن سید محمد خاتمی در این برهه از زمان میتواند برای ایرانمان سودمند باشد چون کارنامه نیمه درخشانی پیرامون حقوق بشر و روابط بین الملل دارند.البته اگر از دستورات و وحی های منزل آیت الله خامنه ای در امان باشند...به هر حال ایران است و هرچه "آقا"بگوید...!!!؟؟؟



۱۳۹۱ آبان ۷, یکشنبه

دادگاه رسیدگی به جنایت علیه بشریت"اعدام های سال67"

دومین و آخرین مرحله دادگاهی که قرار است به مساله اعدام زندانیان سیاسی در دهه شصت خورشیدی و مخصوصا اعدام های گسترده سال ۱۳۶۷ بپردازد، از امروز پنجشنبه ۲۵ اکتبر کار خود را در کاخ صلح شهر لاهه در هلند آغاز کرد.
"این دادگاه، نه از سوی مراجع رسمی و حقوقی موجود، بلکه به ابتکار تعدادی از خانواده های زندانیان اعدام شده و زندانیان سیاسی پیشین و با الگو پذیری از دادگاه راسل شکل گرفته است."
قرار است در جریان این دادگاه که سه روز به طول خواهد انجامید، شمار دیگری از شاهدان، که یا خود زندانی سیاسی بوده اند و یا از خانواده قربانیان هستند، در مقابل هیئتی شش نفره از قضات بین المللی روایت خود از روند اعدام زندانیان سیاسی را بیان کنند.
در نشست های پنج روزه مرحله اول دادگاه رسیدگی به اعدام های دهه شصت که اوایل تیرماه امسال در محل دفتر مرکزی سازمان عفو بین‌الملل در لندن برگزار شد، ۸۰ تن از شاهدان و بستگان اعدام شدگان به روایت رویدادها پرداختند و مستندات خود را در اختیار کمیسیون حقیقت یاب قرار دادند.
کمیسیون حقیقت یاب، که ریاست آن را موریس کاپیتورن گزارشگر ویژه پیشین سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران بر عهده داشت، بر اساس اظهارات گزارشی تهیه کرد و همین گزارش مبنای کیفرخواستی شده است که در مرحله دوم دادگاه در لاهه از سوی تیم دادستانی به هیئت داوران ارایه شد.
هر چند به دلیل خودداری جمهوری اسلامی از ارایه آمار و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر این کشتارها، امکان ارایه آمار کاملا دقیق در حال حاضر وجود ندارد، اما برخی از پژوهشگران و فعالان سیاسی پیگیر پرونده اعدام زندانیان سیاسی می گویند با توجه به اسناد موجود و تحقیقات صورت گرفته می توان گفت که در دهه شصت در مجموع در حدود ۲۰ هزار تن از مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی جان باخته اند.
به گفته ایرج مصداقی، از زندانیان سیاسی دهه شصت و از جان به دربردگان اعدام های تابستان ۱۳۶۷،« اعدام زندانیان سیاسی در دهه شصت از شامگاه ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ آغاز شد. دامنه اعدام ها در سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳ بسیار گسترده بود و بعد از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷ کاهش پیدا کرد، اما از بهار سال ۱۳۶۷، باردیگر شمار اعدام ها افزایش یافت تا مرداد و شهریور ماه این سال که به اوج خود رسید و نمونه ای کم سابقه از قتل عام زندانیان سیاسی را در تاریخ به جای گذاشت.»

دادگاه مردمی، اولین یا تنها راه رسیدگی حقوقی؟

دادگاهی که با عنوان ایران تریبونال شناخته می شود، اولین حرکت حقوقی برای رسیدگی به پرونده کشتار زندانیان سیاسی در جمهوری اسلامی محسوب می شود.
با این همه، این دادگاه، نه از سوی مراجع رسمی و حقوقی موجود، بلکه به ابتکار تعدادی از خانواده های زندانیان اعدام شده و زندانیان سیاسی پیشین و با الگو پذیری از دادگاه راسل شکل گرفته است.
دادگاه راسل در دهه ۶۰ میلادی از سوی شماری از روشنفکران و فعالان سیاسی عمدتا چپگرای اروپا در دانمارک و سوئد برای دادگاهی کردن آمریکا به اتهام جنایت جنگی در ویتنام برگزار شد. در آن دادگاه که بعدها برای برخی موارد دیگر نیز برگزار شد، شهود ویتنامی و قربانیان جنگ ویتنام حضور نداشتند و این روشنفکران و فعالان ضد جنگ مانند ژان پل سارتر و برتراند راسل بودند که این دادگاه را سازمان دادند.، حال آنکه ایران تریبونال با حضور و با ابتکار خانواده ها و زندانیان سیاسی به عنوان شاهدان اعدام ها برپا شده است.
برگزار کنندگان ایران تریبونال، به همین دلیل، این دادگاه را دادگاهی مردمی قلمداد می کنند که به رغم نبود ضمانت برای اجرای احکامش، می تواند نقشی عمده در ثبت حوادث، آگاهی رسانی به افکار عمومی و زمینه سازی برای پیگیری های حقوقی در آینده داشته باشد.
"دادگاه راسل در دهه ۶۰ میلادی از سوی شماری از روشنفکران و فعالان سیاسی عمدتا چپگرای اروپا در دانمارک و سوئد برای دادگاهی کردن آمریکا به اتهام جنایت جنگی در ویتنام برگزار شد"
جان کریگلر، حقوقدان بین المللی و رییس هیئت قضات دادگاه ایران تریبونال روز پنجشنبه در آغاز کار دادگاه گفت:" هیئت قضات کاملا مستقل است و اعضای آن به صورت فردی و نه به صورت گروهی بر اساس مدارک و مستندات تصمیم خواهند گرفت. این هیئت به هیچ گروه اجتماعی، سیاسی، قومی، ایدئولوژیک و ... وابستگی ندارد و ما امیدواریم با صداقت و شرافت حرفه ای خود به این موضوع رسیدگی کنیم."
جان کریگلر، روز چهارشنبه نیز در یک نشست خبری در باره تاثیر این دادگاه گفت:" هدف روشن کردن حقیقت است و آشکار کردن آنچه اتفاق افتاده. در آفریقای جنوبی، هنگامی که کمیسیون حقیقت و آشتی تشکیل شد، بسیاری از سفید پوستان گفتند که از جنایات رژیم علیه سیاه پوستان بی اطلاع بوده اند. حداقل تاثیر ایران تریبونال این است که دیگر کسی نمی تواند بگوید از اعدام گسترده زندانیان سیاسی در جمهوری اسلامی اطلاع ندارد."
جان کوپر، حقوقدان بین المللی و رییس کمیسیون راه‌یاب ایران تریبونال نیز در این نشست خبری، با تاکید بر غیرسیاسی بودن این دادگاه گفت: "هدف من این بوده که استقلال این دادگاه را از هر جریان سیاسی تضمین کنیم و این، شرط اساسی همکاری من و همکارانم با این کارزار بوده است."
پس از برگزاری مرحله اول دادگاه در لندن، برخی، ایران تریبونال را اقدامی سیاسی در جهت براندازی نظام جمهوری اسلامی با کمک نیروهای خارجی قلمداد کردند.
کارزار "دست ها از مردم ایران کوتاه" می گوید شماری از مسئولان ایران تریبونال با نهادهایی که از دولت های غربی از جمله آمریکا کمک مالی می گیرند، همکاری می کنند و آنچه که این دادگاه انجام می دهد زمینه سازی برای تغییر نظام در ایران از طریق مداخله خارجی است.
برگزار کنندگان ایران تریبونال تمامی این اتهامات را رد و تاکید می کنند که این کارزار از نظر مالی مستقل و متکی به کمک های شخصی و عمدتا خانواده قربانیان کشتار زندانیان سیاسی است و از هیچ سازمان و دولتی هیچ گونه کمکی دریافت نکرده و فهرست کمک ها و هزینه هایش را نیز در وبسایت خود منتشر کرده است.

متهم کیست و کجاست؟

پیام اخوان، دادستان ایران تریبونال، صبح پنجشنبه در کیفرخواست خود، با تشریح وقایع و حوادث دهه ۶۰ و مخصوصا سال ۱۳۶۷، از هیئت قضات خواست که جمهوری اسلامی را به دلیل ارتکاب جنایت علیه بشریت مسئول بداند.
وی در پاسخ به سوال دو تن از قضات در این باره که آیا این تریبونال در پی مسئول شناختن نظام جمهوری اسلامی است و یا مصمم است افراد مسئول در قتل عام زندانیان سیاسی را نیز معرفی کند، گفت اگرچه مسئولیت کلی نظام، نافی مسئولیت یکایک افراد و مقاماتی که در کشتار زندانیان نقش داشته اند نیست، اما این دادگاه در این مرحله بر مسئول شناختن نظام جمهوری اسلامی تمرکز کرده است؛ هرچند در اظهارات شاهدان به صراحت از شماری از مقامات مسئول نیز نام برده شده است.
در نشست های پنج روزه مرحله اول دادگاه رسیدگی به اعدام های دهه شصت که اوایل تیرماه امسال در محل دفتر مرکزی سازمان عفو بین‌الملل در لندن برگزار شد، ۸۰ تن از شاهدان و بستگان اعدام شدگان به روایت رویدادها پرداختند و مستندات خود را در اختیار کمیسیون حقیقت یاب قرار دادند.
وی همچنین در کیفرخواست خود اعلام کرد که ایران تریبونال با ارایه گزارش کمیسیون حقیقت یاب به جمهوری اسلامی ایران، از دولتمردان ایران برای شرکت در این دادگاه دعوت کرده است، اما جمهوری اسلامی به این دعوت پاسخی نداده است.
او تاکید کرد که عدم شرکت جمهوری اسلامی ایران در این دادگاه به هیچ عنوان تاثیری بر صلاحیت دادگاه و نیز حکم هیئت قضات ندارد.
به گفته مسئولان ایران تریبونال، این کارزار در تاریخ ۱۲ سپتامبر سال ۲۰۱۲ نامه ای همراه با سه نسخه از گزارش کمیسیون حقیقت یاب به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه ارسال کرد و از این کشور دعوت کرد که در این رسیدگی شرکت کند، اما جمهوری اسلامی حتی وصول این نامه را اعلام نکرد و به طور کامل در این مورد سکوت کرد.
در بیش از دو دهه ای که از این اعدام ها می گذرد، رهبران جمهوری اسلامی به طور عمومی تمایلی به صحبت در این باره نشان نداده اند و از ارایه آمار و اسناد مرتبط با اعدام زندانیان سیاسی خودداری کرده اند.
هرچند اکثریت رهبران جمهوری اسلامی هرگاه که ناگزیر از پرداختن به موضوع اعدام زندانیان سیاسی شده اند، از ضرورت و درستی این اقدام در آن دوره دفاع کرده اند، اما طیفی از نیروهای سیاسی در جمهوری اسلامی که در دو دهه گذشته به عنوان اصلاح طلب شناخته شده اند، با آنکه در دهه شصت در هر سه قوه مناصب عمده ای را در اختیار داشته اند، حاضر به پذیرش مسئولیتی در این باره نشده اند و به طور تلویحی و در مواردی به صراحت به نقد این اعدام ها پرداخته و یا از این امکان سخن گفته اند که در آن زمان می شد و می بایست به گونه ای متفاوت عمل می شد.
آخرین نمونه مجادله بر سر این موضوع، در دوران انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و حوادث پس از آن دیده شده که طی آن از جمله از مهدی کروبی و بخصوص میرحسین موسوی، که در زمان اعدام ها سمت نخست وزیری را برعهده داشت، خواسته شد در قبال اعدام گسترده زندانیان سیاسی در دهه شصت به طور شفاف موضعگیری کنند.
-------------
بدون شک اعدام های تابستان سال 67 یک نقض حقوق بشرو جنایت بزرگ علیه بشریت است که مجرم اصلی ان شخص ایت الله خمینی است که با دست خط خود دستور این قتل ها را صادر کرد و زیر دست های افراطی ایشان هم با وحشیگری تمام هیچ چیز را برای این جنایت کم نگذاشتند و نزدیک به 20هزار نفر از هم وطنانمان را با عقاید مختلف را به قتل رساندند که این خود حاکی از مرتد بودن نظام جمهوری اسلامی میدهد که هیچ ارزشی برای ازادی اندیشه وبیان از ابتدا تا کنون قایل نبوده است.
هیچ کلامی نمیتواند این جنایت را توجیح کند.هیچ جرمی نمیتواند در بر گیرنده این جنایت بزرگ باشد...
فقط من همیشه این سوال را در ذهن دارم ..چرا؟
این سند جنایت نظام مرتد جمهوری اسلامی ایران است:








اختصاص جایزه بزرگ ساخاروف به نسرین ستوده و جعفر پناهی

در پی فعالیت های حقوق بشری این دو ایرانی عزیز که یکی از آن ها با وضعیت وخیم در زندان اوین بسر میبرد و دیگری به قید وثیقه ازاد است به این دو ایرانی اعطاء خواهد شد که برای ما بسی جای افتخار و خرسندی دارد.
جایزه ساخاروف که به یاد ساخاروف روشنفکر وفعال سیاسی و حقوق بشری ومخالف دولت وقت روسیه نام گذاری شده ست یکی از معتبر ترین جایزه هایی است که مجامع بین المللی حقوق بشر ان را در تقدیر از حامیان و مدافعان مبارزه های ازادی طلبانه و احقاق حقوق بشر عرضه کرده است.حال بعد از حدود 10 سال از آخرین اعطای این جایزه به سازمان ملل و اقای کوفی عنان حا این افتخار نسیب تمام ایرانیان ازاد اندیش و آزاد منش شده است که به نمایندگی آنها دو عزیز گرانقدر جعفر پناهی و نسرین ستوده این جایزه را دریافت خواهند کرد.
چندی پیش بنده در همین وب لاگ انتقادی داشتم به اهالی مدافع حقوق بشر که نباید بگذاریم گذشته از یاد برود و فعالانی همچون خانم نسرین ستوده و دیگر عزیزان فعال در کنج زندان ها کمرنگ شوند.که با شنیدن این خبر خونی دوباره در رگ های من و تمامی کسانی که دغدغه دفاع از حقوق بشر و کرامت والای انسانی را دارند جاری شد.بسیار خرسندم که جامعه جهانی و فعالان بزرگی چون خانم شیرین عبادی و اقای لاهیجی و.. همچنان از دور دست ها دغدغه شان بررسی و کمک به وضعیت حقوق بشر در ایران است.
در پی این خبر هیأتی ارابط ز پارلمان اروپا قصد سفر به ایران را داشتند تا هم دعوتنامه اعطای این جایزه را به خانم ستوده و آقای جعرپناهی ابلاغ کنند وهم رایزنی هایی پیرامون حقوق بشر در ایران داشته باشند.که این در خواست از سوی حکومت ایران رد وسفر این هیأت لغو گردید .در زیر شرح این خبرآورده شده است.
تارا کرانبرگ رئیس هیات پارلمانی اروپا در گفتگو با بی بی سی فارسی تائید کرده که سفر هیات پارلمانی اروپا به ایران که درخواست ملاقات با نسرین ستوده و جعفر پناهی را داشت، لغو شده است.
این هیات پنج نفره قرار بود برای یک دیدار پنج روزه فردا یکشنبه هفتم آبان (۲۸ اکتبر) وارد تهران شود و با مقامات سیاسی و پارلمانی ایران دیدار و گفتگو کند.
هیات اروپایی در آستانه این سفر، درخواست دیدار با نسرین ستوده و جعفر پناهی را مطرح کرد.
خانم کرانبرگ گفت: روز گذشته، پارلمان اروپا درخواست دیدار با نسرین ستوده فعال حقوق بشر زندانی و جعفر پناهی فیلمساز را ارائه داد و ما این درخواست را با مقامات ایران مطرح کردیم اما آنها نپذیرفتند.
خانم کرانبرگ گفت: به همین دلیل ما سفر به ایران را لغو کردیم.
همزمان حسین شیخ الاسلام مشاور امور بین الملل مجلس ایران در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: "هیات پارلمانی اروپا برای سفر به ایران پیش‌شرط تعیین کرد که ایران هیچگونه پیش شرطی را نمی‌پذیرد."
اخیرا پارلمان اروپا جایزه سال ۲۰۱۲ ساخاروف را که یک جایزه حقوق بشری است، به نسرین ستوده فعال حقوق بشر زندانی و جعفر پناهی فیلمساز ایران اختصاص داد.
نسرین ستوده، فعال حقوق بشر از دو سال پیش در ایران زندانی است. خانم ستوده به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" به شش سال زندان محکوم شده است.
جعفر پناهی، کارگردان ایرانی نیز در حال حاضر به قید وثیقه آزاد است. آقای پناهی در اسفندماه سال ۸۸ در پی نا‌آرامی های مربوط به انتخابات ریاست جمهوری در ایران دستگیر شد و بعد در خردادماه سال ۸۹ به قید وثیقه دویست میلیون تومانی آزاد شد.
بر اساس حکم دادگاه جعفر پناهی به اتهام "اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی" به ۶ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال محرومیت کاری، ۲۰ سال محرومیت از سفر به خارج از ایران جز برای سفر حج یا درمان ضروری و ۲۰ سال ممنوعیت از هر نوع مصاحبه با رسانه‌ها و مطبوعات داخلی و خارجی محکوم شده است.
خبرگزاری فارس به نقل از "ان هیلدن" سخنگوی هیات پارلمانی عازم سفر به ایران نوشته است " این هیات به دنبال مذاکره با ایران به عنوان بخشی از رویکرد دو قسمتی اتحادیه اروپا است که تأکید همزمان بر تحریم‌ها و مذاکره را در دستور کار دارد؛ ضمن اینکه هیئت مذکور با ابراز مستقیم نگرانی‌ها به قانونگذاران و نمایندگان جامعه مدنی، تعهد اتحادیه اروپا بر مسائل حقوق بشر را مورد تأکید قرار خواهد داد."
نشست هیات های پارلمانی ایران و اتحادیه اروپا از سال ۲۰۰۶ در بروکسل شروع شد و پس از آن، دو سال متوالی در تهران و بروکسل ادامه یافت ولی بعد با وجود تلاش های زیاد متوقف شد.



۱۳۹۱ آبان ۵, جمعه

دستگیری چهار نفر به اتهام توهین به مسولان نظام

مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب سیرجان از دستگیری چهار نفر توسط ماموران اطلاعاتی به دلیل "فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به مسئولان در فضای مجازی فیس‌بوک خبر داد.
به نوشته خبرگزاری ایسنا، آقای بخشی جمعه ۵ آبان (۲۶ اکتبر) اظهار داشت که نه تنها "فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به مسئولان"، که "انتشار تصاویری که فاقد حجاب باشند" در فضای مجازی نیز جرم محسوب می‌شود و با آن برخورد خواهد شد.
فیس‌ بوک در ایران جزو سایت های اینترنتی فیلتر شده است اما مسئولین ایرانی، تاکنون در مواجهه با فیس‌بوک رویکرد یکنواختی نداشته اند. همزمان با اظهارات برخی از مسئولان در مخالفت با فیس‌بوک، هواداران حکومت به فعالیت بر روی این شبکه اجتماعی برای تبلیغ دیدگاه های جمهوری اسلامی تشویق شده اند.
در همین ارتباط، آیت الله خامنه‌ای رهبر ایران، چندی پیش گفته بود که اگر ورود به فیس‌بوک "مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود"، "جایز نیست و الا مانعى ندارد."
وی این نظر را در پاسخ به این سوال یکی از مقلدان مذهبی خود بیان کرده بود که پرسیده بود: "با توجه به اینکه وبسایت فیس بوک در ایران فیلتر شده است آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟"
دادستان عمومی و انقلاب سیرجان، در اظهارات امروز خود علاوه بر اعلام خبر دستگیری چهار نفر از کاربران فیس‌بوک، اظهار داشته است: "قبلا در این راستا دستگیری‌هایی داشته‌ایم که منجر به صدور آرایی شده و برخی از این متهمان به حبس محکوم شده‌اند."
"آیت الله خامنه‌ای چندی پیش گفته بود که اگر ورود به فیس‌بوک 'مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود'، جایز نیست و الا مانعى ندارد"
وی به کسانی که به انجام فعالیت های ممنوع بر روی فضای مجازی می پردازند توصیه کرده که فعالیت خود را قطع کنند و هشدار داده که "در صورت ادامه فعالیت و شناسایی با آنان برخورد خواهد شد" و "احکام شدیدی در انتظارشان است".
در گذشته نیز با عده ای از کاربران فیس بوک در ایران برخورد امنیتی و قضایی صورت گرفته است. یکی از جدیدترین موارد این برخورد، علیه افرادی صورت گرفته که بر روی فیس بوک به تمسخر برخی مفاهیم و شخصیت های مذهبی پرداخته اند.
این برخوردها پس از آن اوج گرفت که گروهی از کاربران فیس‌بوک صفحه ای موسوم به "کمپین یادآوری امام نقی" تشکیل داده و در همین چارچوب به انتشار مطالب طنزآلود راجع به امام دهم شیعیان پرداختند. به دنبال این اقدام، تعدادی از کاربرانی که اقدام به انتشار مطالب طنز در این زمینه کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
در هشداری دیگر به کاربران فیس‌بوک، امروز ایرج محمدخانی رئیس "پلیس فتا" (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات) در گیلان، از "جوانان و دانشجویان" خواسته است که "پلیس خود باشند و با رعایت حد و مرزهای اخلاقی از خط قرمزهای اخلاقی موجود در فضای مجازی عبور نکنند".
وی با ذکر اینکه شبکه‌های اجتماعی "در صدر تهدیدات اینترنتی قرار دارند"، فیس‌بوک را "از مصادیق بارز جنگ نرم دشمن" دانسته است.
-----------
در بررسی اجمالی این خبر به وضوح میتوان دریافت که تا چه میزان دستگاه ازاطلاعاتی و امنیتی ایران بر فضای سایبری نظارت دارد و از چه فیلتر هایی برای رصد کردن فضای مجازی استفاده میکند.
شبکه اجتماعی فیس بوک بزرگترین شبکه مجازی ارتباط اجتماعی بین الملل است و در میان اکثر کشور های جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است .شبکه اجتماعی فیس بوک چندی بعد از راه اندازی توسط رژیم ایران  فیلتر شدیکی از موثر ترین ابزار های مجازی در جنبش های پس از انتخابات 88 به شمار می اید که دلیل آن طیف گسترده کاربران و امن بودن فضای ان است.
نظام جمهوری اسلامی که از سایه خود نیز هراسان است با این که شدیدترین فیلترینگ را در فضای اینترنتی ایران بکار برده است ولی باز سری به فضاهای اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر میکشد تا شاید حرکتی "ضد نطام" را بیابد.
اطلاعات ایران فضاهای اجتماعی همانند فیس بوک را ب اصطلاحی که"جنگ نرم" می خواند عنوان میکند! که در ذهن اکثر ما این سوال بوجود میاید که جنگ با چه کسی و با کجا؟
چطور است که تمامی مردم دنیا از فضاهای مجازی برای برآورده سازی نیاز های اداریو اجتماعی خود بهره میگیرند ولی از دید سران نظام همچین شبکه هایی به عنوان فضای دشمن و جنگ عنوان میکند؟!
مگر این نیست که این فضا ها برای تمامی مردم دنیا یکسان طراحی شده است؟پس چطور است که فقط برای جمهوری اسلامی جنگ بشمار میاید نه در کشور های دیگر؟
با نگاهی سطحی میتوان دریافت که دیگران و بین الملل دشمن نیستند بلکه خود نظام جمهوری اسلامی دشمن است که از هر چیزی چه مجازی و چه فیزیکی واهمه دارد وسعی در سرنگونی ان دارد.
به هر حال این قضیه از لحاظ حقوقی دارای اشکال است و فیس بوک نیز مانند دیگر فضاهای شخصی جزء حریم خصوصی افراد شناخته میشود و ورود به آن جرم است و نقض حقوق اولیه انسانی به شمار میرود.
من به نوبه خویش این حرکت اطلاعات ایران را محکوم میکنم و آن را ناقض حقوق بشر میدانم.




۱۳۹۱ آبان ۴, پنجشنبه

عید قربان یا عید خون؟!!

امروز در کشور های اسلامی چه سنی و چه شیعه عید قربان است که طبق تعالیم دینی حجاج که از مناسک حج فارغ میشوند برای "رضا"ی خدا گوسفندی را ذبح میکنند و به نیازمندان و فقرا میدهند.این اموزه دینی را که شاید تمامی مسلمانان شنیده باشند از زمان حضرت اسماعیل نقل شده است.
امروز که در خیابان قدم میزدم به هر سو که مینگریدم جوی هایی از خون میدیدم که یاد اور خشونت و قتل بود..امروز از درب هر خانه ای که میگذشتم اقوام و آشنایان به دور هم جمع بودند و مشغول "تکه""تکه"کردن گوسفندی بودند که ساعتی قبل ذبح کرده بودند!
چرا؟
چرا باید مسلمانان که همیشه دایه دار صلح بودند و ادعای پیام آوری آشتی و دوستی را یدک میکشند در یک روز این گونه دست به کشتار حیوانی حلال گوشت بزنند؟درست است خداوند تقریبا در تمامی ادیان حیوان اهلی گاو و گوسفند را برای استفاده انسان معین فرموده است ولی چرا اینگونه؟
آیا فلسفه آن این بوده است که عده ای به بهانه قربانی کردن در کنار هم جمع شوند و بگو بخند و کباب و ...این فلسفه این روز است؟
آیا پیان این روز دیدن جوی های پر از خون و استشمام بوی خون در سطح شهر است؟
انسان باید به اندازه نیاز روزمره اش گاو و گوسفند ذبح کند و استفاده کند که در عصر مدرن با توصیه پزشکان استفاده از آن نیز منع شده است... یا به مقدار کم توصیه شده.در عربستان صعودی هزاران هزار حاجی قربانی میدهند و این لاشه های گوسفندان به کجا میرود؟چه شخصی استفاده میکند؟
اگر کمی در دنیای مدرن امروزی قدمی بزنیم در میابیم جوامع پیشرفته هر روز به فکر تعالی فرهنگ و مقام بشریت اند وبا اختراعات و ابداعات روز افزون به دنبال راه هایی برای راحتی و سعادت بشریت اند.ولی در اسلام هنوز فکر کهنه قربانی دادن برای دفع بلا همچنان رواج دارد و به یک وظیفه و یا سنت بدل شده است.
چرا هم اکنون در جوامع اسلامی کمتر شاهد شکوفایی و رشد تکنولوژی هستیم؟
به نظر من چون مردم هنوز درگیر مسائل کهنه ای از اموزه های دینی امد که برای 1400سال پیش مناسب بودند و نه حال!
این آموزه های دینی هیچ گاه با مصادیق روز هماهنگ نشده اند و همچنان طرز فکر قدیمی را القاء میکنند...
همه مسلمانان و دیگر ادیان بر این باورند که دین و مذهب مجموعه برنامه و راه کار هایی هستند که به سعادت دنیوی و اخروی انسان کمک میکنند!پس چگونه است که قرن ها این تعالیم دست نخورده اند و حتی دخل و تصرف در آن نیز به گونه ای جرم است؟!!
چگونه است که یک برنامه مدیریتی و یا کامپیوتری را هر روز یا هر هفته به روز رسانی میکنند تا جدید ترین اطلاعات و خدمات به کاربران ارایه شود تا کیفیت بهره مندی ازان برنامه برای کاربرانش بهتر شود؟! بعد یک برنامه زندگی به این مهمی قرن ها دست نخورده باشد؟
و انسان ها هنوز برای دفع بلاها قربانی بدهند ؟
آن هم در این وسعت و باین شکل؟گویی جنگی خونین میان انسان ها و دام ها شکل گرفته است.
به هر صورت در استنباط فکری من این عید نیست بلکه روز خون است که باید از تمام ئنیا حذف شود نه تنها از میان مسلمانان بلکه از میان تمامی ادیانی که رسمی همانند این دارند...


۱۳۹۱ آبان ۲, سه‌شنبه

طرح سوال از رییس جمهور ایران

در پی جلسه امروز در مجلس ایران در مورد طرح سئوال از محمود احمدی‌نژاد، عبدالرضا مصری، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که نمایندگان مجلس از پاسخ‌های نمایندگان رییس‌جمهور در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه، قانع نشدند و طرح سوال به هیات رئیسه ارائه شده است.
به این ترتیب مطرح شدن سئوال قطعی است و آقای احمدی نژاد باید در صحن مجلس ایران به سئوالات مطرح شده پاسخ دهد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای مصری گفته است: "از زمان تسلیم طرح سوال به هیات رییسه،‌ هیچ کس حق اضافه کردن و پس گرفتن امضا را ندارد."
نمایندگان مجلس در طرح سوال از آقای احمدی نژاد، خواستار پاسخگویی او در مورد عملکرد اقتصادی دولت و آشفتگی بازار ارز شده اند.
طبق قانون، برای سوال از رئیس جمهور در مجلس، یک چهارم نمایندگان (حداقل ۷۳ نفر) باید پای طرح سوال را امضا کرده باشند.
به گفته سخنگوی هیات رئیسه مجلس، از زمان ارسال سئوال به رئیس‌جمهور، وی یک ماه فرصت دارد تا در صحن علنی به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.
در همین حال محمد دامادی، نماینده ساری در مجلس ایران و از طراحان سئوال از رئیس جمهوری با تاکید بر قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخ نمایندگان رئیس جمهوری گفت که طراحان همچنان بر امضاهای خود برای سئوال از رئیس جمهور پایدار هستند.
خبرگزاری مهر در اواسط مهرماه نوشت یکی از دلایل افزایش تعداد امضاهای طرح سوال از رئیس دولت، اظهارات او در مورد بحران بازار ارز در نشست خبری اخیرش بوده است.
آقای احمدی نژاد در این نشست، با مقصر ندانستن دولت در مورد افزایش بی سابقه قیمت ارز در ایران، دستگاه های دیگر حکومتی را مقصر این وضعیت معرفی کرد.
او در اسفند ماه گذشته هم برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان دوره هشتم مجلس احضار شد ولی شیوه پاسخگویی او اعتراض بسیاری از نمایندگان را برانگیخت.
نمایندگان معترض معتقد بودند که آقای احمدی نژاد از پاسخگویی جدی به سوالات آنها خودداری کرده و در اظهارات خود، به پرسش کنندگان توهین کرده است.
گروهی از نمایندگان مجلس پس از پایان سخنان آقای احمدی نژاد و خروج او از مجلس، با دادن تذکرهای آئین نامه ای و تذکر قانون اساسی به پاسخ ها و لحن سخنان او اعتراض کردند.
علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران در پاسخ به اعتراضات نمایندگان گفته بود که "بعضی حرف ها نباید اینجا زده می شد" و "مجلس جای شوخی نیست".
پس از این ماجرا، موادی از آئین نامه داخلی مجلس اصلاح و تغییراتی در نحوه طرح سئوال از رئیس جمهور داده شد. بر اساس یکی از این تغییرات، پس از آنکه رئیس جمهور به سئوالات مطرح شده پاسخ می دهد، از نمایندگان مجلس در این مورد که آیا از پاسخ های او قانع شده اند یا نه رأی گیری می شود.
--------------
با خودسری ها و مواضه منزوی گونه دولت احمدی نژاد از رژیم جمهوری اسلامی باعث شده است که در پایان دوره 4ساله دوم خود نابسامانی ها ی اقتصادی وسیاسی و اجتاعی در کشور به اوج خود در 10سال گذشته برسد.چنانکه ارزش پول ملی به پایین ترین میزان خود رسبده است و وضعیت معیشتی مردم بسیار متزلزل است و ایران به یک کشور فراتر از جهان سوم و منزوی و گوشه گیر تبدیل شده است.حال اینکه جناح بازی و مخالفان وی در مجلس بعد از روی کار آمدن مجلس جدید قوت گرفت مجلسی ها قصد بر سوال از رییس جمهوری را داردند!در صورتی که چندی پیش نیز از وی در صحن مجلس از وی سوال شد و تقریبا سوال نمایندگان را به سخره گرفت.حال پس از گذشت بیش از 7سال از دوران "حکومت" وی بر مردم ایران مجلس تازه از خواب بلند شده و میخواهد دست به اصلاحات بزند! پس تا به حال کجا بوده اند؟تا به حال درشرایط بسامان مالی و تجاری و قدرت میغلتیدند و حال که منافعشان به خطر افتاده دست به کار شده اند؟!آری قریب به 10 سال است که کشور رو انزال و تاریکی میرود و حال همه بر ان شده اند که از حقوق ملت دفاع کنند.اینها همه اش بازی رجال سیاسی است تا ذعن مردم را از مسائل اصلی منحرف کند.
به علت بی موالاتی دولت و قوای دیگر پس از زلزله آذربایجان به نظر من فاجعه انسانی رخ میدهد و حداقل ها را برای یاری رساندن به هموطنانمان انجام نمیگیرد و در اقدامی خصمانه امداد گران مردمی به دلایل هجو و غیر قابل استناد بازداشت و شکنجه میشوند.از سوی دیگر سیل در شمال کشور قربانی میگیرد ولی دولت در پی حمایت از سوریه و لبنان قدم بر میدارد؟!
هر روز تعدادی از زندانیان سیاسی و امنیتی در صبح دم در سلاخ خانه های رژیم ملحد جهوری اسلامی جان میدهند!!!
کوچکترین حقوق انسانی وبشری در ایران رعایت نمیشود ...با ثروت های بسیار زیاد ایران از معادن و نفت و ...شاهد ازافزایش روز افزون بی خانمان ها و بالا رفتن امار فقرو فحشا در جانعه هستیم!!!
حال هم که گرانی و اوضاع نابسامان کمر مردم را زیر بار فشار خم کرده است..."مجلس مسخواهد سوال کند!"
حالا؟امروز؟
امروز که مردم با ید هر چه هوشیار تر از گذشته تاریخ و آنچه بر ایشان گذشته است را از یاد نبرند و دست اتحائ بسوی هم دراز کنند مجلس و دولت و قوه قضاییه و در صدر انان رهبری فقط به فکر انحراف اذهان عمومی از منجلاب کشور هستند.
در ایران ما به سوال احتیاج نداریم به عمل احتیاج داریم!
به تغییر سریع و اساسی نیاز داریم!
به آشتی بین المللی نیاز داریم!
به رعایت حقوق بشر نیاز داریم!
و به آزادی....
سران رزیم ایران باید بدانند که عمر ظلم کوتاه است و نمی توانند با انحراف خط فکری مردم همیشه آنان را بفریبند...





۱۳۹۱ آبان ۱, دوشنبه

واکنش علی مطهری به "اگر اقا اجازه دهد سوال میکنیم"

در پی بیشنهاد مجلسی ها برای طرح سوال از رییس جمهوری:
مجلس باید کار خود را انجام دهد. نماینده باید به وظیفه خود عمل کند، اگر رهبری در جایی مخالف باشد رسما و علنی و از طریق رسانه‌ها اعلام می‌کنند یا پیغام می‌دهند که این کار را نکنید. دیگر، اینکه ما بترسیم و هر بار برویم سوال کنیم که آقا این کار را بکنیم یا نکنیم اصلا معنی ندارد. مثلا می‌گوییم سوال کنیم، می‌گویند اگر آقا بگوید من سوال می‌کنم. خب اگر آقا بگوید که سوال آقا می‌شود نه سوال مجلس.
-----------
این موضوع که رهبر جمهوری اسلامی ایران سردمدار و شخص اول حکومت جمهوری اسلامی ایران است هیچ شکی وجود ندارد.در هر کجا که خطی از سیاست و حکومت دیده میشو ردپای رهبری و یا نماسندگان آن دیده میشود.رهبری یا ولایت فقیه در ایران هم اکنون به به مثابه "شاهنشاهی"در سایر کشور هاست فقط با این تفاوت که در شاهنشاهی سمت وریاست کشور در خانواده شاهنشاه منتقل میشودولی در رهبری فعلی ایران از شخصی به شخص دیگر.
در زمان انقلاب اسلامی ایران نیاز رهبری برای به ثمر رسیدن انقلاب ضروری بود به دلیل آن که گروه ها و احزاب را در کنار هم جمع کند وبه یک هدف واحد برسد ولی پس از مرگ آیت الله خمینی ضرورتی بر وجود یک رهبری سیاسی و مذهبی دیده نمیشد لاکن برای انتقال قدرت و در دست داشتن افسار حکومت ایت الله خامنه بر روی کار آمد.
قدرتی که حتی شورای نگهبان که طبق قانون اساس جمهوری اسلامی وظیفه کنترل و نظارت بر رهبری را دارد نمی تواند کوچکترین دخل و تصرفی در ان بکند.مقام رهبری در ایران یک قدرت بلا منازع در کشور است و با اطمینان میگویم هیچ کس و هیچ مقامی قدرت مقابله با آن را ندارد.پس عادی است که مجلسیان نیز بگویند:اگر آقا اجازه دهد سوال میکنیم...
این یعنی مجلس وقوه قضاییه و رییس جمهوری همه در لوای رهبری کار میکنند و با اجازه آن اب مینوشند.رهبری در اصل راهبری است برای اتحاد مردم و قوا نه یک مقام بالا مرتبه که تمامی امور در دست او باشد. مخالف رهبری یعنی مخالفت ...
کسی حق اعتراض ندارد...چه کسی و با چه قدرتی همچنین مقام بت گونه ای را برای مردم ایران به ارمغان آورد؟
در نظر من شخصی مثل رهبری شخصی است عادی و یک مقام مثل دیگر مقامات سیاسی که حتی نباید قدرت اجرایی داشته باشد...فقط ناظر باشد و امور را رصد کند تا اگر انحرافی بوجود آمد گوشزد کند که همچین مقامی آن چنان الزامی نیز ندارد چون واحد هایی در هز قسمت ازحکومت برای نظارت وجود دارد.مثل آن است که یک شخص دستور بدهد و دیگران مثل عروسک خیمه شب بازی فقط اجرا کنند.در نظر من مسول اصلی تمام مشکلات فعلی ایران دست های پشت پرده رهبری و مقام ولایت فقیه است که خود این الفاظ جای بحث دارد...
رهبری نیز همانند الباقی مقامات رژیم جمهوری اسلامی دچار فساد ئ تزلزل شده ونیاز به بازبینی و تغییرات و اصلاحات اساسی دارد ولی کدام مقام قدرت اجرای ای موهم را دارد؟


۱۳۹۱ مهر ۳۰, یکشنبه

اعدام غریب الوقوع سعید صدیقی و چند تن دیگر از زندانیان اوین

اعدام
واژه ای بسیار آشنا برای مردم ایران و مخصوصا مسلمانان !پس از انقلاب اسلامی و روی کار آمدن رژیم جمهوری اسلامی طیف گسترده ای از اعدام های مردم و فرزندان ایران زمین را شاهد بوده ایم که میتوان فجیع ترین آنها را کشتار های پس از انقلاب 57 و همچنین اعدام های فتوای مرگ آیت الله خمینی در سال 67نام برد که دست بسیاری از رجال دولتی کنونی الوده به آن اعدام ها و خون هایست که این انقلاب مخوف از خود بر جای گذارده است .در سالهای 78  و ترور ها و اعدام های گسترده فعالین سیاسی و حقوق بشر و همچنین قتل های زنجیره ای ملی-مذهبی ها در دوران دولت اصلاحات نیز لکه ننگ دیگری از جکومت فاسق جمهوری اسلامی است که با استناد به تعالیم دینی و مهر تایید مراجع دینی و نوشتن قانون هایی موهون صورت گرفته است و نام ایران را بر صدر جدول اعدام در دنیا قرارداده است.
حال پس از مدت ها و بعد از انتخابات 88 و سرکوب معترضان و دگر اندیشان شاهد آن هستیم که باز در گوشه کنار زندان های کشور به صورت مخفیانه دست به اعدام های گسترده زده میشود که تعداد آنان نیز کم نیست.بسیارند ازسیاسیونی که به جرم سوری مواد مخدر و یا جاسوسی اعدام شده اند ویا اعدام خواهند شد.به جرات می نویسم که زندگی بسیاری از زندایان امنیتی در ایران در دست یه بازجو وزارت اطلاعات ویا کارشناس پرونده های امنیتی در اداره اطلاعات موازی سپاه است و به راحتی میتواند با یک گزارش حتی میزان مجازات را نیز برای قاضی مشخص کند و شک نکنید همان خواهد شد که در پرونده نوشته شده است.
این موضوع از عدالت بسیار فاصله دارد.سیستم قضایی یک کشور باید تا چه مقدار منحرف باشد که نه تنها از خود هیچ استقلالی نداشته باشد بلکه نتواند نظری هم اعمال نماید.البته اگر هم میتوانست دست کمی از وزارت اطلاعات نداشتند.وقتی که در کشوری تماشا کردن یک اعدام با جرثقیل یک جور تفریح به شمار می اید دیگر چه انتظاری از محاکم انداشت.ولی وظیفه تماممی فعالین حقوق بشر منجمله خودم است که در قبال هر کدام از اعدام ها چه امنیتی و چه جرایم کیفری دیگر ساکت ننشینند و با پنهان کاری های رژیم ایران مقابله کرده و با افشا کردن این اعدام ها و صدور بیانیه راهی را در براندازی اعدام در ایران دنبال کنند.امید وارم روزی رسد که هیچ کس بخاطر عقاید و فعالیت هایش محکوم به اعدام نشود و هیچ مجرم کیفری دیگری جانش را از دست ندهد بلکه در حبس تادیب شود.خبر ها حاکی از ان است که سعید صدیقی که به جرم حمل و نگهداری مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود فردا به چوبه ننگین دار آویخته خواهد شد.شرمم می آید که نام چوبه دار و اعدام را بر زبان بیاورم ویا بنویسم ولی پاره ای نیست جز اطلاع رسانی!!!
چرا؟چرا؟ باید جوانی به هر دلیل با تصمیم کسی ازجنس ونژاد خودش جانش گرفته شود؟چه کسی این مجوز را مقامات و رجال قضایی ایران داده است؟
مگر انسان با انسان فرق دارد که بتواند جان کسی را بگیرد ویا ببخشد؟
به تاثر فراوان و آرزوی رهایی سعید صدیقی خواهشمندم با مراجعه به لینک زیر طومار لغو حکم اعدام سعید صدیقی را امضا کنید تا امیدی دل مان برای رهایش روشن شود.
حکم اعدام سعید صدیقی و دیگر زندانیان را لغو کنید.

<a href="http://www.gopetition.com/petitions/stop-the-execution-of-saeed-sedeghi.html">STOP the execution of Saeed Sedeghi (سعید صدیقی را اعدام نکنید) Petition | GoPetition</a>






۱۳۹۱ مهر ۲۹, شنبه

اعتراض مجامع دفاع از حقوق بشر به تضییع حقوق خانم نسرین ستوده

برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر آنچه را ایجاد "محدودیت و شرایط تبعیض‌آمیز و حبس خودسرانه" نسرین ستوده، وکیل ایرانی‌، در زندان اوین ایران خواند، محکوم کرده است.
در بیانیه مطبوعاتی "برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر" آمده است: نسرین ستوده، وکیل حقوق بشری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر که به دفاع از نوجوانان محکوم به اعدام، زندانیان عقیدتی، فعالان حقوق بشر و کودکان قربانی اذیت و آزار شهرت دارد، از زمان دستگیری در شهریور ۱۳۸۹ به طور فزاینده با محدودیت و شرایط تبعیض‌آمیز و حبس خودسرانه در زندان روبه‌رو بوده است.
این نهاد مدافع حقوق بشر اضافه کرد: "سیاست آزار علیه خانم نسرین ستوده از طریق حبس خودسرانه، آزار قضایی و اقدامات تنبیهی در زندان با هدف مجازات او به خاطر فعالیت‌های حقوق بشری صورت می‌گیرد."
برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر، برنامه مشترک فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر و سازمان جهانی مبارزه با شکنجه است.
نسرین ستوده که در حال گذراندن دوره محکومیتش در زندان اوین است، هفته گذشته اعلام کرد که در اعتراض به نقض حقوقش به عنوان یک زندانی در ایران به اعتصاب غذای نامحدود دست می‌زند.
برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر اعلام کرده است که خانم ستوده از اردیبهشت ۱۳۹۰ از استفاده از تلفن محروم بوده است و تغییراتی که مسئولان زندان در هفته‌های اخیر در برنامه روزهای ملاقات او به وجود آورده‌اند، علاوه بر محرومیت خانم ستوده از ملاقات حضوری، "ملاقات‌های خانوادگی را در سه ماه اخیر بیش از پیش دشوار کرده است."
در این بیانیه اضافه شده است که افزون بر خانم ستوده، اعضای خانواده‌اش هم تحت فشار بوده‌اند و از ۲۱ تیر ۱۳۹۱ تاکنون، همسر و دختر ۱۲ ساله او از ایران ممنوع‌الخروج شده‌اند و هم‌اکنون روند رسیدگی به پرونده این دو نفر در دادگاه در جریان است.
برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر اضافه کرده است: "خانم ستوده در سال ۱۳۸۹ نیز پس از سه بار اعتصاب غذای خشک در اعتراض به شرایط زندان و نقض موازین قضایی در دادگاه، با خطر مرگ روبه‌رو شد."
سوهیر بالحسن، رییس فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر اعلام کرد: "شرایط حبس نسرین ستوده غیرقابل پذیرش است و به طور آشکار برای تحمیل مجازات بیشتر بر او به خاطر فعالیت‌های حقوق بشری صورت می‌گیرد."
جرالد استابرک، دبیر کل سازمان جهانی مبارزه با شکنجه نیز گفت: "اقدامات تنبیهی علیه خانم ستوده یک بار دیگر سیاست بی‌امان دولتمردان ایران برای به سکوت کشاندن مدافعان حقوق بشر را به نمایش می‌گذارد که تمامی جامعه بین‌المللی باید محکوم کند."
برنامه نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر خواهان آزادی فوری و بی‌قیدوشرط نسرین ستوده و تمام مدافعان حقوق بشر زندانی در ایران شده است.
----------------
فعالین مدافع حقوق بشر در ایران خود نیز در زیر ذره بین سازمان های امنیتی و اطلاعاتی در ایران هستند و کم بیش به دادگاه های عاری از عدالت جمهوری اسلامی احضار میشوند ومورد بازخواست قرار میگیرند البته پس از سرکوب گسترده مردم و فعالین حقوق بشر و سیاسیون تعداد این فعالین منجماه خودم بسیار کم تر از گذشته شده است زیرا اکثر این افراد با تهدید و محاکمه ترعیب شده اند تا فعالیت هایشان محدود شود ولی همچنان شاهد آن هستیم که این احزاب و گروه های مردمی دست از تلاش برنمی دارند و به حمایت از هم کیشان و دوستانشان ادامه میدهند که بسی جای تهنیت و امیدواری دارد.
من در پست قبلی ام وظیفه ام و خواهشم از دوستان را اینگونه بیان کردم که نباید محکومان امنیتی سیاسی و مدافعان حقوق بشری محبوس را فراموش کنیم و نگذاریم که با عدم حضور فیزیکیشان در جامعه یادشان نیز از خاطر ها پاک شود و اکنون بسیار خوشحالم که دوستان و گروه هایی هستند که با تحمل فشار های زیاد بازهم به حمایت خود ادامه میدهند و از هیچ سدی بر سر راه پر ارزش خود نمیبینند که بسیار جای فخر دارد.
حکومت فاسد جمهوری اسلامی با نقض آشکار حقوق بشر چه در جامعه عادی و چه زندان ها و بازداشتگاه ها فقز عمق سیاهی خود را در تاریخ معاصربیشتر میکند.ولی به نظر بنده اگر هر نفر با دردست گرفتن یک قلم چه فیزیکی و چه در دنیای مجازی میتواند به تحقق هر چه زود تر آزادی ورعایت حقوق بشر کمک بسزایی کند.
امید است با اطلاع رسانی و رساندن داد نقض حقوق بشر به محاکم جهانی و با ایجاد فشار به جمهوری اسلامی شاهد ازادی هر چه زود تر زندانیان سیاسی و مدافعان حقوق بشر در ایران عزیز باشیم.




۱۳۹۱ مهر ۲۷, پنجشنبه

اعتصاب غذای نا محدود نسرین ستوده

نسرین ستوده، وکیل زندانی که درحال گذراندن دوران محکومیتش در زندان اوین تهران است، در اعتراض به شرایط زندان از روز گذشته (چهارشنبه ۲۵ مهرماه) دست به اعتصاب غذای نامحدود زده است.
رضا خندان ،همسر این وکیل زندانی در گفت و گو با سایت کلمه ضمن تائید خبر اعتصاب غذای خانم ستوده گفت: "همسرم از هفته گذشته به دلیل شرایط سخت تصمیم داشت که دست به اعتصاب غذا بزند. من مفصل با او صحبت کردم و خواستم که فرصتی بدهد تا بتوانم با دادستانی صحبت کنم، تا این هفته هم صبر کرد اما وقتی در ملاقات امروز اطلاع دادم که دادستانی پاسخی به پیگیری‌های من و نامه اش نداده، خبر داد که اعتصابش را شروع کرده است."
نسرین ستوده وکیل دادگستری از شهریور ۱۳۸۹ در بازداشت است و در دادگاه به جرم "اقدام علیه امنیت ملی، تبانی و تبلیغ علیه نظام و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر" به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور و به جرم تظاهر به بی حجابی به ۵۰ هزار تومان جریمه نقدی محکوم شده است.
آقای خندان همچنین به قطع بودن تلفن زندانیان سیاسی اشاره کرد و گفت از ۱۸ ماه پیش تلفن‌ها قطع است و این بی‌خبری برای یک مادر در طول هفته آزاردهنده است.
همسر این وکیل زندانی با ابراز نگرانی از وضعیت خانم ستوده گفت: "من خیلی اصرار کردم که از اعتصاب غذا صرف نظر کند اما می گفت من هیچ کاری اینجا از دستم بر نمی آید و آخرین راه اعتراض برای من همین اعتصاب غذا است."
--------
این وکیل فعال حقوق بشر و سیاسی که ید طولا در وکالت پرونده های امنیتی سیاسی و اجتماعی در کارنامه خود دارد چندی پیش
توسط رژیم فاسد جمهوری اسلامی محاکمه نمایشی شد و بذای گذارندن دوران محکومیت نا عادلانه اش روانه زندان اوین گشت و حال پس از گذشت چندی و تحمل رنج های فراوان برای رساندن صدایش به گوش فاسدان حکومتی دست به اعتصاب غذای نامحدود زده است و این تنها سلاحی است که در دسترس زندانیان امنیتی و سیاسی است.نسرین ستوده و عبدالفتاح سلطانی هر دو از وکلای با تجربه ای هستند که با وقف زندگی و کار خویش قدم در اشاعه دگر اندیشی و ازاد اندیشی نهادند که نظام جمهوری اسلامی فعالیت ها و سخنان آنان را تاب نیاورد و با اشد مجازات های ناعادلانه آنان را به زندان های مخوف وخالی از حقوق اولیه انسانی و رعایت حداقل های حقوق زندانیان روانه کردند .
جایی که منزل گه زنان و مردان بزرگ منشی است که جرات سخن گفتن داشتند و صحبت هایشان رعشه براندان نحیف سران حکومت فاسد جمهوری اسلامی می اندازد.وظیفه ما این است حال که در هر شرایط از ازادی نسبی بهرهمندیم اینست که یادشان را گرامی بداریم و نگزاریم زحماتشان به دست فراموشی سپرده شود وبا آوردن نامشان و فعالیتهایشان در هر کجا انان را در تاریخ ایران جاودانه سازیم تا ایندگان درس گیرند.راهشان پر رهرو باد به امید روز آزادیشان وازادی میهنمان ایران.





۱۳۹۱ مهر ۲۵, سه‌شنبه

پشت پرده دستگیری نو کیشان مسیحی

چندی پیش اخباری مبنی بر حمله نیروهای امنیتی به کلیسایی در شیراز و دستگیری تعدادی از هموطنان نو کیشمان در کلیسا منتشر شد. در بررسی ابتدایی این مساله فقط میتوان مخالفت جمهوری اسلامی ایران با تغییر دین از اسلام به دیگر ادیان بنا بر تعالیم اسلامی را درک کرد که خود جای چندی بحث دارد.
ولی در پشت پرده با کمی تفحص میتوان این گونه  حرکت وزارت اطلاعات را بیان کرد که با توجه به فشار های اجتماعی و اقتصادی بر مردم و خوصوصا جوانان کشور وبا توجه به این که این فشار ها بیشتر به قشر ضعیف و متوسط جامعه اعمال میشود این دستگیری ها برای اعمال فشار و ایجاد رعب و وحشت میان مردم صورت گرفته است.چنانکه هر مقدار فشار های جامعه بر مردم بیشتر شود مردم گرایشات بیشتری برای تغییر دین پیدا میکنند.
اگر کمی این موضوع رو موشکافانه نگاه کنیم در میابیم که دین یک راه برای سعادت است و در دنیای تکنولوژیک امروزی کاربرد ان چنانی ندارد و بیشتر شبیه یک سنت  و عادت شده است تا دستور العملی برای زندگی....از قدیم گفته اند وقتی انسان گرسنه دین و ایمان ندارد!!!
حال با بست دادن این جمله می توان اینگونه بیان کرد که همچنان که فشار ها بر مردم بیشتر میشود مردم به دنبال راهی برای نجات خود میابند و حکومت اسلامی را مقصر این اوضاع میدانند و گمان میکنند که میتوانند با تغییر دین خود و گرویدند به دیگر ادیان راه نجاتی از لحاظ روحی برای خود بیابند.
در سالهای اخیر به علت خشونت های بسیار زیاد در کشور های اسلامی وصدور احکام اعدام وسنگسار در محاکم مثلا اسلامی ایران اسلام چهره ای خشن پیدا نموده است و مردمی که تحت فشار های گوناگون هشتند در صدد آنند که با گرویدند به مسیحیت
راهی برای آرامش روحشان بیابند.
و مسئله دیگر اینکه عدم انتخاب دین و مذهب میام جوانان امروزی از حساسیت خاصی برخوردار است و جوانان امروزی با بهره گیری از اطلاعات و برقراری ارتباط با دیگر ادیان میخواهند این حق یعنی حق انتخاب را برای خود محفوظ بدارند.
حال اینکه به نظر شخصی من انسانیت خط مقدم و مقدم بر ادیان است وذات پاک انسان میتواند بهترین راهنمای انسان باشد.


۱۳۹۱ مهر ۲۴, دوشنبه

بیراهه های هاشمی رفسنجانی

اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به انتقاد شدید از افرادی پرداخت که به دنبال "مقصر تراشی برای پایان جنگ" و یافتن "مقصران خوراندن جام زهر" به آیت الله خمینی هستند.
اظهارات فوق، در واکنش به اتهاماتی مطرح می شود که از سوی برخی از محافظه کاران منتقد اکبر هاشمی رفسنجانی، در مورد نقش وی در پایان دادن به جنگ با عراق عنوان شده است.
این منتقدان، مدعی آمادگی ایران برای ادامه جنگ بعد از سال ۱۳۶۷ هستند و کسانی چون اکبر هاشمی رفسنجانی جانشین فرمانده کل قوا در زمان جنگ و میرحسین موسوی نخست وزیر دوران آیت الله خمینی را متهم می کنند که رهبر سابق ایران را وادار کرده اند تا آتش بس با عراق را بپذیرد.
بحث در مورد تحولات منتهی به پذیرش آتش بس توسط آیت الله خمینی، که توسط وی "نوشیدن جام زهر" توصیف شد، در ماه های اخیر و به موازات افزایش فشارهای بین المللی بر ایران بر سر برنامه هسته ای، در سطح نشریات این کشور بالا گرفته است.
یکی از اظهارنظرهای خبرساز در این زمینه، دو هفته پیش در سایت دفتر نشر آثار آیت الله خامنه ای منتشر شد که ضمن دفاع از پذیرش قطعنامه آتش بس توسط رهبر سابق ایران، تاکید داشت کسانی که در برداشت خود از این اقدام "تعجیل می‌کنند، سخت در اشتباهند".
این سایت، در مطلبی به نوشته محی الدین حائری شیرازی، امام جمعه سابق شیراز، با تاکید بر اینکه "امتحان امت در مساله‌ اطاعت از امامت جزو مقدمات ظهور است"، صلح با عراق را "پیروزی" دانست و نوشت: "امام راحل مثل امام مجتبی علیه‌السلام جام زهر را نوشید و با صدام صلح کرد
--------------
در آستانه نه چندان نزدیک به انتخابات نمایشی ریاست جمهوری سران حکومت فاسد جمهوری اسلامی بار دیگر با بردن اذهان مردم به بیراهه سعی بر این دارند تا با بوجود آوردن موضوعات بی ربز و کشاندن گذشته ها به طمان حال مردم را از مشکلات دور کنند تا بتوانند بار دیگر انتخابات نمایشی راه بیاندازند و رجال اصلی چون هاشمی رفسنجانی ار از راه بدر کنند تا بتوانند دوباره افسار لجام گسیخته کشور افت زده مان را در دست گیرند و بیراهه ببرند.
کسانی همچون موسوی و هاشمی و خامنه ای رجال اند که در دامان خمینی در بعد از انقلاب بر سر سفره همین حکومت نشسته اند و با پر کردن جیبهایشان و بدست آوردن مقام و منزلت های آن چنانی دنیا را برای خود منزل گه عیش کرده اند و حال با ظاهر سازی دم از دلسوزی برای مردم میزنند.
اگر شما مردم ایران زمین هوشیار باشید و کمی حافظه تان را بکار بگیرید و "گذشته را از یاد نبرید" بسیاری از حقایق در زمان حال برایتان آشکار خواهد شد.اینان همانانی هستند که انقلاب اسلامی را پایه گذاردند و ایران را به ورزه انزال رهنمون کردند و با نام دموکراسی دینی فقط اسم دموکراسی را یدک کشیدند.
تحقق دموکراسی واقعی و آزادی حقوق فردی و اجتماعی زمانی محققق خواهد شد که مردانی از تبار کورش با ازاده خواهی و دانش به عرصه سیاست ایران وارد شوند و دست دوستی و آشتی بسوی همگان دراز کنند و نه با خراب کردن همدیگر در زمان بحران....




۱۳۹۱ مهر ۲۲, شنبه

عوام فریبی یا انعطاف آیت الله خامنه ای!

رهبر جمهوری اسلامی در سفر اخیرش به شهرستان بجنورد در پاسخ به سئوالی پیرامون بد حجابانی که برای دیدار و دستبوسی از ایشان حضوریافته بودند گفتند؛"بعضى از همينهائى كه در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقاى مهمان‌نواز، هم بقيه‌ى آقايان - الان در اين تريبون از آنها تعريف كرديد، خانمهائى بودند كه در عرف معمولى به آنها ميگويند ؛ اشك هم از چشمش دارد ميريزد. حالا چه كار كنيم؟ ردش كنيد؟ مصلحت است؟ حق است؟ درخواست‌ها

نه، دل، متعلق به اين جبهه است؛ جان، دلباخته‌ى به اين اهداف و آرمانهاست. او يك نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى اين حقير باطن است؛ نمى‌بينند. . درخواست‌ها

ما هم يك نقص داريم، او هم يك نقص دارد. با اين نگاه و با اين روحيه برخورد كنيد. البته انسان نهى از منكر هم ميكند؛ نهى از منكر با زبان خوش، نه با ايجاد نفرت. بنابراين با قشر دانشجو ارتباط پيدا كنيد."
...

این سخنان در جمع علما و روحانیون خراسان شمالی عنوان شده است.مع الوصف آنچه همچون مهمایی به ذهن خطور میکند این که ایشان چه خوابی برای این جماعت دیده اند.

1.در آستانه انتخابات ریاست جمهوری عوام را با خود همراه کنند؟
2.در شرایط کنونی که فشارهای بین المللی و اقتصادی شدیدا موجودیت جمهوری اسلامی را تهدید میکند قصد آن دارند تا از تنش در حوزه اجتماعی بکاهند؟
3.آیا تا کنون تحرکات گشت های ارشاد بدون اذن از سوی ایشان انجام میشده؟
4.ایشان که تا بدین حد اهل مدارا میباشند چطور با منتقدان سیاسی خود این چنین مدارا نمیکنند؟
 

۱۳۹۱ مهر ۲۱, جمعه

گزارش جدید احمد شهید از بحران نقض حقوق بشر در ایران

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در سومین و تازه‌ترین گزارش خود از وضعیت حقوق بشر در ایران اعلام کرده که بررسی‌هایش نشانگر نقض گسترده حقوق بشر در ایران است.
آقای شهید از ایران خواسته است در بخشی از قوانین این کشور که به گفته او با حقوق تضمین‌شده در پنج عهدنامه بین‌المللی مورد پذیرش ایران مغایر هستند، بازبینی کند.
او اضافه کرده است: ایران باید با توجه به اهمیت فرهنگ مدارا و تحمل، مانع تبعیض علیه زنان، اقلیت‌های دینی و قومی در تمام وجوه زندگی شود و از آزادی تشکل و بیان حمایت کند.
احمد شهید از ایران خواسته است تا درباره ادعاهای مربوط به شکنجه روانی و جسمانی و محرومیت از موازین قانونی زندانیان در این کشور تحقیق کند.
در این گزارش اضافه شده که در چارچوب اظهارات و مصاحبه‌هایی که برای تهیه آن انجام شده‌اند، "تصویری عمیقا نگران‌کننده از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران" به دست می‌آید.
در این گزارش آمده است که دولت ایران تاکنون با گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره مسائلی که در دو گزارش پیشین او مطرح شده بودند، همکاری نکرده است.
آقای شهید همچنین دوباره خواهان بررسی گسترده، بی‌طرفانه و مستقل حوادث بعد از آخرین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران شده است.
او از ایران خواسته است تا تمام زندانیان سیاسی و زندانیان عقیدتی را آزاد کند.
قرار است آقای شهید این گزارش را در نشست کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در روز ۲۴ اکتبر ارائه کند.
این گزارش ۲۳ صفحه‌ای روز پنجشنبه، ۱۱ اکتبر، در نیویورک منتشر شد و گفته شده است تا زمان ارائه آن در نشست سازمان ملل متحد، دولت ایران فرصت خواهد داشت به ادعاهای مطرح در گزارش پاسخ دهد.
گزارش شده که در زمان انتشار دو گزارش پیشین آقای شهید، مقامات ایران سمت، اختیارات و شخصیت او را زیر سوال بردند، ولی این بار به سومین و آخرین گزارش او پاسخ داده‌اند
گفته شده است که طبق پروتکل سازمان ملل متحد، آقای شهید پیش از نهایی کردن گزارش خود، یک نسخه از آن را به نمایندگان ایران داده است تا پاسخ آنها را دریافت کند.
گزارش شده که در زمان انتشار دو گزارش پیشین آقای شهید، مقامات ایران سمت، اختیارات و شخصیت او را زیر سوال بردند، ولی این بار به سومین و آخرین گزارش او پاسخ داده‌اند، هرچند این بار نیز به مندرجات گزارش در باره موارد نقض حقوق بشر اشاره ای نکرده‌اند، بلکه سعی داشته‌اند منابعی را که در تهیه گزارش به کار رفته، زیر سوال ببرند.
در گزارش آقای شهید آمده است که مقامات ایران نتایج نهایی این گزارش را "بر مبنای ادعاهای بی‌اساس" خوانده و گفته‌اند که قانون اساسی ایران ضامن حقوق تمام ایرانیان فارغ از جنسیت، مذهب، قومیت و نژاد آنهاست.
طبق گزارش آقای شهید، آنها همچنین گفته‌اند که قوانین ایران مانع هرگونه خشونت علیه زندانیان و استفاده از زور برای دریافت اعتراف می‌شود.
آقای شهید در واکنش به ادعاهای مطرح از سوی ایران تصریح کرده است که چارچوب حقوقی و ساز و کارهای لازم برای رعایت حقوق بشر در ایران وجود دارد، ولی وجود چنین ساز و کارهایی، به معنای بی‌اعتبار بودن اظهارات ۲۲۱ نفری که او در فاصله نوامبر ۲۰۱۱ میلادی تا ژوئیه ۲۰۱۲ میلادی با آنها گفت‌وگو کرده، نیست.
در یادداشتی که از سوی دبیرکل سازمان ملل متحد برای ارائه گزارش آقای شهید نوشته شده، آمده است که این گزارش تمام موارد نقض حقوق بشر در ایران را شامل نمی‌شود، ولی "چشم‌اندازی از وضعیت عمومی حقوق بشر" در این کشور را ارائه می‌دهد.

نقض آزادی‌های مدنی

بخش عمده‌ای از سومین گزارش احمد شهید به بررسی حقوق مدنی و سیاسی در ایران اختصاص یافته است که مجموعه‌ای از موارد نقض آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات، آزادی برگزاری تجمع، آزادی مذهبی و اجرای عدالت را شامل می‌شود.
در این گزارش آمده است که فعالیت مرکز بررسی جرایم سازمان‌یافته در ایران، به بازداشت و صدور حکم اعدام برای طراحان و مدیران وبگاه‌ها و دیگر منتقدان دولت در شبکه اینترنت منجر شده است و حتی چهار نفر از ۱۹ نفری که به اتهام ارتکاب چنین جرایمی در زندان هستند، پس از شکنجه روانی و جسمانی، حبس انفرادی، تهدید به شکنجه و تجاوز به افراد خانواده‌شان، به اعدام محکوم شده‌اند.
احمد شهید اضافه کرده است: به دنبال حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در سال ۲۰۰۹ میلادی (۱۳۸۸) حدود ۴۰۰ روزنامه‌نگار از ایران گریخته‌اند. همچنین ایران در سال ۲۰۱۱ میلادی بیش از هر کشور دیگری روزنامه‌نگاران را زندانی کرده است و ۵۰ درصد آنها در حبس انفرادی به سر برده‌اند.
صدور حکم شلاق برای محمود شکرایی، کاریکاتوریست، اعلام جایزه ۱۰۰ هزار دلاری برای قتل شاهین نجفی، خواننده رپ ایرانی و صدور حکم شش سال زندان و ۲۰ سال محرومیت از فیلم‌سازی برای جعفر پناهی و محمد رسول‌اف از دیگر موارد مورد اشاره گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد بوده است.
در گزارش آقای شهید آمده است: در زمان نگارش این گزارش در اوایل سپتامبر ۲۰۱۲ میلادی ۱۰۵ پیرو آیین بهایی در بازداشت بودند. از خرداد ۱۳۸۹ تاکنون ۳۰۰ مسیحی بازداشت شده‌اند و ۴۱ نفر از آنها بدون اتهام از یک ماه تا یک سال در زندان به سر برده‌اند.
در این گزارش اضافه شده است: کلیساها (در ایران) باید درباره پذیرش اعضای جدید به دولتمردان گزارش دهند. نوکیشان مسیحی بازداشت شده و با تهدید به اتهام ارتداد برای ترک مسیحیت زیر فشار قرار گرفته‌اند.
احمد شهید نوشته است: دراویش سلسله گنابادی و عبادتگاه‌های آنها در شهرهای تهران، شیراز و کاور در شهریور ۱۳۹۰ به شدت مورد تهاجم قرار گرفته و حدود ۲۰۰ نفر بازداشت شده‌اند.
در این گزارش همچنین آمده است: قانون مجازات اسلامی با مقررات حقوق بین‌الملل درباره برابری جنسیتی مغایر است.
محدودیت‌های مربوط به شهادت زنان در دادگاه، معادل دانستن ارزش جان زن با نیمی از ارزش جان مرد و نابرابری سن کیفری دختران و پسران از جمله این مغایرت‌ها عنوان شده است.
گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در بررسی موارد نقض حقوق بشر در اجرای عدالت در ایران تصریح کرده است که "مواردی همچون بازرسی محل بدون حکم قانونی، استفاده از چشم‌بند در طی بازجویی، حبس طولانی انفرادی، آزار اعضای خانواده متهم، ضرب و شتم در طول بازجویی، نداشتن دسترسی به وکیل، تصمیم‌گیری قاضی پیش از محاکمه یا حرف‌شنوی او از دادستانی" در مورد زندانیان اعمال شده است.
در این گزارش اضافه شده است: براساس برآوردها حدود ۳۲ وکیل دادگستری از سال ۱۳۸۸ به بعد مورد پیگرد قرار گرفته‌اند و در زمان نگارش گزارش، دست‌کم ۹ وکیل دادگستری در بازداشت هستند.
احمد شهید تصریح کرده است: زندانیان سیاسی به ویژه در بازداشتگاه ارومیه و زندان رجایی‌شهر از دسترسی به امکانات درمانی محروم هستند و این وضع به مرگ دست‌کم دو نفر در زندان رجایی‌شهر منجر شده است.
-----------
گزارش احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر در سازمان ملل مبنی بر اوضاع وخیم نقض حقوق بشر در ایران حاکی از آن است که با تمام پنهان کاری ها و پوشش های امنیتی برای عدم درج هرگونه گزارش بازجویی در زندان ها و بازداشت گاه های مخوف یگان های امنیتی ایران اخباری نه چندان واضح از بحران حقوق بشرمنتشر میشود.
والبته با اطمینان کامل بیان میکنم که گزارش فوق کامل نیست و بسیارند گمنامانی که برای گشایش راه آزادی و بستر سازی دموکراسی به هر طریق از رسانه های دیجیتال گرفته تا روزنامه نگاران و ... در بازداشت گاه های وزارت اطلاعات و سپاه شکنجه و مورد ازار قرار گرفته اند که به علت مستقل بودن فعالیتشان از گروه ها و احزاب سیاسی هیچ نشانی از فعالیت های آنان
وجود ندارد و یا در نحاکم سوری محاکمه شده اند  و هیچ اثری از محرومیت های انان در دست نیست.آینان سربازان گمنان ایران زمینند....





۱۳۹۱ مهر ۲۰, پنجشنبه

هواپیمای جاسوسی لبنان ساخت ایران بوده است!

دبیرکل حزب الله لبنان با اعلام عملیات منحصر به فرد هواپیمای شناسایی مقاومت در داخل اراضی اشغالی، تأکید کرد این هواپیما ایرانی بوده و در لبنان توسط مقاومت مونتاژ شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، "سید حسن نصرالله" پنجشنبه در سخنانی برای برعهده گرفتن مسئولیت نفوذ هواپیمای شناسایی به اراضی اشغالی، تأکید کرد: این هواپیما که در مسیر مشخصی پرواز کرد، ایرانی بود و نه روس؛ و جوانان حزب الله آن را مونتاژ کردند.
پرواز هواپیمای شناسایی بر فراز دیمونا
 
سید حسن نصرالله نفوذ هواپیمای مقاومت لبنان به اراضی اشغالی را عملیاتی منحصر به فرد توصیف کرد و گفت:  مقاومت لبنان هواپیمای شناسایی پیشرفته ای را از داخل اراضی لبنان به سوی دریا فرستاد؛ این هواپیما پس از پرواز صدها کیلومتر بر فراز دریا از جنوب فلسطین وارد اراضی  اشغالی شد، و قبل از شناسایی شدن از سوی نیروی هوایی دشمن، بر فراز بسیاری از پایگاه های مهم این رژیم از جمله تأسیسات اتمی "دیمونا" پرواز کرد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: سخنرانی امروز به منظور برعهده گرفتن مسئولیت این عملیات منحصر به فرد است.
 
وی اظهار داشت: این نخستین بار است که این نوع هواپیما مورد استفاده قرار گرفته و به چنین عمق و مناطق حساسی نفوذ کرده است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه، هدف قرار دادن این هواپیما مسئله ای طبیعی بود و از قبل پیش بینی می شد، خاطرنشان کرد: دستاورد این عملیات آن است که این هواپیما صدها کیلومتر در منطقه‌ای پُر از رادار پرواز کرد؛ ولی صهیونیستها مدعی شدند که افتخار آنها این است که به حریم هوایی آنها نفوذ نشده است.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: این نخستین تجربه موفق برای عبور از روی دریا است؛ ما امروز بخشی از توانایی های خودمان را افشا می کنیم، و این امر چیزی از حجم مسائل غافلگیر کننده دیگری را که داریم کم نمی کند.
 
وی ادامه داد: این عملیات نشان می دهد که ما این قدرت را داریم که توانایی هایمان را مخفی، و در زمان مناسب از آنها استفاده کنیم.
 
رمز عملیات شناسایی
 
دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: این عملیات "شهید حسن ایوب" نامیده شد؛ وی از نخستین مؤسسان این سلاح در حزب الله بود و ما این هواپیما را "ایوب" می نامیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت : دستیابی به این توانایی و آماده شدن برای انجام این عملیات بسیار زمان بر بود؛ این امر بیانگر آن است که منازعات منطقه ای و داخلی، حزب الله را از تمرکز بر دشمن خود منحرف نمی کند.
 
انفجار "النبی شیث" حادثه بود
 
وی در خصوص حادثه انفجار "النبی شیث" گفت: هیچ مقاومتی در دنیا همه امکانات خود را در مناطق مرزی و یا خط مقدم متمرکز نمی کند؛ این امر غیرمنطقی است؛ بنابراین طبیعی و منطقی است که نیروهای دفاعی با همه امکانات و سلاح خود در همه مناطق مستقر باشند.
 
سید حسن نصرالله افزود: اگر سلاح خود را در چند انبار محدود جمع آوری کنیم؛ به آسانی شناسایی شده و دشمن برای بمباران و نابود کردن آنها دست به کار می شود.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: انبارهای سلاح حزب الله باید سری باشند؛ ما در این زمینه اقدامات گسترده ای انجام داده ایم؛ ولی ممکن است مانند حادثه "النبی شیث" اشکال فنی یا خطای انسانی روی دهد.
 
موضع آشکار حزب الله درباره سوریه
 
سید حسن الله در خصوص اوضاع سوریه گفت: از آغاز حوادث سوریه موضع سیاسی ما آشکار بوده است؛  ما دیدگاهمان را در خصوص حوادث سوریه، دستهای پشت پرده و خطرات این حوادث بر لبنان و کل منطقه، طبق اصول فکری و شرعی آشکار بیان کرده و در بسیاری از مناسبتها بر این مواضع تأکید کرده ایم.
 
حزب الله به سوریه نیرو نفرستاده است
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: از همان نخستین روز، برخی طرفهای مخالف سوریه از اعزام نیروهای حزب الله به این کشور سخن گفته اند؛ که این موضوع همواره دروغ بوده است.
 
وی افزود: ما شهدای خود را همیشه به صورت علنی و با افتخار تشییع می کنیم؛ حال این شهدایی که (مخالفان سوریه ) ادعا می کنند در سوریه کشته شده اند، کجا هستند؟!.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: ما هیچگاه مخفی کاری نمی کنیم؛ هنگامی که فردی شهید می شود، به خانواده او حقیقت را می گوییم که کجا، چگونه و چه وقت شهید شده است؛ در لبنان هیچ چیزی مخفی نمی شود و ما علنی تشییع می کنیم، نه مخفیانه.
 
سید حسن نصرالله  با اشاره به "شهید عباس" و بسیاری از کسانی که در مناطق نزدیک به مرز سوریه شهید شده اند، گفت: روستاهایی سوری در مناطق مرزی وجود دارد که در آن لبنانی ها از طوایف مختلف زندگی می کنند؛ شمار آنها  نزدیک به 30 هزار لبنانی است که در این مناطق ساکن بوده و دارای املاک هستند.
 
وی افزود: همه ساکنان آن مناطق مرزی می دانند که این خانواده ها لبنانی هستند؛ آنها ده‌ها سال ساکن این مناطق بوده اند؛ آنها در سوریه زندگی می کنند ولی با حفظ شناسنامه لبنانی، ارتباطشان را با کشورشان  حفظ کرده و حتی در انتخابات لبنان شرکت می کنند.
 
سید حسن نصرالله ادامه داد: برخی از این افراد عضو احزاب مختلف لبنان و از جمله حزب الله هستند؛ و برخی از آنها سالها به مقاومت و مبارزه پرداخته اند.
 
وی گفت: برخی از این خانواده ها هدف ترور قرار گرفته و ربوده شدند؛ خانه های آنها سوزانده شد؛ ولی برخی از آنها ماندند و سلاح خریدند .. مرزها از "الهرمل" تا "عرسان" و "البقاع" مرکزی و غربی باز است و سوری ها از طریق لبنان سلاح تهیه می کنند.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: خانواده های لبنانی ساکن این روستاها که تصمیم گرفته اند در محل زندگی خود بمانند و مسلح شوند، در حال دفاع از جان خود هستند؛ این مسأله جنگ نامیده نمی شود، بلکه دفاع از خود است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: همه مطالب مطرح شده در رسانه ها در خصوص "شهید ابوعباس" نادرست است؛ همه ساکنان بقاع می دانند که او مسئول بخش نظامی، پیاده نظام و همه گروه های جوانان در منطقه بقاع است ..وی در این منطقه که همچنان در معرض بمباران قرار دارد، شهید شد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: اوضاع سوریه برای این کشور، فلسطین، لبنان، عراق، ترکیه و کل منطقه خطرناک است .. ما خواستار گفت و گو و راهکار سیاسی و  توقف خون ریزی هستیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: نظام (سوریه) نیازی ندارد که ما و یا دیگران در کنارش بجنگیم زیرا این امر به نفع این نظام نیست .. ما هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته ایم؛ و اگر روزی مسئولیت اقتضا کند، آن را مخفی نمی کنیم ؛ ولی این امر فعلا وارد نیست.
 
توصیه نصرالله به مخالفان سوریه
 
دبیرکل حزب الله لبنان خطاب به مخالفان سوریه گفت: افترا زدن و تهدید حزب الله بی فایده است؛ این مسائل تأثیری بر ما نمی گذارد؛ تجارب ما در همه مراحل شناخته شده است.

دبیرکل حزب الله لبنان با اعلام عملیات منحصر به فرد هواپیمای شناسایی مقاومت در داخل اراضی اشغالی، تأکید کرد این هواپیما ایرانی بوده و در لبنان توسط مقاومت مونتاژ شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، "سید حسن نصرالله" پنجشنبه در سخنانی برای برعهده گرفتن مسئولیت نفوذ هواپیمای شناسایی به اراضی اشغالی، تأکید کرد: این هواپیما که در مسیر مشخصی پرواز کرد، ایرانی بود و نه روس؛ و جوانان حزب الله آن را مونتاژ کردند.
پرواز هواپیمای شناسایی بر فراز دیمونا
 
سید حسن نصرالله نفوذ هواپیمای مقاومت لبنان به اراضی اشغالی را عملیاتی منحصر به فرد توصیف کرد و گفت:  مقاومت لبنان هواپیمای شناسایی پیشرفته ای را از داخل اراضی لبنان به سوی دریا فرستاد؛ این هواپیما پس از پرواز صدها کیلومتر بر فراز دریا از جنوب فلسطین وارد اراضی  اشغالی شد، و قبل از شناسایی شدن از سوی نیروی هوایی دشمن، بر فراز بسیاری از پایگاه های مهم این رژیم از جمله تأسیسات اتمی "دیمونا" پرواز کرد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: سخنرانی امروز به منظور برعهده گرفتن مسئولیت این عملیات منحصر به فرد است.
 
وی اظهار داشت: این نخستین بار است که این نوع هواپیما مورد استفاده قرار گرفته و به چنین عمق و مناطق حساسی نفوذ کرده است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه، هدف قرار دادن این هواپیما مسئله ای طبیعی بود و از قبل پیش بینی می شد، خاطرنشان کرد: دستاورد این عملیات آن است که این هواپیما صدها کیلومتر در منطقه‌ای پُر از رادار پرواز کرد؛ ولی صهیونیستها مدعی شدند که افتخار آنها این است که به حریم هوایی آنها نفوذ نشده است.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: این نخستین تجربه موفق برای عبور از روی دریا است؛ ما امروز بخشی از توانایی های خودمان را افشا می کنیم، و این امر چیزی از حجم مسائل غافلگیر کننده دیگری را که داریم کم نمی کند.
 
وی ادامه داد: این عملیات نشان می دهد که ما این قدرت را داریم که توانایی هایمان را مخفی، و در زمان مناسب از آنها استفاده کنیم.
 
رمز عملیات شناسایی
 
دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: این عملیات "شهید حسن ایوب" نامیده شد؛ وی از نخستین مؤسسان این سلاح در حزب الله بود و ما این هواپیما را "ایوب" می نامیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت : دستیابی به این توانایی و آماده شدن برای انجام این عملیات بسیار زمان بر بود؛ این امر بیانگر آن است که منازعات منطقه ای و داخلی، حزب الله را از تمرکز بر دشمن خود منحرف نمی کند.
 
انفجار "النبی شیث" حادثه بود
 
وی در خصوص حادثه انفجار "النبی شیث" گفت: هیچ مقاومتی در دنیا همه امکانات خود را در مناطق مرزی و یا خط مقدم متمرکز نمی کند؛ این امر غیرمنطقی است؛ بنابراین طبیعی و منطقی است که نیروهای دفاعی با همه امکانات و سلاح خود در همه مناطق مستقر باشند.
 
سید حسن نصرالله افزود: اگر سلاح خود را در چند انبار محدود جمع آوری کنیم؛ به آسانی شناسایی شده و دشمن برای بمباران و نابود کردن آنها دست به کار می شود.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: انبارهای سلاح حزب الله باید سری باشند؛ ما در این زمینه اقدامات گسترده ای انجام داده ایم؛ ولی ممکن است مانند حادثه "النبی شیث" اشکال فنی یا خطای انسانی روی دهد.
 
موضع آشکار حزب الله درباره سوریه
 
سید حسن الله در خصوص اوضاع سوریه گفت: از آغاز حوادث سوریه موضع سیاسی ما آشکار بوده است؛  ما دیدگاهمان را در خصوص حوادث سوریه، دستهای پشت پرده و خطرات این حوادث بر لبنان و کل منطقه، طبق اصول فکری و شرعی آشکار بیان کرده و در بسیاری از مناسبتها بر این مواضع تأکید کرده ایم.
 
حزب الله به سوریه نیرو نفرستاده است
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: از همان نخستین روز، برخی طرفهای مخالف سوریه از اعزام نیروهای حزب الله به این کشور سخن گفته اند؛ که این موضوع همواره دروغ بوده است.
 
وی افزود: ما شهدای خود را همیشه به صورت علنی و با افتخار تشییع می کنیم؛ حال این شهدایی که (مخالفان سوریه ) ادعا می کنند در سوریه کشته شده اند، کجا هستند؟!.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: ما هیچگاه مخفی کاری نمی کنیم؛ هنگامی که فردی شهید می شود، به خانواده او حقیقت را می گوییم که کجا، چگونه و چه وقت شهید شده است؛ در لبنان هیچ چیزی مخفی نمی شود و ما علنی تشییع می کنیم، نه مخفیانه.
 
سید حسن نصرالله  با اشاره به "شهید عباس" و بسیاری از کسانی که در مناطق نزدیک به مرز سوریه شهید شده اند، گفت: روستاهایی سوری در مناطق مرزی وجود دارد که در آن لبنانی ها از طوایف مختلف زندگی می کنند؛ شمار آنها  نزدیک به 30 هزار لبنانی است که در این مناطق ساکن بوده و دارای املاک هستند.
 
وی افزود: همه ساکنان آن مناطق مرزی می دانند که این خانواده ها لبنانی هستند؛ آنها ده‌ها سال ساکن این مناطق بوده اند؛ آنها در سوریه زندگی می کنند ولی با حفظ شناسنامه لبنانی، ارتباطشان را با کشورشان  حفظ کرده و حتی در انتخابات لبنان شرکت می کنند.
 
سید حسن نصرالله ادامه داد: برخی از این افراد عضو احزاب مختلف لبنان و از جمله حزب الله هستند؛ و برخی از آنها سالها به مقاومت و مبارزه پرداخته اند.
 
وی گفت: برخی از این خانواده ها هدف ترور قرار گرفته و ربوده شدند؛ خانه های آنها سوزانده شد؛ ولی برخی از آنها ماندند و سلاح خریدند .. مرزها از "الهرمل" تا "عرسان" و "البقاع" مرکزی و غربی باز است و سوری ها از طریق لبنان سلاح تهیه می کنند.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: خانواده های لبنانی ساکن این روستاها که تصمیم گرفته اند در محل زندگی خود بمانند و مسلح شوند، در حال دفاع از جان خود هستند؛ این مسأله جنگ نامیده نمی شود، بلکه دفاع از خود است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: همه مطالب مطرح شده در رسانه ها در خصوص "شهید ابوعباس" نادرست است؛ همه ساکنان بقاع می دانند که او مسئول بخش نظامی، پیاده نظام و همه گروه های جوانان در منطقه بقاع است ..وی در این منطقه که همچنان در معرض بمباران قرار دارد، شهید شد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: اوضاع سوریه برای این کشور، فلسطین، لبنان، عراق، ترکیه و کل منطقه خطرناک است .. ما خواستار گفت و گو و راهکار سیاسی و  توقف خون ریزی هستیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: نظام (سوریه) نیازی ندارد که ما و یا دیگران در کنارش بجنگیم زیرا این امر به نفع این نظام نیست .. ما هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته ایم؛ و اگر روزی مسئولیت اقتضا کند، آن را مخفی نمی کنیم ؛ ولی این امر فعلا وارد نیست.
 
توصیه نصرالله به مخالفان سوریه
 
دبیرکل حزب الله لبنان خطاب به مخالفان سوریه گفت: افترا زدن و تهدید حزب الله بی فایده است؛ این مسائل تأثیری بر ما نمی گذارد؛ تجارب ما در همه مراحل شناخته شده است.
دبیرکل حزب الله لبنان با اعلام عملیات منحصر به فرد هواپیمای شناسایی مقاومت در داخل اراضی اشغالی، تأکید کرد این هواپیما ایرانی بوده و در لبنان توسط مقاومت مونتاژ شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، "سید حسن نصرالله" پنجشنبه در سخنانی برای برعهده گرفتن مسئولیت نفوذ هواپیمای شناسایی به اراضی اشغالی، تأکید کرد: این هواپیما که در مسیر مشخصی پرواز کرد، ایرانی بود و نه روس؛ و جوانان حزب الله آن را مونتاژ کردند.
پرواز هواپیمای شناسایی بر فراز دیمونا
 
سید حسن نصرالله نفوذ هواپیمای مقاومت لبنان به اراضی اشغالی را عملیاتی منحصر به فرد توصیف کرد و گفت:  مقاومت لبنان هواپیمای شناسایی پیشرفته ای را از داخل اراضی لبنان به سوی دریا فرستاد؛ این هواپیما پس از پرواز صدها کیلومتر بر فراز دریا از جنوب فلسطین وارد اراضی  اشغالی شد، و قبل از شناسایی شدن از سوی نیروی هوایی دشمن، بر فراز بسیاری از پایگاه های مهم این رژیم از جمله تأسیسات اتمی "دیمونا" پرواز کرد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: سخنرانی امروز به منظور برعهده گرفتن مسئولیت این عملیات منحصر به فرد است.
 
وی اظهار داشت: این نخستین بار است که این نوع هواپیما مورد استفاده قرار گرفته و به چنین عمق و مناطق حساسی نفوذ کرده است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه، هدف قرار دادن این هواپیما مسئله ای طبیعی بود و از قبل پیش بینی می شد، خاطرنشان کرد: دستاورد این عملیات آن است که این هواپیما صدها کیلومتر در منطقه‌ای پُر از رادار پرواز کرد؛ ولی صهیونیستها مدعی شدند که افتخار آنها این است که به حریم هوایی آنها نفوذ نشده است.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: این نخستین تجربه موفق برای عبور از روی دریا است؛ ما امروز بخشی از توانایی های خودمان را افشا می کنیم، و این امر چیزی از حجم مسائل غافلگیر کننده دیگری را که داریم کم نمی کند.
 
وی ادامه داد: این عملیات نشان می دهد که ما این قدرت را داریم که توانایی هایمان را مخفی، و در زمان مناسب از آنها استفاده کنیم.
 
رمز عملیات شناسایی
 
دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: این عملیات "شهید حسن ایوب" نامیده شد؛ وی از نخستین مؤسسان این سلاح در حزب الله بود و ما این هواپیما را "ایوب" می نامیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت : دستیابی به این توانایی و آماده شدن برای انجام این عملیات بسیار زمان بر بود؛ این امر بیانگر آن است که منازعات منطقه ای و داخلی، حزب الله را از تمرکز بر دشمن خود منحرف نمی کند.
 
انفجار "النبی شیث" حادثه بود
 
وی در خصوص حادثه انفجار "النبی شیث" گفت: هیچ مقاومتی در دنیا همه امکانات خود را در مناطق مرزی و یا خط مقدم متمرکز نمی کند؛ این امر غیرمنطقی است؛ بنابراین طبیعی و منطقی است که نیروهای دفاعی با همه امکانات و سلاح خود در همه مناطق مستقر باشند.
 
سید حسن نصرالله افزود: اگر سلاح خود را در چند انبار محدود جمع آوری کنیم؛ به آسانی شناسایی شده و دشمن برای بمباران و نابود کردن آنها دست به کار می شود.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: انبارهای سلاح حزب الله باید سری باشند؛ ما در این زمینه اقدامات گسترده ای انجام داده ایم؛ ولی ممکن است مانند حادثه "النبی شیث" اشکال فنی یا خطای انسانی روی دهد.
 
موضع آشکار حزب الله درباره سوریه
 
سید حسن الله در خصوص اوضاع سوریه گفت: از آغاز حوادث سوریه موضع سیاسی ما آشکار بوده است؛  ما دیدگاهمان را در خصوص حوادث سوریه، دستهای پشت پرده و خطرات این حوادث بر لبنان و کل منطقه، طبق اصول فکری و شرعی آشکار بیان کرده و در بسیاری از مناسبتها بر این مواضع تأکید کرده ایم.
 
حزب الله به سوریه نیرو نفرستاده است
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: از همان نخستین روز، برخی طرفهای مخالف سوریه از اعزام نیروهای حزب الله به این کشور سخن گفته اند؛ که این موضوع همواره دروغ بوده است.
 
وی افزود: ما شهدای خود را همیشه به صورت علنی و با افتخار تشییع می کنیم؛ حال این شهدایی که (مخالفان سوریه ) ادعا می کنند در سوریه کشته شده اند، کجا هستند؟!.
 
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: ما هیچگاه مخفی کاری نمی کنیم؛ هنگامی که فردی شهید می شود، به خانواده او حقیقت را می گوییم که کجا، چگونه و چه وقت شهید شده است؛ در لبنان هیچ چیزی مخفی نمی شود و ما علنی تشییع می کنیم، نه مخفیانه.
 
سید حسن نصرالله  با اشاره به "شهید عباس" و بسیاری از کسانی که در مناطق نزدیک به مرز سوریه شهید شده اند، گفت: روستاهایی سوری در مناطق مرزی وجود دارد که در آن لبنانی ها از طوایف مختلف زندگی می کنند؛ شمار آنها  نزدیک به 30 هزار لبنانی است که در این مناطق ساکن بوده و دارای املاک هستند.
 
وی افزود: همه ساکنان آن مناطق مرزی می دانند که این خانواده ها لبنانی هستند؛ آنها ده‌ها سال ساکن این مناطق بوده اند؛ آنها در سوریه زندگی می کنند ولی با حفظ شناسنامه لبنانی، ارتباطشان را با کشورشان  حفظ کرده و حتی در انتخابات لبنان شرکت می کنند.
 
سید حسن نصرالله ادامه داد: برخی از این افراد عضو احزاب مختلف لبنان و از جمله حزب الله هستند؛ و برخی از آنها سالها به مقاومت و مبارزه پرداخته اند.
 
وی گفت: برخی از این خانواده ها هدف ترور قرار گرفته و ربوده شدند؛ خانه های آنها سوزانده شد؛ ولی برخی از آنها ماندند و سلاح خریدند .. مرزها از "الهرمل" تا "عرسان" و "البقاع" مرکزی و غربی باز است و سوری ها از طریق لبنان سلاح تهیه می کنند.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: خانواده های لبنانی ساکن این روستاها که تصمیم گرفته اند در محل زندگی خود بمانند و مسلح شوند، در حال دفاع از جان خود هستند؛ این مسأله جنگ نامیده نمی شود، بلکه دفاع از خود است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: همه مطالب مطرح شده در رسانه ها در خصوص "شهید ابوعباس" نادرست است؛ همه ساکنان بقاع می دانند که او مسئول بخش نظامی، پیاده نظام و همه گروه های جوانان در منطقه بقاع است ..وی در این منطقه که همچنان در معرض بمباران قرار دارد، شهید شد.
 
سید حسن نصرالله تأکید کرد: اوضاع سوریه برای این کشور، فلسطین، لبنان، عراق، ترکیه و کل منطقه خطرناک است .. ما خواستار گفت و گو و راهکار سیاسی و  توقف خون ریزی هستیم.
 
سید حسن نصرالله اظهار داشت: نظام (سوریه) نیازی ندارد که ما و یا دیگران در کنارش بجنگیم زیرا این امر به نفع این نظام نیست .. ما هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته ایم؛ و اگر روزی مسئولیت اقتضا کند، آن را مخفی نمی کنیم ؛ ولی این امر فعلا وارد نیست.
 
توصیه نصرالله به مخالفان سوریه
 
دبیرکل حزب الله لبنان خطاب به مخالفان سوریه گفت: افترا زدن و تهدید حزب الله بی فایده است؛ این مسائل تأثیری بر ما نمی گذارد؛ تجارب ما در همه مراحل شناخته شده است.

حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان گفته است که هواپیمای بدون سرنشینی که هفته گذشته در اسرائیل سرنگون شده، ساخت ایران بوده و روی "پایگاه های حساس" اسرائیل پرواز کرده است. او اذعان کرد که حزب الله این هواپیما را به داخل اسرائیل فرستاده است.
---------
در حالی که ایران در مجامع بین المللی در مقابل فشار های بین المللی هرگئنه رابطه نظامی خود را با کشور های متحدش تکذیب
میکند سید حسن نصرالله با صراحت عملیات جاسوسی خود را با کمک ایران آشکار می سازد و این مساله جز به بیشتر شدن دیدگاه های منفی در مورد ایران چیزی در پی خواهد نداشت.
ایران با حرکات موزیانه خود علیه اسراییل و آمریکا بیش از پیش خود را در انظار بین الملل خوار و دروغ گو جلوه داده است
و این مساله در شرایط فعلی مهر تاییدی بر فعالیت های خصمانه ایران علیه اسراییل به طور جدی است.
حال در اذهان عوام با تبلیغات رژیم ایران اینگونه جا افتاده است که اسراییل دشمن ایران و اسلام است در صورتی که فعالیت های ایران جلوه ای دیگر از این دشمنی را به جهانیان نشان میدهد.هر ذهن پویا و سالمی با کمی تامل در میابد که تحریکات ایران در منطقه به جز ضرر برای ملت ایران و فشار بر مدمش چیزی برای کشور در پی نداشته است.



۱۳۹۱ مهر ۱۹, چهارشنبه

آیت الله خامنه ای : تحریم ها وحشیانه است!!!

به نقل از بی بی سی فارسی
آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی که به استان خراسان شمالی در شمال شرقی این کشور سفر کرده، اعمال تحریم های گسترده علیه ایران را "غیرمنطقی و وحشیانه" خوانده و گفته وعده کشورهای غربی در کاهش تحریم ها در صورت توقف غنی سازی اورانیوم "دروغ" است.
رهبر جمهوری اسلامی در جمع گروهی از مردم بجنورد در خراسان شمالی گفته که "دشمنان وانمود می‌کنند که اگر ملت ایران از انرژی هسته‌ای صرف نظر کند، تحریم‌ها برداشته می‌شود. دروغ می‌گویند از روی بغضی که دارند تحریم‌ها را انجام می‌دهند."
-------------
بنا به اظهارات سید علی خامنه ای رهبر جنهوری اسلامی ایران تحریم های اقتصادی و سیاسی علیه ایران غیر منطقی و وحشیانه
است!!!
حال اینک باید جواب جمله " آمریکا هیچ غلطی نمیاواند بکند" را دریابند که آمریکا و سایر قدرت های جهانی بسیار کارها میتوانند
انجام دهند که این تحریم های فعلی تنها بخشی از فشار های آمریکا است.
حکومت ایران سالهاست که دشمن اصلی آمریکا و اسرائیل به شمار میرود و در هر برهه از زمان به نحوی آشکارا و نهان با دشمنی با این کشور ها اذعان نموده است.
حال که فشار ها ی تحریمها کمر اقتصاد ایران را شکسته است سران حکومت فاصد ایران دست به کار شدهاند تا با بیانات و سخنرانی های عوام فریبانه ذهن مردم ساده ایران را به بیرراهه ببند تا بتوانند برای خویش هر جند زمان اندکی بخرند...
ولی باید به این سوال پاسخ دهند که آیا کشتار مردم و زندانی کردن شمار بسیاری از آزاد اندیشان و دگراندیشان وحشیانه است و یا حرکت اصولی بدون جنگ یک کشور در پاسخ به دشمنی آشکار دشمن دیرینه اش؟؟؟!!!