۱۳۹۲ دی ۱۰, سه‌شنبه

دستگیری و انتقال بابک زنجانی به زندان اوین درسی است دوباره به ساندیس خوران پیرو ولی ولایت

دستگیری و انتقال بابک زنجانی به زندان اوین درسی است دوباره به ساندیس خوران پیرو ولی وقیح که این نظام آخوندی ولایت مطلقه فقیه به پیروانش همچون دستمالی یکبار مصرف نگاه میکند و برایش فرق نمیکند که آن مهره امنیتی چون سعید امامی (دوست جواد ظریف)  و زنش باشد و یا مهره اقتصادی همچون بابک زنجانی (عامل پولشویی و یکی از عوامل اصلی دور زدن تحریم ها) که بارها عملیات های گوناگون برای حفظ نظام انجام داده اند باشد،
چه کسی همانند سعید امامی در بیت خامنه ای اجر و قرب داشت و یار غار مجتبی خامنه ای بود؟!
چه کسی همچون بابک زنجانی تحت حمایت نهادهای امنیتی با سپاه پاسداران و قرارگاه خاتم الانبیا مراودات میلیاردی داشت؟!
اما همینکه آنها ماهیتشان فاش شد و تبدیل به مهره سوخته شدند نظام درصدد حذف آنها برآمد و حال وای به حال ساندیس مداران هفت تومانی و بسیجی های دون پایه باتوم به دست که دلخوش به حمایت نظام هستند و برای جلب توجه آنها حاضر به زیرپاگذاشتن حقوق مدنی و شهروندی هموطنان خویش میشوند و بدسرنوشتی در انتظارساندیس مداران تن فروش به نظام مستبدآخوندی ولایت مطلقه فقیه است و بطور معمول جیره خوارن نظام دیکتاتوری و
دیکتاتورها از سرنوشت مختوم دیکتاتورهای پیشین و ازعاقبت آنها درس نمیگیرند زیرا همواره خود را تافته ای جدا بافته و برتر از دیگران و دارای قدرت مطلقه و فصل الخطاب نظام و حکومت میدانند و مطلق‌العنان و تمامیّت خواه هستند و از هر چه که آنها را از قدرت جدا کند میهراسند و با سرکوب و عوامفریبی سعی می کنند تا چند صباحی بیشتر در قدرت بمانند و همانند هیتلر، صدام ، قذافی و خامنه ای به گروهی که اطراف خود جمع کرده اند مینازند ومخالفان خود را تحقیر و سرکوب میکنند و آنچنان در دروغ هایی که به مردم میگویند غرق میشوند که وقتی به خود می آیند که همانند هیتلر خودکشی کرده و جسد سوخته اش از تونل زیر زمینی بیرون می آید و یا مثل صدام با حقارت از ته چاه درآورده میشود و یا همانند قذافی با خفت و خواری از کانال و لوله های فاضلاب بیرون آورده میشود. دیکتاتورها فراموش میکنند که زمین زیرپای دیکتاتورها هم می لرزد و جایگاه همه دیکتاتورها و خودکامگان اقتدارگرا از چنگیز مغول تا خامنه ای زباله دان تاریخ است.

اینستاگرام؛ از فیلتر کامل تا فیلتر موردی فیلترینگ به تانگو و وایبر هم می‌رسد

از عصر شنبه برخی کاربران ایرانی امکان دسترسی به شبکه اشتراک عکس "اینستاگرام" را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد که برخی سرویس‌دهنده‌های اینترنت این شبکه را فیلتر کرده‌اند. با این حال دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، گفته "دامنه اصلی" اینستاگرام فیلتر نشده بلکه دستور فیلترینگ برای "چندین صفحه مجرمانه" این شبکه صادر شده است. به گفته او، فیلترینگ تانگو، وایبر، واتس‌آپ و کوکو هم در دستور کار قرار دارد. هفته گذشته، 5 نماینده دولت همراه با نمایندگان دیگر قوا و نهادها، رای به فیلترینگ وی‌چت دادند تا وعده‌ حسن روحانی برای دسترسی ایرانیان به اطلاعات جهانی در حد حرف باقی بماند. جالب اینکه حتی رای نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم به فیلترینگ وی‌چت مثبت بوده، در حالی که شخص وزیر بارها با فیلترینگ مخالفت کرده است.

فیلترهای بیشتری در دستور کار است
از نخستین ساعات روز یکشنبه، تعداد زیادی از کاربران ایرانی که با استفاده از فیلترشکن در شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توییتر حضور دارند، خبر دادند که اینستاگرام(INSTAGRAM) بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین شبکه اشتراک عکس در دنیا، فیلتر شده است. ساعاتی بعد خبر به خبرگزاری‌ها و وبسایت‌های داخلی هم رسید. وبسایت تابناک با درج عکسی از صفحه اینستاگرام که ضمن نمایش صفحه پیوند‎‌های کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مسدود شده بود، نوشت: "پس از فیلتر وی‌چت و علی رغم حواشی که در پی داشت، پیش بینی‌ها درباره مسدودسازی اینستاگرام نیز تحقق یافت و این بار بزرگ ترین شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس جهان به دلایل نامشخص فیلتر شد و ساعتی بعد به دلایل نامشخص رفع فیلتر شد."
ایسنا هم خبر داد که "برای مدتی این‌گونه به نظر می‌رسید که شبکه اینستاگرام فیلتر‌ شده است چراکه با وارد‌ کردن آدرس آن با صفحه مخصوص سایت‌های فیلتر‌شده مواجه می‌شدند، اما اکنون به نظر می‌رسد مشکل این سایت برطرف شده و کاربران می‌توانند مجددا از آن استفاده کنند."
تا در نهایت و در عصر روز یکشنبه، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه –ـ مجری و متولی فیلترینگ اینترنت در ایران –ـ در گفت‌وگو با فارس چنین توضیح داد: "برای فیلتر دامنه اصلی اینستاگرام هیچ دستوری صادر نشده است. البته قبلا دستور فیلتر چندین صفحه مجرمانه از این سایت توسط کارگروه صادر و اجرا شده است."
عبدالصمد خرم‌آبادی ضمن اینکه از فیلتر شدن نرم‌افزارهای خارجی مشابه وی‌چت خبر داد، افزود: "استنباط من به عنوان دبیر کارگروه این است اگر کارگروه به این نتیجه برسد که نرم افزارهای داخلی مشابه وی چت می توانند نیاز ارتباطی صوتی و تصویری کاربران را برآورده کنند کارگروه دستور فیلتر آنها را هم صادر می‌کند. البته این بستگی به نظر اعضای کارگروه دارد و همه اعضای کارگروه باید در این خصوص اظهار نظر کنند."
به گفته او "معمولا کشورها اجازه نمی‌دهند که زیرساخت ارتباطی آنها و بستر ارتباطی شهروندان آنها در اختیار عوامل بیگانه باشد چرا که ارتباطات شهروندان حاوی اطلاعاتی است که جمع آوری و تحلیل آنها توسط بیگانگان می‌تواند ضررهای جبران ناپذیری برای کشور به دنبال داشته باشد."
کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ۱۳ عضو دارد که ۶ عضو آن سهم دولت است و دو نماینده مجلس شورای اسلامی به همراه دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، فرمانده نیروی انتظامی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، رییس سازمان صدا و سیما، و نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی سایر اعضای این کارگروه هستند.
در هنگام تصمیم‌گیری برای فیلتر وی‌چت، تنها مخالف، نماینده وزارت ارتباطات بود و نمایندگان وزارتخانه‌های اطلاعات، دادگستری، آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری با ۶ عضو دیگر از سایر قوا و نهادها هم‌عقیده بودند. در این بین رای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلترینگ، آن هم در شرایطی که وزیر آن صراحتا از رفع فیلتر فیس‌بوک دفاع می‌کند، دور از انتظار بود.

دولت با فیلترینگ موافق است یا مخالف؟
"اصلا مگر فیس‌بوک در ایران فیلتر است؟ اگر فیلتر است پس معنای فیلتر چیست؟ اینکه همه دارند از فیس‌بوک استفاده می کنند که توهین به فیلترینگ است. ما آش نخورده و دهن سوخته‌ایم." این اعتقاد حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس‌جمهور و سرپرست مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری است که در گفت‌وگو با ماهنامه اندیشه پویا عنوان کرده است. مشابه این اظهارنظر را پیش از این هم علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرده و گفته که دسترسی به فیس‌بوک در حال حاضر "راحت" است. جنتی در عین حال به صراحت اعلام کرده که عضو فیس‌بوک است و این شبکه اجتماعی را جزو "مصادیق مجرمانه" نمی‌داند.
حتی سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی با فیلترینگ کامل وی‌چت مخالفت کرده و گفته است که "اگر فیلتر کردن را به روز کنیم می‌توانیم از قسمت‌هایی که وی‌چت به عنوان امتیاز دارد استفاده کنیم و مانع دسترسی افراد به قسمت‌های مضر این نرم‌افزار شویم." او پیش از این هم تاکید کرده بود: "باید از فرصت‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنیم و مضرات آن را تحت کنترل خود در آوریم. شخصا فکر نمی‌کنم منع کلی شدنی باشد چون نه ضروری است و نه شدنی."
اما پنج نماینده دولت نه تنها با فیلترینگ موافق بوده‌اند بلکه به گفته دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دولت تاکنون درخواستی برای رفع فیلتر فیس‌بوک نداشته است. او البته این درخواست را "نابجا" و فیس‌بوک را یک سایت جاسوسی و ابزار براندازی جمهوری اسلامی می‌داند. در نظر عبدالصمد خرم‌آبادی، فراگیرترین شبکه اجتماعی جهان "سایتی صهیونیستی" و تشویق مردم به عضویت در فیس‌بوک "ریختن آب به آسیاب سرویس‌های جاسوسی دشمن" است.
این در حالی ست که جواد ظریف، وزیر امور خارجه یکی از پرطرفدارترین صفحات فیس‌بوکی فارسی زبان را در اختیار دارد و خود را موظف به ارائه گزارش‌های فیس‌بوکی و تبادل نظر با کاربران می‌داند. اسحاق جهانگیری، بیژن زنگنه، شهیندخت مولاوردی و معصومه ابتکار، از دیگر اعضای کابینه هم در فیس‌بوک فعال هستند و حساب کاربری حسن روحانی در توییتر، به شدت مورد توجه قرار گرفته است. روحانی وقتی از سوی جک دورسی، رییس و یکی از بنیانگذاران توییتر مورد پرسش قرار گرفت، دسترسی به تمام اطلاعات جهانی را حق مردم ایران دانست. به نام آیت‌الله خامنه‌ای هم در فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام اکانت‌هایی ایجاد شده که به فعالیت مشغولند.
اما آشنا، مشاور فرهنگی دولت حضور فیس‌بوکی وزرا را "تعارض" خوانده و با آن مخالفت کرده است. به اعتقاد او رفع فیلتر فیس‌بوک، "از همان قفل‌هایی است که به چند کلید نیاز دارد." اما گویا دولت خیلی عجله‌ای برای باز کردن این قفل و یا تلاش برای اضافه نشدن قفل‌های دیگر بر دسترسی کاربران اینترنتی به شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی ندارد.

على مطهرى: قوه قضاییه باید مستقل باشد

این روزها٬ فضای سیاسی کشور "فتنه"زده است: از نطق علی مطهری در مجلس تا انتشار پوستری توسط سایت رهبر جمهوری‌اسلامی و از اظهارنظرهای اصول‌گرایان پیرامون اعتراض‌های سال ۸۸ تا تاکید بر "رافت نظام" در قبال معترضان.
علی مطهری٬ نماینده مجلس هم از رييس قوه قضاييه خواسته تا به جاى شعار عليه فتنه، در احکامى كه تحت تأثير بازجوها صادر شده تجدیدنظر كند.
٬وى در نطق پيش از دستور خود در مجلس، حصر موسوی و کروبی بدون محاکمه را "فاقد توجیه شرعی و قانونی" دانسته و گفته است: "این راه حل که آقایان موسوی و کروبی باید توبه و عذر خواهی کنند تا مسئله تمام شود، به نتیجه نمی‌رسد چون آن‌ها اگرچه ممکن است به برخی خطاهای خود اعتراف کنند اما مجرم اصلی را طرف مقابل می‌دانند. توبه و عذرخواهی باید با اختیار و میل قلبی باشد. بارها گفته‌ام که اگر قرار برگذشت طرفین از تخلفات یکدیگر نیست، تنها راه پایان دادن به فتنه سال ۸۸ محاکمه علنی و هم‌زمان آقایان موسوی، کروبی و احمدی‌نژاد است، بدون آن‌که اتهامات آنها را در یک حد بدانم. تا زمانی که یک طرف قضیه حق سخن گفتن و دفاع از خود نداشته باشد و طرف دیگر هر چه می‌خواهد اتهام می‌زند و تحلیل می‌کند، این بحران حل نخواهد شد. این سه نفر را که یکی هیزم فتنه را آورد و دوتای دیگر آن را شعله ور کردند محاکمه علنی کنید تا حقیقت ماجرا برای مردم آشکار شود. آن‌گاه هر حکمی صادر شود کسی اعتراض نخواهد داشت".
این اما تمام نطق مطهری نبود. وی به احکامی که توسط قوه‌قضاییه برای معترضان به انتخابات سال ۸۸ صادر شد نیز اشاره کرد. احکام "سخت‌گیرانه‌ای" که به نظر وی "در فضای احساسی سال ۸۸" و توسط "قضات تحت فرمان بازجوها و عناصر اطلاعاتی" صادر شده و نیاز به بازبینی دارد. مطهری از بهزاد نبوی و مصطفی تاج‌زاده به عنوان نمونه‌هایی نام برد که جرمی نداشته‌اند به جز انتقاد از جمهوری‌اسلامی.
وی درباره صادق لاریجانی و قوه تحت‌امر اوهم چنین اظهارنظر کرده: "بهتر است رئیس محترم قوه قضائیه به جای شعار دادن در باره فتنه، به حل آن بپردازد و حل آن مستلزم وجود یک قوه قضائیه مستقل است نه قوه ای که از این نهاد وآن دفتر و از دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی تاثیر بپذیرد. قوه قضائیه مستقل قوه ای است که بتواند همه مقامات کشور را بدون استثنا در موارد لازم به دادگاه بکشاند و حکم عادلانه صادر کند. این در حالی است که قوه قضائیه ما پس از گذشت بیش از چهار سال هنوز نتوانسته است تکلیف معاون اول رئیس جمهور سابق را در پرونده بیمه ایران مشخص کند".
اعتراض علی مطهری به حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی٬ در روزی اتفاق افتاد که احمد خاتمی٬ عضو مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران٬ به تشریح برخی دلایل حصر این دو پرداخت. به گفته خاتمی "مسئله حصر به نظر می‌رسد کمترین برخوردی بود که نظام با این آقایان داشت. شما که در جریان هستید مردم در تظاهراتشان چه می‌گفتند، چه شعارهایی می‌دادند. شعارهای خیلی بالاتر از حصر بود. کمترین برخوردی که از رأفت نظام اسلامی با برخی از سران فتنه کرد، همین حصر خانگی بود که در خانه خود باشند و البته نتوانند آب به آسیای دشمنان این ملت بریزند، زیرا اگر آزاد بودند «دم‌به‌دم» مصاحبه می‌کردند و بیانیه‌های تند و تیز می‌دادند و ایجاد تشنج و اختلاف در جامعه می‌کردند. این حصر جلوی این آسیب را گرفته و تجلی رأفت نظام با این‌ها بود وگرنه خواسته مردم بیشتر بود".
بالا رفتن حجم اظهارنظرهای روزهای اخیر اصول‌گرایان باز می‌گردد به نزدیک شدن به سال‌روز راه‌پیمایی نهم دی. پس از حضور معترضان در روز عاشورای سال ۸۸ - برابر با ششم دی ماه - تظاهراتی انجام شد که با واکنش نیروهای امنیتی مواجه شد و برخی معترضان کشته شدند. در فیلم‌هایی که از اعتراض‌های آن روز منتشر شد٬ نشان می‌داد که ماشین نیروی انتظامی از روی معترضان رد شده و٬برخی معترضان جان باخته اند. از دیگر جان‌باختگان آن روز می‌توان به علی موسوی٬ خواهرزاده میرحسین موسوی هم اشاره کرد که به گفته اعضای خانواده‌اش٬ با شناسایی قبلی٬‌ کشته شد.
چند روز پس از این اعتراض‌ها٬ تظاهراتی در تهران و سراسر کشور برگزار شد. شركت كنندگان این راه‌پیمایی که توسط حامیان حکومت برگزار شد٬ خواستار برخورد و محاکمه با موسوی و کروبی شده بودند. مسوولان جمهوری‌اسلامی از این روز با عنوان "حماسه ۹ دی" نام می‌برند.
هفته گذشته وب‌سایت رهبر جمهوری‌اسلامی پوستری در همین زمینه منتشر کرده بود. این پوستر طرحی از یک پرونده قضایی مربوط به "فتنه ۸۸" بود که مهر "نابخشودنی" روی آن خورده بود. پس از انتشار این پوستر٬ کاربران فضای مجازی٬ نسبت به آن واکنش نشان دادند. وب‌سایت آیت‌الله خامنه‌ای روز گذشته نیز اینفوگرافیکی را درباره اعتراض‌های سال ۸۸ منتشر و "۲۲ گناه نابخشودنی فتنه‌گران" را لیست کرده است. به گفته مسوولان این سایت٬ طراحی این اینفوگرافیک با استفاده از سخنان رهبر جمهوری‌اسلامی در سال‌های گذشته٬ صورت گرفته است.
دیگر نزدیکان رهبر جمهوری‌اسلامی نیز در این روزها٬ مشغول انتقاد از موسوی و کروبی و ستايش از نهم دی ماه هستند. غلام‌حسین محسنی‌اژه‌ای٬ سخنگوی قوه‌قضاییه٬ در پاسخ به نطق روز گذشته علی مطهری٬ گفت: "آنهایی که فتنه را سوءتفاهم می‌دانند دچار تغافل شده‌اند و اگر نظام به فتنه‌گران لطف کرده و آنها را به مجازات نرسانده این را به پای آن نگذارند که گناه اینها کوچک بوده است".
علی سعیدی٬ نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در سپاه پاسداران٬نيز در گفت‌وگویی با نشریه صبح‌صادق - وابسته به سپاه پاسداران - درباره اعتراض‌های سال ۸۸ گفته است: "گاهی یک شور و جوشش درونی موجب می‌شود مردم یک حماسه خلق کنند. این بسیار مهم‌تر است، درک حضوری و فهم عمیق مردم را نشان می‌دهد. این بسیار مهم است که بدون نیاز به فرمان رهبری، یا اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات شکل بگیرد، خود مردم روز قبل در بعضی شهر‌ها به میدان آمده بودند و روز ۸ دی حماسه را خلق کرده بودند و شورای هماهنگی برای ساماندهی وارد شد".
سخنان سعیدی در حالی بیان شده که منتقدان حکومت٬‌عقیده دارند راه‌پیمایی‌های برگزار شده با سازمان‌دهی نهادهای حکومتی  و همراه با تسهیلاتی برای شرکت‌کنندگان بوده‌است.
از سوی دیگر مسعود جزایری، معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح٬ نیز در گفت‌وگویی با وب‌سایت نسیم٬ با اشاره به این‌که "گناه سران فتنه با آب زمزم هم پاک نمی‌شود"٬ تاسف خورده است که هم‌چنان "عده‌ای در تلاش هستند آن فتنه بزرگ را با عبارتی از قبیل «سوءتفاهم» میان دو گروه کم رنگ جلوه دهند، در حالی که مردم گناه بزرگ متهم کردن نظام به تقلب و هتاکی به عاشورای حسینی و اردو کشی خیابانی و ایجاد آشوب و به آتش کشیدن اموال عمومی و تیغ کشیدن به روی ملت و نیروهای بسیجی را هرگز موضوعی کوچک و فراموش شدنی نمی دانند".
اظهاراتی که شکل دیگری از آن توسط محمدرضا باهنر٬ نایب‌رییس مجلس٬ نیز بیان شده: "اعلام می‌کنم که در رسیدگی کردن یا رسیدگی نکردن به پرونده متهمین فتنه ۸۸ تا حداکثر امکان رأفت اسلامی اعمال شده است. انشاالله خواب کمرنگ کردن جرم فتنه‌گران و تطهیر آنان و همچنین فراموش کردن حماسه ۹ دی ماه هیچ‌گاه تعبیر نخواهد شد".

۱۳۹۲ دی ۸, یکشنبه

بازداشت یا فرار ۳۱۱ وکیل طی چهار سال



صلح نیوز : سایت الف منتسب به احمد توکلی در یادداشتی به قلم جواد کارگزاری از وکلای جوان و جویای نام اتهامات وقیحانه و گستاخانه ای را متوجه قوه قضاییه کشورمان کرده است!

این سایت خبری در این یادداشت به بهانه دفاع از وکلا که بر اساس شواهدو اسناد طی سال های گذشته برخی ازانها در همراهی و همنوایی با جریان های ضدانقلاب نقشی فعال داشته اند با حمله به اظهارات اخیر حجت الاسلام رییسی معاون اول قوه قضاییه که با درستی گفته است: اگر وکالت جریان ناسالمی شود تهدیدی جدی برای نظام دادرسی است و برخی وکلا و کارشناسان این جریان ناسلامت را ایجاد کرده‌اند و برای رفع این مشکل اصلاح نظام وکلا یکی از سیاست‌هایی است که به قوه قضائیه ابلاغ شده است». مدعی شده است که نیک روشن است که آسیب‌شناسی‌های جانبدارانه و غیر بی‌طرفانه از علل و اسباب شکل‌گیری فساد در قوه قضائیه و انداختن توپ فساد قضایی در زمین وکلاء و تلاش برای خاموش کردن صدای وکلای مستقل و آزاد و از بین بردن استقلال کانون وکلاء به بهانه مبارزه با فساد قضایی یک کانون قابل اعتماد برای اصلاح قوه قضائیه را از بین خواهد برد و از ویرانه قوه قضائیه به تعبیر جناب شاهرودی ویرانه‌تر خواهد ساخت.

این سایت خبری در حالی به بهانه دفاع از وکلای مسئله دار قوه قضاییه را تهدید کرده است که طی سال های گذشته خروجی کانون وکلا همراهی و همنوایی با فتنه گران و قبول وکالت عناصرضدانقلاب و مجرمان امنیتی بوده است.

این وکلای مستقل و آزادی که سایت الف از آن دم می زند خروجی اش تا به امروز شیرین عبادی؛ نسرین ستوده؛قاسم شعله سعدی؛مینا جعفری ومحمد مصطفایی و… بوده است!

بر اساس آماری که در اختیار صلح نیوز است طی ۴ سال گذشته ۳۱۱ وکیل آزاد و مستقل به زعم سایت الف به جرم های امنیتی ، فساد و همراهی با عناصر ضدانقلاب یا بازداشت شده اند و یا از کشور گریخته اند.

حال وکلایی که طی سال های گذشته خود در ایجاد تشویش جامعه و همنوایی با مجرمان نقش بسزایی را ایفا کرده اند چگونه می توانند فساد رسوب کرده در لایه لایه های وجودشان را انکار کنند؟

سایت الف در حالی قوه قضاییه را به بهانه دفاع از استقلال وکلای آزاد مورد حمله قرار داده است که طی سال های کذشته به دلیل نفوذ جریان های نواندیش و تجدید نظرطلب در بین این وکلا آنها جملگی از وظیفه و رسالت اصلی خود فاصله گرفته و به شاخصی برای فتنه گران تبدیل شده اند.

این سایت خبری با بی پروایی تمام مدعی شده است فساد در قوه قضائیه به یک جریان تبدیل شده است.متاسفانه تسامح و مدارای قوه قضاییه با جریان های مشکوک باعث جری شدن آنها در گستاخی و بی پروایی علیه نظام قضایی کشورمان شده است.

این سایت خبری در ادامه این یادداشت مضحک خود با فرار به جلو و رفع رجوع از فساد بارزدربین وکلای آزاد و مستقل به زعم سایت الف ؛قوه قضاییه را عامل فساد در بین وکلای دادگستری معرفی کرده است ادعایی که مضحک و بی اصالت ارزیابی می شود.

استدلال و منطق نویسنده مذکور تنها در جهت فرار از اتهام و سفیدکاری به سود وکلای مدنظر نویسنده ارزیابی می شود فعلی که بی شک از نظر کارشناسان قضا مردود و محکوم است.

پس‌لرزه‌های بحران ترکیه در بازار ارز ایران


بازار ارز در حالی با افزایش قیمت دلار تا مرز ۳ هزار تومان مواجه شده است که کارشناسان مسائل بانکی رخدادهای سیاسی و اقتصادی در ترکیه را در آن دخیل می‌دانند و معتقدند با ایجاد آرامش در این کشور همسایه، این شوک از بازار ایران نیز خارج می‌شود تا بار دیگر نرخ‌ها به سطح سابق بازگردد.


به گزارش همشهری، از چهارشنبه هفته گذشته به بهانه دستگیری مدیرعامل هالک بانک ترکیه که یکی از راه‌های انتقال ارز به ایران است، بهای دلار با افزایش مواجه شد. رخدادی که در ترکیه به تغییر 10وزیر کابینه منجر شده، بازار ایران را نیز تحت‌تأثیر قرار داده است.


به گفته کارشناسان بانکی، هالک بانک ترکیه تنها راه انتقال ارز به ایران نیست و وقفه در نقل و انتقال وجوه ارزی از طریق ترکیه هرچند عرضه و تقاضا را تا حدودی کاهش می‌دهد موجب مسدود شدن راه‌های انتقال ارز به ایران نمی‌شود.


احمد حاتمی یزد گفت: راه‌های ارتباط برای نقل و انتقال ارز به ایران در 3کشور دیگر به غیراز ترکیه وجود دارد حتی سهم هالک بانک از برخی بانک‌های دیگر نیز کمتر است اما به هر حال زلزله سیاسی در ترکیه به‌عنوان همسایه مؤثر ایران موجب شده است تا بازار ایران تحت‌تأثیر قرار بگیرد.


این کارشناس مسائل بانکی ادامه داد: در سال‌های اخیر در کنار تحریم افرادی در ایران و ترکیه به‌دنبال دریافت وجوه مشروع و نامشروع برای نقل و انتقال ارز و برخی کالاها بوده‌اند. این موضوع فسادی که وجود داشت را افزایش داده است و آثار آن در ترکیه با دستگیری برخی فعالان اقتصادی ترک و یک تاجر ایرانی نمایان شده است.


به گفته حاتمی یزد، باید منتظر ماند تا راه‌های ارتباط ارزی دیگری جایگزین بانک ترکیه‌ای شود و نقل و انتقال وجوه ارزی روان‌تر شود. در این صورت بازار ارز نیز به آرامش خواهد رسید.

میلیارد یورو حق العمل پولشویی مافیای بانکی ایران

 آینده : در شرایطی که پرونده رضا ضراب در ترکیه به مراحل بحرانی رسیده است اطلاعات تازه از این پرونده نشان می دهد مافیای بانکی ایران برای پولشویی 4میلیارد یورو حق العمل دریافت کرده است. به گزارش آینده دست گیری رضا ضراب یکی از عوامل پولشویی در ترکیه ومتعاقب آن متهم شدن بسیاری از آقازاده ها ومقامات دولتی ترکیه به دریافت رشوه وپولشویی زلزله ای سیاسی اقتصادی در ترکیه پدید آورده است که تا کنون ده تن از وزرای دولت ترکیه قربانی شده اند. در این میان وضعیت طرف ایرانی ماجرا در هاله ای از ابهام وسکوت است. گفته می شود حق العمل پولشویی 87 میلیارد یورو معادل 5درصد آن یعنی 4میلیارد یورو بوده است که عاید مافیای بانکی ایران شده است. 4میلیارد یویر برابر با 12 هزار میلیارد تومان یعنی 4برابر اختلاس سه هزار میلیاردی می باشد.

گپ و گفتی کوتاه با نسرین ستوده درباره دیدارش با هیات پارلمانی اروپا


آرش کیخسروی - وب لاگ وکلای ملت - اگرچه بیش از دو هفته از دیدار هیات پارلمانی اروپا با همکار گرامی مان نسرین ستوده و جعفر پناهی می گذرد ولی هنوز برخی از مقامات کشورمان به اظهارنظر در این خصوص مشغول هستند و بخشی از فضای رسانه ای داخل ایران را هم بگونه ای آراسته اند که یک طرفه بوده و بیشتر حالت ارعاب و تهدید دارد تا اطلاع رسانی و آگاهی بخشی. برای آگاهی وکلای عزیز ایران از آنچه که در این دیدار اتفاق افتاده به دیدن نسرین ستوده رفتم . ستوده این روزها بر این باور است که ایام زندگی در زندان برایش بهتر از روزهایی است که راه را بر امرار معاشش بسته اند . او که وظیفه دفاع از حق در برابر قدرت را برعهده داشته و دارد عملکرد خود را در چارچوب قانون و قابل دفاع می داند و با امید به آینده ، صبوری پیشه کرده و با تمام سختی هایی که احاطه اش کرده اند روزگار را می گذراند. گفت و گوی کوتاه ما را در ادامه ملاحظه فرمایید.

سرکار خانم ستوده دیدار با هیات پارلمانی اروپا چرا انجام شد و در مورد چه مطالبی با هم صحبت کردید؟

این دیدار به درخواست هیات پارلمانی اروپا صورت گرفت و آقای جعفر پناهی و من نیز درخواست هیات مذکور را پذیرفتیم و در روز جمعه ۲۲/۹/۹۲ دیدار انجام شد.

در این نشست ضمن اشاره به حصر خانگی خانم زهرا رهنورد و آقایان کروبی و میرحسین موسوی و فقدان حکم قضایی در این خصوص به این موضوع پرداخته شد که آنها تقریبا از کلیه حقوق زندانیان از قبیل مراوده زندانیان با یکدیگر و ملاقات هفتگی منظم محروم هستند و بویژه با توجه به کهولت سن با مخاطرات زیادی مواجه می باشند. علاوه بر این ، موضوع زندانیان سیاسی مطرح شد که اغلب آنها بدنبال یک روز انتخابات بازداشت و به زندان های طولانی مدت محکوم شدند . به این نکته نیز اشاره شد که اصولا و طبق قانون اساسی محاکمات سیاسی نباید در دادگاه انقلاب برگزار شود چرا که طبق اصل ۱۶۸ قانون اساسی اینگونه محاکمات باید در دادگاه های عمومی و با حضور هیات منصفه و بصورت علنی باشد که این هر سه شرط در دادگاه انقلاب مغفول می ماند.

ما به هیات پارلمانی گفتیم از اینکه دولت ایران یکی از بزرگترین بحران های بین المللی اش را از طریق مذاکره حل کرده است و به طرف توافقات بیشتر می رود خوشحالیم ولی همچنین خواهان آن هستیم دولت ایران مشکلات داخلی اش را نیز از طریق مذاکره با مخالفان داخلی حل کند . ما انتظار داریم زندانیان سیاسی هر چه زودتر آزاد شوند و در حل مشکلات داخلی مورد مشورت و مذاکره قرار گیرند، تا هم خواسته هایشان شنیده شود و هم در حل مشکلات داخلی از راهکارهایشان استفاده شود.

هیات پارلمانی در مورد وضعیت خود ما هم پرسید که این موضوع مورد اشاره قرار گرفت که آزاد بودن از زندان با محرومیت ها و محدویت های متعدد از قبیل ممنوعیت از اشتغال ، ممنوع الخروج بودن و … شرایطی بمراتب سخت تر از زندان ایجاد می کند . وقتی ما را از امرار معاش محروم کرده اند ، شرایط زندگی خودبخود برایمان دشوار می شود.

آیا جایزه ای هم گرفتید؟

هرچند که ما این حق را داشتیم که برای گرفتن جایزه به اروپا سفر کنیم اما بدلیل ممنوع الخروج بودن این سفر میسر نشد مع هذا در دیدار با هیات پارلمانی اروپا به هیچ وجه جایزه ای رد و بدل نشد . در عکسی که توسط هیات پارلمانی منتشر شد ، بسته هایی به هر کدام از ما داده شده که حاوی کتاب و جزوات معرفی بنیاد ساخاروف و برندگان جایزه است.

این نشست چند دقیقه طول کشید؟

نزدیک چهل و پنج دقیقه که تقریبا نیم ساعت آن به گفت و گو انجامید.

اعضای هیات چند نفر بودند؟

حدود هفت یا هشت نفر ، ریاست جلسه با خانم کرونبرگ بود و فقط اعضای هیات پارلمان که به ایران سفر کرده بودند حضور داشتند.

کادویی که شما به هیات دادید چه بود؟

تابلویی که دستی در زندان درست کردم و زیر آنهم نام اوین را نوشته بودم به رسم یادبود از طرف خودمان ( من و آقای پناهی) به آنها دادم.

آیا هیات این اجازه را داشت که با شما دیداری داشته باشد؟

در نظر داشته باشیم اساسا کنوانسیون های بین المللی و از جمله کنوانسیون های مربوط به حقوق بشر فاقد ضمانت اجرا هستند و فقط برای کشورهایی که به این کنوانسیون ها می پیوندند حق نظارت متقابل قائل می شوند. معهذا تا آنجا که من در جریان هستم هیات پارلمانی اروپا با ما به عنوان برندگان جایزه ساخاروف این دیدار را انجام داد.

در برخی از رسانه های خاص – از گذشته تا امروز – برای تخریب شخصیت شما سناریویی تدارک دیدند که البته نویسنده یا نویسندگان گمنام مطلب بر خلاف آنکه خود را اصولگرا می نامند با زیرپا نهادن اصول اخلاقی و با طرح این سوال که نسرین ستوده کیست ، به حیطه زندگی خصوصی شما هم وارد شدند ولی سوالی که مطرح کردند بنظرم سوال خوبیست و من هم می خواهم جواب شما را به این سوال بدانم که ” نسرین ستوده کیست ” ؟

نسرین ستوده یک وکیل دادگستری است که البته به قصد تحقق عدالت فعالیت می کند. دروس دانشگاهی را در دوره جمهوری اسلامی خوانده و در اوج گزینش ها در سال ۶۳ وارد دانشگاه دولتی شده است. در سال های متمادی در ادارات دولتی کار حقوقی انجام داده و سعی کرده از اصول اخلاقی و شرافت انسانی تخطی ننماید.



در پایان از خانم نسرین ستوده بخاطر وقتیکه در اختیارم قرار دادند سپاسگزاری کردم . امیدوارم حقوق شهروندی و کرامت انسانی در کشور ما محفوظ و محترم بماند.





آنچه که دارد فراموش می شود:"شهیدان و جانبازان جنبش88"

آقایی خامنه ای! نابخشودنی ظلم شماست به این مردم که هر کدام با گلوله هایی در بدن شان در گوشه ای از جهان خانه به دوش شده اند. کسانی که شاهدان زنده خشونتِ هوادارانِ حکومتِ شما هستند. این فیلم را ببینید، می دانم که جرات پخش آن را هرگز در رسانه های تحت نظارت خود ندارید. این روزها که هوادارانِ شما نه جلد نوشته اند به من به عنوان خبرنگاری که با بسیاری از کشته شدگان و مجروحان همان سالهایی که شما فتنه نامیده اید گفتگو کرده ام و برگه های پزشکی قانونی و بیمارستان و استاد و مدارک شان را جمع آوری کرده ام فقط و فقط نیم ساعت وقت در صدا و سیمای تحت نظارت تان بدهید تا روایت هزاران جلدِ نانوشته از ظلمی که به مردم کرده اید را با سند برای تان گزارش دهم، نترسید نیم ساعت در برابر دو برنامه ای که همین هفته از تلویزیون تان علیه یک خبرنگارِ یک لاقبای دور از ایران پخش شده هیچ است....راستش هر روز که می گذرد بیشتر و بیشتر باور می کنم که ترس از خبررسانی آزاد و ترس از خانواده هایی که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند اینچنین زمینگیر کرده یک حکومت را که هر شب دارد از تلویزیون برنامه می سازد تا مبادا این آتشِ زیر خاکستر یک روز دوباره شعله کشد...ورنه می توانستید ساکت باشید و هیچ نگویید! امیدمان را از دست ندهید در انبوهِ این خبرهای تلخ که آنها از همین بدن های مجروح و خسته و از همه جا رانده شده هم می ترسند. /مسیح علی نژاد

۱۳۹۲ دی ۷, شنبه

پای فرزند اردوغان به جنجال فساد مالی ترکیه کشیده شد!

دادستانی کل ترکیه طی احضاریه‌ای که تصویر رونوشت آن در سایت اینترنتی روزنامه رادیکال ترکیه منتشر شده، از بلال اردوغان پسر نخست وزیر خواسته است که برای بازپرسی درباره احتمال دست داشتن در فساد مالی اخیر به دادستانی مراجعه کند.
در این احضاریه گفته شده است که وی «به عنوان فردی مظنون در دست داشتن در فساد مالی» باید تا تاریخ دوم ژانویه (تا یک هفته دیگر) خود را برای بازپرسی معرفی کند، و در غیر این صورت بر اساس ماده ۱۴۶ بند ۵۲۷۱ قانون کیفری قرار بازداشت وی صادر خواهد شد.
این احضاریه از طرف معمر آککاش دادستان استانبول صادر شده است.
طی روزهای گذشته اخباری پراکنده در مورد احتمال بازجویی از فرزند رجب طیب اردوغان منتشر شده بود؛ به ویژه پس از اینکه آقای بایراکدار وزیر شهرسازی مستعفی ترکیه خطاب به اردوغان گفت که «برای صلاح مملکت و عدالت» خود نخست وزیر هم استعفا کند.
روزنامه حریت ترکیه نیز طی گزارشی که پنجشنبه ۵ دی ماه منتشر کرد، با اشاره به شایعاتی درباره فرار فرزند اردوغان به خارج، اصل وجود احضاریه را تایید کرده است.
حریت اما نوشته است که بر اساس اطلاعاتی که وجود دارد، بلال هم‌اکنون در یکی از اقامتگاه‌های اردوغان در محله «کیسیکلی» استانبول به سر می‌برد و از کشور فرار نکرده است.
بلال اردوغان عضو هیات مدیره «بنیاد خدمت به جوانان و آموزش» است و بر اساس گزارش حریت، مظنون به استفاده ابزاری از برخی افراد بازداشت شده اخیر برای انجام میلیون‌ها لیره اختلاس است.
در پی افشای پولشویی ۸۷ میلیارد یورویی توسط رضا ضراب تاجر ایرانی‌تبار در ترکیه، ۵۷ نفر به اتهام دریافت رشوه از وی، همچنین همکاری در پولشویی، نقل و انتقالات غیرقانونی پول و قاچاق طلا بازداشت شدند که بعد از بازجویی و آزاد شدن برخی از آنها، هم اکنون ۲۳ نفر از جمله فرزندان سه وزیر و همچنین رئیس بانک دولتی ترکیه، هالک بانک» و رضا ضراب در بازداشت هستند.
اردوغان به خاطر اینکه پلیس ماه‌ها از موضوع فساد مالی خبردار بوده اما به وی گزارش نداده بود، ۷۰ مقام ارشد پلیس را عزل، یا محل کار آنها را تغییر داده است. اردوغان همچنین چهارشنبه شب، ۱۰ عضو کابینه دولت را تغییر داد.
نخست‌وزیر ترکیه روز چهارشنبه گفت که «جنجال اخیر پرونده فساد مالی دسیسه‌ای برای ضربه زدن به استقلال و پیشرفت ترکیه و ساقط کردن دولت است».
وی برخی روزنامه‌ها، گروه‌های مذهبی و طیف‌های سیاسی را به «جاسوسی برای خارج» متهم کرد و از اینکه قبل از حکم دادگاه جزئیات تحقیقات پلیس در اختیار رسانه‌ها گذاشته می‌شود به شدت انتقاد کرد.
روزنامه حریت پنجشنبه از عزم دادستانی ترکیه برای آغاز تحقیقاتی جدید و موج دوم بازداشت‌ها که شامل حدود ۳۰ نفر از جمله نزدیکان خود اردوغان و برخی نمایندگان مجلس است، خبر داد.
خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از رسانه‌های ترکیه گزارش داد که نبرد سیاسی میان رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه و متحد سابق و رقیب کنونیش «فتح الله گولن»، در روزهای آینده شدت می‌یابد و دامنه رسوایی مالیِ کنونی، به حلقه اول اطرافیان اردوغان کشیده خواهد شد. رسانه‌های ترکیه پیشتر از احتمال کشیده شدن پای  پسر نخست وزیر به این پرونده سخن گفته بودند.


روزنامه «جمهوریت» چاپ ترکیه از چنین رخدادی به عنوان «زلزله سیاسی» یاد کرده است.

احمد منتظری : فقط رهبر می تواند حصر را بردارد

احمد منتظری در مصاحبه با "روز" می گوید حصرآیت الله منتظری و حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد با دستور رهبر جمهوری اسلامی صورت گرفته و "هم دادگاه ویژه روحانیت که حصر آیت الله منتظری را انجام داد و هم آقای جنتی که حصر آقایان کروبی و موسوی را در نماز جمعه مطرح کرد کمتر از آن هستند که بتوانند دستور حصر یا رفع حصر بدهند".
فرزند آیت الله منتظری می افزاید: "این مسلّم است که مقام رهبری این حصر را به وجود آورده و ایشان هم باید حصر را بردارد".
او در واکنش به اظهارات اخیر حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی می گوید که آیت الله منتظری هیچ گونه تعهدی در خصوص رفع حصر نداده، هیچ شرطی نبوده و حاضر به دیدار و پذیرش هیچ یک از مسئولان نیز در این زمینه نبوده است.
آقای منتظری توضیح می دهد: "همان زمان آقای محسنی اژه ای خیلی اصرار داشت که بیاید و با آقای منتظری دیدار کند اما آقای منتظری به شدت مخالف بود. برخی دوستان می گفتند چه اشکالی دارد بیاید. اما ایشان می گفتند اینها می آیند جلسه محرمانه، بعد می روند هر چیزی نقل می کنند و ممکن است بگویند تعهد گرفتیم و حصر را برداشتیم. این را به نوعی آقای منتظری پیش بینی کرده بود".
حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی در مصاحبه با "اندیشه پویا" گفته است فرد محصور باید برای رفع حصر تصمیم بگیرد. او در پاسخ به سئوالی درباره رفع حصر از میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، خواستار تجدید نظر آنها در مواضع شان شده و ادعا کرده که آیت الله منتظری هم برای رفع حصرش، شروطی را پذیرفته بوده.
اما احمد منتظری، فرزند آیت الله منتظری به "روز" می گوید: "این جعل و تحریف تاریخ است و واقعیت ندارد. البته من فکر میکنم آقای آشنا قصد خیر دارد یعنی می خواهد بگوید راه حلی هست. چه بسا یک کلی گویی کرده برای راضی کردن کسانی که دست اندرکار واقعی حصر هستند. احتمالا می خواهند تعهدی از جانب خودشان به مقام رهبری بدهند که اگر رفع حصر شود مشکلی پیش نمی آید؛ اما اینکه آقای آشنا گفته که آقای منتظری اصول و شرایطی را قبول کرده، این دروغ است. ایشان اصلا زمان حصر، مسئولین را راه نمی داد و می گفت یا همه باید آزاد باشند بیایند و یا مسئولین هم نیایند چون احتمال میداد که بخواهند بیایند و شرایطی بگذارند".
می گویم صحبت های آقای آشنا به نوعی همان صحبت های جناح تندرو است که خواستار توبه آقای موسوی و آقای کروبی هستند. یعنی آقای آشنا هم به نوعی خواستار تجدید نظر در مواضع رهبران جنبش سبز شده. آقای منتظری می گوید: "در زمان حصر آیت الله منتظری هم کسانی که با ما صحبت می کردند افراد معتدلی بودند که می گفتند در نظام افراد تندی هستند که ما باید آنها را قانع بکنیم. احتمالا در یک زمانی خبری را جعل کرده و گفته اند که تعهداتی گرفته شده و احتمالا خواسته اند جناح تندرو را راضی کنند".
فرزند آیت الله منتظری می افزاید: "اولا حصرآیت الله منتظری و حصر آقای موسوی و آقای کروبی مسلم است که به دستور مقام رهبری بوده. هم دادگاه ویژه روحانیت که حصر آیت الله منتظری را انجام داد و هم آقای جنتی که حصر این دو بزرگوار را پیشنهاد داده کمتر از این هستند که بتوانند دستور حصر یا رفع حصر بدهند. مسلم است مقام رهبری این کار را کرده و خواست و حصر را به وجود آورده و ایشان هم باید حصر را بردارد. من فکر می کنم با توجه به اوضاع مملکت و امیدی که در سیاست خارجی ایجاد شده، باید یک همدلی و وفاقی هم در داخل به وجود بیاید و جوری باشد که قاطبه مردم پشتیبان نظام باشند و این نمی شود مگر اینکه مسائل را حل کنند. کینه های قبلی را کنار بگذارند، رفع حصر کنند و زندانیان سیاسی را آزاد کنند".
می گویم آقای روحانی در زمان انتخابات درباره رفع حصر وعده ای داده و اشاره به رفع حصر از آیت الله منتظری کرده بود با این مبنا که او به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، حصر را برداشته. حالا او رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی است. انتظار کسانی که به او رای داده اند این است که رفع حصر صورت بگیرد اما اظهارات ضد و نقیضی از سوی اعضای دولت همچون ادعای آقای آشنا مطرح می شود. آقای منتظری می گوید: "اینکه آقای روحانی گفته اند رفع حصر آیت الله منتظری توسط ایشان صورت گرفته باید بگویم دبیر شورای عالی امنیت ملی می تواند کارها را تسریع کند و روند انجام کارها راحت تر شود؛ ولی این کار دست رئیس جمهور و دبیر شورای امنیت نبود که آنها انجام داده باشند. آنها مایل بودند این کار صورت بگیرد ولی رفع حصر دست مقام رهبری بوده و هست".
او توضیح می دهد: "رفع حصر آیت الله منتظری وقتی صورت گرفت که تعداد ۱۱۰ نماینده مجلس ششم در نامه ای به جناب آقای خاتمی خواستار رفع حصر شدند.آیت الله طاهری اصفهانی هم در نامه معروف خود ادامه حصر را به شدت تقبیح کرده بود.در واقع ادامه حصر با توجه به کهولت سن و کسالت آیت الله منتظری بسیار ناپسند بود و در نتیجه مقام رهبری رضایت داد و رفع حصر شد. الآن هم رفع حصر یک خواسته عمومی است و با اینکه مجلس مستقلی نداریم تا نظر مردم را انعکاس دهند ولی مسئولین اگر بخواهند به نظر مردم احترام بگذارند باید از این بزرگان یعنی آقایان کروبی و موسوی و خانم رهنورد رفع حصر کنند. رای قاطع ملت ایران به جناب آقای روحانی برای قول های متفاوتی بود که ایشان داد و عمده آن رفع حصر و آزادی زندانیان عقیدتی و سیاسی بود. من فکر می کنم الان وقت آن است و به یک وفاق ملی نیاز است.باید دور تسلسل خشونت کنار گذاشته شود تا خدای نکرده یک عده ای در آینده نخواهند انتقام گیری کنند و خدای ناکرده مملکت ما مثل سوریه و لیبی شود".
احمد منتظری سپس به وعده های حسن روحانی مبنی بر رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی اشاره می کند و می گوید: "درباره آقای روحانی فکر میکنم کارهای سیاسی هم دو دو تا چهار تا نیست. قول می دهند بعد می گویند انجام می دهیم. حتما می خواهند با رایزنی و لابی و رفت و آمدهای سیاسی، قضیه را درست کنند. وگرنه همان زمان هم آقای دکتر روحانی می دانست که در اختیارش نیست ولی ایشان قول داد به امید اینکه با رایزنی و کدخدامنشی مساله را حل کند و ما امیدواریم بتواند این کار را بکند. قول بی‌جایی نبوده است یعنی امید داشته که این کار را بکند".
برخی می گویند رئیس جمهور براساس وظیفه قانونی اش در نظارت بر اجرای قانون اساسی می تواند از این جایگاه تذکر و اخطار بدهد و پی گیری کند و در بحث حصر هم تاثیر گذار باشد شما چه فکر می کنید؟ آقای منتظری در پاسخ به این سئوال می گوید:" بله به شرطی که قانون اساسی هماهنگ باشد چون ولایت مطلقه ای که در قانون اساسی هست باعث می شود مقام رهبری فوق قانون هم عمل کند. طبق اصل ۴ قانون اساسی، من از آیت الله مومن که عضو فقهای شورای نگهبان است شنیدم که می گفت: دوستان ما می گویند قانون اساسی یک اصل دارد که آن هم اصل ۴ است یعنی همه چیز باید اسلامی باشد و اسلامی هم یعنی ولایت فقیه. در واقع اصول مختلف قانون اساسی یکنواخت نیست و متاسفانه در آن تضاد و تناقض جدّی وجود دارد".
فرزند آیت الله منتظری در جوابیه ای در سایت رسمی این مرجع تقلید هم رسما ادعاهای حسام الدین آشنا را رد کرده وچنین توضیح داده است: "یک روز قبل از رفع حصر (۱۳۸۱/۱۱/۹) آیت‌الله العظمی منتظری در مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی، این مطلب را کاملاً توضیح داده و فرمودند «مسئولین با داماد من و پسر من صحبت کرده‌اند و گفته‌اند که می‌خواهند مقدماتش را فراهم کنند؛ و گفتند که در سایت‌​​ها هم بوده که فرزندان من تقاضای عفو کرده‌اند، اینها دروغ است؛ فرزندان من از کسی تقاضا نکرده‌اند و تقاضا هم نخواهند کرد؛ خود آن‌ها چنانچه صلاح می‌دانند رفع حصر کنند، نمی‌دانند که خوب ما هستیم، الحمدلله صابر و بردبار هم هستیم». خبرنگار بی‌بی‌سی می‌پرسد فرزندان حضرتعالی به مقامات مسئول مراجعه کرده‌اند و بویژه به دادگاه روحانیت، و گفته‌اند در صورتی‌که رفع حصر بشود شما تا حدی از فعالیت‌های سیاسی به دور خواهید ماند؛ آیا این صحت دارد یا نه؟ آیت الله منتظری جواب دادند «اینها دروغ است، شما از طرف ما تکذیب کنید، من خودم حسینعلی منتظری هستم؛ فرزندان من هم گفتند دروغ است، چرا نسبت داده‌اند؟! احمد ما گفت که من مصاحبه هم کرده‌ام و گفته‌ام دروغ است".
احمد منتظری افزوده است: اگر منظور مذاکراتی است که من و برادرم آقاسعید با مسئولین وزارت اطلاعات داشتیم، در آن جلسات هم که با تقاضای آنان صورت می‌گرفت، هیچ شرط و تعهّدی از طرف مسئولین مربوطه مطرح نبود که ما بخواهیم قبول کنیم یا نپذیریم. آنان اظهار نگرانی می‌کردند که بعد از رفع حصر، ازدحام زیاد مردم برای ملاقات با ایشان می‌تواند موجب بروز مسائل و حوادثی شود؛ که در جواب گفتیم نگران نباشید هیچ حادثه‌ای پیش نمی‌آید. مسئولین اطلاعات آنقدر صحبت‌های کلی می‌کردند که من یک بار به شخصی که خود را آقای صداقت معرفی می‌کرد گفتم شما بالاخره چه می‌خواهید بگویید؟ آقای صداقت گفت مثلا اگر ما رفع حصر کردیم یک بار خانم اعظم طالقانی می‌آید و می‌رود ملاقات ایشان. من با شدت و ناراحتی گفتم: خوب برود ملاقات چه می‌شود؟ شما می‌دانید اعظم طالقانی کیست؟ او از افتخارات این مملکت است؛ او در زمان شاه به حبس ابد محکوم بود. بنابراین در قبال رفع حصر آیت الله منتظری هیچ‌گونه تعهدی، نه کتباً و نه شفاهاً، از طرف مرحوم پدر و هیچ یک از فرزندان و بستگان ایشان وجود نداشته است.

اتحاد عملی حول خواسته‌های معین؛ نیاز امروز دموکراسی خواهان است.


دوستان، عزیزان ،بزرگان ،سالاران، احزاب، انجمن ها، سندیکا ها، سازمان ها، رهبران، و همه ی کسانی که آزادی،عدالت، رفاه و امنیت،حقوق بشر،رهایی ،دموکراسی و سکولاریزم را حق و خواست اولیه ی خود می دانید.
در شرایط کنونی تحریم‌های بین المللی اگرچه بر مردم ایران فشار‌های وصف ناپذیری تحمیل کرده است اما تاثیر خود را بر حکومت گذاشته است. سیاست نرمش قهرمانانه، شگردی است که راه را برای کوتاه آمدن حکومت در برابر غرب باز می کند و به همین دلیل است که تسلیم نامه ی ژنو امضا شد.
سهم این تسلم نامه اما برای مردم ایران جز فقر و سرکوب و اعدام نیست. اگر چه رژیم مجبور است برای باج دادن به غرب، اصلاحاتی نیز در حوزه ی حقوق بشر انجام بدهد.

اما تا کی باید بنشینیم و خبر اعدام چند هم میهن یا خبر درگذشت، بیماری و تبعید گروهی دیگر از زندانیان سیاسی و یا خبر محکومیت و بازداشت گروه دیگر را بشنویم و به سیاست غر زدن و گله و شکایت از این و آن که عادت کهن سالان از کار افتاده است، بسنده کنیم؟
این در حالی است که قدرت غیر پاسخگو تلاش دارد بر سیاست بازداشت و سرکوب و ایجاد رعب در بین مردم ادامه دهد تا مبادا آزادی خواهان، بر پاشنه اشیل حکومت که همانا نقض سیستماتیک حقوق بشر است فشار بیاورند و یا توده‌های گرسنه و فقیر دست به اعتراض بزنند و این فشار‌های ملی با فشار‌های بین المللی هم راستا شود و به فضای باز برای فعالیت‌های گسترده تر منتهی شود. باید با اقدام عملی خود، دست و پا زدن‌های قدرت غیر پاسخگو را بی‌اثر کنیم.

به عنوان یک مبارز راه آزادی و دموکراسی خواهی از همه ی شما که در راه مبارزه برای آزادی،عدالت، دموکراسی سکولار و حقوق بشر از من شایسته تر هستید، دعوت می کنم، حول خواسته ی به حق و آنی «لغو گام به گام اعدام و آزادی همه ی زندانیان سیاسی» گرد هم آییم و برای تحقق این همصدایی و اتحاد ،پیشنهاد‌های عمل گرایانه ی معینی ارایه دهیم و صدا‌های همدیگر در این راستا را تقویت نماییم و خواسته ی« نه به اعدام و ازادی زندانیان سیاسی» را به جنبش اجتماعی فراگیر تبدیل کنیم. با عنایت به این که پیش تر «کمپین لگام» توسط گروهی از مبارزان، در درون مرز اعلام و مورد پشتیبانی همه ی ما قرار گرفته است و می توان آن را گسترده تر کرد.
خوشبختانه جنبش سکولار دموکراسی خواهی با وجود تکثر و تنوع در تشکل‌ها اما به نیروی اجتماعی قابل توجهی مبدل شده است.
کلید واژه ی موفقیت ما در گام اول، امید ، خود باوری و اتحاد ما، حول مطالبه ی بالا است. پیروزی در گام اول، ساده‌ترین و شفاف‌ترین راه برای رهایی است.
این پیشنهاد را در روز ۷ دیماه که سالروز هجوم امنیتی‌ها به خانه‌ام، ربودن من، بردن اموالم، همراه با ایجاد رعب و وحشت در خانواده‌ام در ۴ سال پیش بود، تقدیم می کنم.

حشمت اله طبرزدی/ ۷ دی ماه/۱۳۹۲ خورشیدی.

حمله به خانه نسرین ستوده ….

حمله به خانه نسرین ستوده ….

دو ساعتی می شود که از یک سفر یک روزه برای شرکت در مجلس ختم یکی از اقوام که دو روز پیش بر اثر تصادف جان‌اش را از دست داده است, به خانه برگشته ایم. علاوه بر چهره ی و حشت زده ی بچه‌ها و خاله‌شان و درب شکسته ی آپارتمان این هم تصویر گوشه‌ای از یکی از اتاق هاست که این چنین شخم زده شده است. هنوز دقیقا نتوانسته ایم چیزهایی را که برده شده است را لیست کنیم. تقریبا هیچ چیز ارزشمندی در خانه نمانده است.
این که این اتفاق چقدر با جنجال‌های اخیر مرتبط هست یا نه؟ اثبات‌اش بستگی به نیروی انتظامی و مامورین امنیتی و اراده ی آنها برای پیگیری موضوع و پیدا کردن عاملین این اتفاق دارد.
همه می دانند نیروی انتظامی و اداره آگاهی و مدل به مدل نهادهای امنیتی و قضایی در این کشور آن قدر قدرت و اختیار دارند که ظرف ۴۸ ساعت عاملین را پیدا بکنند.
ما منتظر می مانیم تا نتیجه ی اقدامات‌شان را اعلام کنند.

رضا خندان
جمعه ۶ دی‌ ۱۳۹۲


۲۳ روز پیش در تاریخ ۱۲ آذر ۱۳۹۲ حشمت طبرزدی از پایه گذاران جبهه متحد دانشجویی در صفحه فیس‌بوک رسمی‌ خود مطلبی با عنوان “دور جدید سرکوب‌ها شروع شد” در رابطه با “برخورد هشدار آمیز به برخی فعالان سیاسی از طریق تصادف‌های ساختگی و اقداماتی از این دست که رو به گسترش است” منتشر نمود.

http://sepidedam.com/21811

حشمت طبرزدی دیروز ۵ دی‌ ۱۳۹۲: " آن روز که این متن کوتاه مورد اشارهٔ این گزارش خبری را نوشتم، دلیل درستی نیز در دست داشتم. یک بسیجی با موتور به آقای اسماعیل مفتی زادهٔ ۸۰ ساله و از مخالفین شناخته شده زد اما پلیس ۱۱۰ به راحتی آن بسیجی را از چنگ قانون فراری داد و … هشداری آشکار بود …"

حسن افراخته یکی‌ از فعالین سیاسی می‌گوید: هرچه این نظام ضعیفتر و به لبه پرتگاه نزدیکتر میشود به اعمال جنون آمیزش اضافه میکند .. علت دوبرابر شدن اعدامها در حکومت روحانی و افزایش اینگونه رفتارهای جنایتکارانه اینست که این نظام سعی دارد نشان دهد که نه تنها از تضعیف روز افزون خود رنج نمیبرد بلکه با اقتدار بیشتر مشغول حکمفرمائیست .. اما این رفتارهای موذیگرانه تنها نمایانگر این حقیقت است که نظام در حال فرو رفتن در منجلابی است که خود برای خود ایجاد کرده است و خانواده نسرین ستوده و تمامی خانواده های ایرانی بایستی خود را برای فرو پاشی این نظام جنایت پیشه آماده کنند و در آینده ای نزدیک درسقوط آن سهیم و شاهد آن باشند…

امیررضا یکی‌ از کاربران فیس‌بوک می‌نویسد: عزیزم غصه نخور. ۲ نفر دزد که همین الانشم تو زندان هستن/ پیدا میکنن. یکسال بهشون تخفیف میدن، میگن دزدی رو به گردن بگیرن. وسایل باارزشتونو تا حدی بهتون برمیگردونن ( چون اگه همشو برگردونن/ تابلو میشه کاره کی بوده!) باقیشم نقدی از دزدا میگیرن میدن!! بعد هیچی دیگه تموم.البته نباید اینارو میگفتم چون الان که اینو بخونن مجبور میشن یک کم روششونو عوض کنن!

۱۳۹۲ دی ۵, پنجشنبه

اردوغان: می‌خواهند دولت ترکیه را سرنگون کنند

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه طی سخنانی که به طور زنده از شبکه تلویزیونی دولتی ترکیه، تی آر تی، پخش شد، جنجال اخیر پرونده فساد مالی را «دسیسه‌ای برای ضربه به استقلال و پیشرفت ترکیه» خواند.
روز چهارشنبه سه وزیر دولت از سمت خود استعفا کردند.  فرزندان این سه وزیر در جریان رسوایی فساد مالی اخیر بازداشت شده بودند.
نخست‌وزیر ترکیه از رسانه‌ها به خاطر اینکه جنجال فساد مالی اخیر را «بزرگترین فساد مالی ترکیه» نامیده بودند انتقاد کرد و گفت که دست‌هایی درصدد بدنام کردن و ساقط نمودن حزب حاکم ترکیه است.
روزنامه حریت پرتیراژترین روزنامه چاپ ترکیه دو روز قبل گزارش داده بود که برخی روزنامه‌های منتقد از جمله تودیز زمان و روزنامه زمان از فروش در فرودگاه‌ها و خطوط هوایی منع شده‌اند.
اردوغان در ادامه گفت که «خائنان و جاسوسان دست در دست قدرت‌های جهانی علیه دولت دسیسه کرده و جنگ علیه استقلال کشوری را که در حال پیشرفت است، آغاز کرده‌اند».
ترکیه طی دهه گذشته ( به استثنای سال ۲۰۰۹) هم‌پای چین یکی از پرشتاب‌ترین رشدهای اقتصادی را  داشته، به طوری که بر اساس گزارش بانک جهانی، سرانه تولید ناخالص ملی این کشور از سال ۲۰۰۲ تاکنون تا سه برابر افزایش یافته است.
رجب طیب اردوغان نیز در سخنان خود به موفقیت‌های اقتصادی ترکیه اشاره کرده و گفت که «نباید فراموش کرد که این دسیسه‌ها  علیه ترکیه‌ای رو به پیشرفت است».
اردوغان گفت که در جریان فساد مالی و بازداشت‌های اخیر برخی این گروه (بازداشت شده) را به عنوان «کل دولت» معرفی کردند.
روزنامه حریت نیز گزارش داد سخنرانی نخست‌وزیر ترکیه درست چند ساعت بعد از سخنان بایراکدار وزیر شهرسازی ترکیه انجام شد؛ این وزیر مستعفی بعد از استعفا از پست خود از رجب طیب اردوغان هم خواست که استعفا کند. اردوغان در این سخنرانی واکنشی به اظهارات وزیر مستعفی خود نشان نداد.
در پی افشای پولشویی ۸۷ میلیارد یورویی توسط رضا ضراب تاجر ایرانی‌تبار در ترکیه، ۵۷ نفر به اتهام دریافت رشوه از وی، همچنین همکاری در پولشویی، نقل و انتقالات غیرقانونی پول و قاچاق طلا بازداشت شدند.
اردوغان به خاطر اینکه موضوع به مدت یک سال از وی پنهان نگاه داشته شده بود، دهها تن از مقام‌های ارشد پلیس را از کار برکنار کرد.
نخست‌وزیر ترکیه در سخنان روز چهارشنبه خود  به پیدا شدن ۴.۵ میلیون دلار پول نقد داخل جعبه‌های کفش در خانه رئیس بانک دولتی «هالک بانک» نیز اشاره کرد. رئیس هالک بانک هم یکی از بازداشت‌شدگان اخیر است.
اردوغان با انتقاد شدید از رسانه‌ها گفت: «چه کسی می‌داند این پول‌ها از طریق فساد مالی حاصل شده است؟ این اطلاعات چگونه به رسانه‌ها درز کرده و چرا قبل از حکم دادگاه اتهامات رسانه‌ای شده است؟»
پیشتر نیز برخی رسانه‌های نزدیک به دولت پول‌های کشف شده در خانه رئیس بانک دولتی ترکیه را «مبالغ جمع‌آوری شده از طریق بنگاه‌های خیریه برای کمک‌های انسان‌دوستانه» عنوان کرده بودند.
نخست‌وزیر ترکیه به صورت غیر مستقیم به فتح‌الله گولن یکی از رهبران پرنفوذ مذهبی این کشور که در آمریکا اقامت دارد، تاخت و رسانه‌ها و برخی گروه‌های مذهبی را به جاسوسی برای خارجی‌ها متهم کرد.
همزمان در روز چهارشنبه یالچین آکدوغان مشاور ارشد سیاسی اردوغان بی‌پرده گفت که «جماعت اسلامی» و رهبر آنها گولن (که زمانی متحد اردوغان بود و اکنون به منتقد صریح وی تبدیل شده است) صحنه‌گردان و بازیگر جنجال فساد مالی هستند.
وی طی مقاله‌ای که در روزنامه حریت منتشر کرده،  تصریح کرد که این گروه علیه دولت فعالیت می‌کند.
اردوغان نیز در سخنان امروز خود به «نقش» نیروهای خارجی اشاره کرده و گفت که این عملیات (بازداشت ده‌ها تن به اتهام فساد) تنها رویدادی ملی نیست، بلکه ابعاد بین‌المللی و بازیگران خارجی دارد. وی همچنین گفت که دسیسه‌هایی برای بر هم زدن امنیت کشور و صلح در جریان است.
روزنامه تودیز زمان ترکیه نیز با پوشش سخنرانی روز چهارشنبه اردوغان، از قول وی نوشت که بازداشت رئیس هالک بانک و متهم کردن این بانک به نقل و انتقالات مالی غیر قانونی، طی ۹ روز گذشته ۱.۶ میلیارد دلار ارزش سهام بانک را پایین آورده و این جنجال مجموعا تاکنون ۲۰ میلیارد دلار به اقتصاد کشور ضرر زده است.
ارزش بازار سهام و پول ملی ترکیه بعد از جنجال فساد مالی اخیر به صورت چشمگیری کاهش یافت.

دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تهران از کتاب دائره المعارف فتنه 88 رونمایی کرد


دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تهران از کتاب دائره المعارف فتنه 88 رونمایی کرد!




صادق لاریجانی: فتنه‌گران با پررویی می‌گویند از حقمان گذشتیم


راديو فردا/ رئیس قوه قضاییه ایران با اظهار این که «فتنه ۸۸» سوء تفاهم نبود٬ می‌گوید عده‌ای که در «فتنه» دخیل بودند٬ با «پررویی» می‌گویند «از ظلمی که به ما شده می‌گذریم». محمدرضا خاتمی٬ برادر رئیس جمهور پیشین ایران٬ اخیرا در خصوص وقایع پس از انتخابات ۸۸ گفت که اصلاح‌طلبان از طلبشان گذشته‌اند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران٬ ایسنا٬ صادق آملی لاریجانی روز چهارشنبه٬ چهارم دی‌ماه گفت: «عده‌ای در تلاش هستند فتنه ۸۸ را که در کشوری دیگر ممکن بود به یک فتنه مخرب خطرناک تبدیل شود٬ به یک سوء تفاهم کوچک تقلیل بدهند. این یک سوء تفاهم نبود٬ زیرا با آن همه نصایح و توصیه‌هایی که شد متاسفانه بر رای‌شان باقی و بر عمل خود پافشاری کردند.»
وی افزود: «برخی از کسانی که در فتنه دخیل بودند و برای راه‌اندازی جریان‌های فتنه در کشور اتاق فکر تشکیل دادند٬ ادعا می‌کنند از ظلمی که به ما شده است می‌گذریم که در پاسخ به آنان باید گفت پررویی و بی‌حیایی هم حدی دارد. شما با دشمنان این کشور هم صدا شدید. با دشمنان این کشور هم‌نوا شدید و حالا ادعا می‌کنید بر شما ظلم رفته است؟ ظلمی که شما بر نظام و مردم روا داشتید٬ هیچ‌وقت فراموش شدنی نیست.»
محمدرضا خاتمی،‌ نايب رييس مجلس ششم و برادر محمد خاتمی در گفت‌و‌گو با روزنامه «اعتماد»٬ چاپ ۱۰ آذرماه٬ در ارتباط با رویکرد اصلاح‌طلبان در قبال اعتراضات پس از انتخابات ۱۳۸۸ گفته بود: «اصلاح‌طلبان در همان سال ۸۸ از طلبشان گذشتند. طلب ما این بود که زندان و حصر و این‌ها نباشد... می‌گفتیم ظلم را باید کم کرد... امروز اصلاح‌طلبان از هیچ کس طلب ندارند٬ هیچ ادعایی ندارند.»
این اظهارات همان زمان نیز انتقاد اصولگرایان را به همراه داشت.
در همین زمینه علی طاهری٬ نماینده اصولگرای مجلس محمدرضا خاتمی را فردی «خبیث» خواند و ضمن تاکید بر «سعه صدر و رافت بالای نظام»٬ گفت: «کسانی که از سردمداران فتنه سال ۸۸ بودند به جای اعدام در حبس شدند٬ آن هم نه به صورت انفرادی و یا حتی در زندان٬ بلکه در خانه خود و در نهایت آسایش.»
در جريان اعتراض‌ها به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ که محافظه‌کاران و اصولگرایان از آن به عنوان «فتنه» یاد می‌کنند٬ تهران و برخی شهرستان‌ها شاهد تظاهرات متعرضان بودند.

در اين اعتراض‌ها دهها نفر کشته و هزاران نفر بازداشت شدند. در همین زمینه ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دونامزد معترض به نتيجه انتخابات ۱۳۸۸، به همراه زهرا رهنورد نیز از بهمن سال ۱۳۸۹ تاکنون در حصر به سر می‌برند.

۱۳۹۲ دی ۴, چهارشنبه

افشاگری همکار سابق جواد ظریف!

جواد ظریف وزیر امور خارجه حکومت جمهوری اسلامی با وانمود کردن اینکه این حکومت انرژی هسته‌ای را برای تولید برق نیاز دارد، برای ساخت بمب اتمی زمان خرید و توجه غربی‌ها را از موضوعات نقض حقوق بشر در ایران منحرف ساخت.
این مطالب را ابوالفضل اسلامی همکار سابق جواد ظریف که تا سال ۲۰۱۰ مدت زمان زیادی را در وزارت خارجه حکومت و سفارت جمهوری اسلامی در توکیو مشغول به کار بوده است بیان نمود.
آقای اسلامی می گوید: من در وزارت خارجه و در بخش ان. پی. تی مربوط به برنامه اتمی مشغول به کار بودم. در زمان دولت خاتمی وقتی که ظریف معاون امور بین الملل وزارت امور خارجه بود، او با سپاه پاسداران و اطلاعات وزارت دفاع در لویزان جلساتی داشت که من نیز در آنها حضور داشتم.
در این جلسات نمایندگان دفتر خامنه‌ای و سپاه پاسداران تاکید می کردند که غربی‌ها نمی توانند به نظام با جنگ آسیب برسانند. آنها می خواهند به نظام از داخل و با کمک ضد انقلاب و تحت عنوان حقوق بشر آسیب برسانند. بنابراین ضد انقلاب‌ها برای حفظ نظام باید با شدت هرچه تمام تر سرکوب شوند. برای مبارزه با دخالت غرب در امور خودمان نیز ما باید برد موشکها و برنامه موشکی را گسترش دهیم و با کمک بیشترنیروی قدس سپاه به توسعه برنامه اتمی بپردازیم تا دخالت غرب را کاهش دهیم. تمام منابع کشور باید در این زمینه همانند جنگ ایران و عراق بسیج شوند تا به این اهداف برسیم.
 ابوالفضل اسلامی چند ماه پیش نیز در شهریور ماه ۱۳۹۲ در برنامه افق صدای آمریکا در ارتباط با سلاح‌های شیمیایی و نقش جواد ظریف افشاگری کرده بود.

آقای اسلامی می گوید: مقامات جمهوری اسلامی شامل صادق خرازی، ظریف، حمید بعیدی نژاد، محمد رضا البرزی، سیروس ناصری و موسویان که اکنون در آمریکا زندگی می کند دستورالعمل هایی داشتند تا برنامه اتمی را به موضوع اصلی با غرب تبدیل کنند و گفتگوها را از مسله حقوق بشر منحرف سازند.
اسلامی می گوید بر اساس این سیاست، تحت مدیریت ظریف ما یک وظیفه برای انجام داشتیم، کار ما آماده سازی بحث‌ها برای مذاکرات اتمی با هدف طولانی کردن مذاکرات بود. بحث‌ها بر اساس ماده‌ای در ان. پی. تی. که حق کشورها را برای استفاده از تکنولوژی هسته‌ای برای تولید برق و خدمات پزشکی به رسمیت می شناسد پایه ریزی می شد و بر خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های اتمی و مورد پرسش قرار دادن اینکه چرا اسراییل سلاح هسته‌ای دارد تاکید داشت.
آقای اسلامی می گوید انجام این کارها در راستای طولانی کردن مذاکرات و خرید زمان به منظور اطمینان از بی‌نتیجه ماندن گفتگوها با غرب صورت می گرفت.
همچنین اسلامی عنوان می کند که در زمینه حقوق بشر، ظریف پیامهایی را به سفارتها می فرستاد و تاکید می کرد که دانشجویانی که کشته شده اند، دانشجو نبوده بلکه خرابکار بوده اند. اکبر محمدی و عکاس ایرانی- کانادایی زهرا کاظمی در میان افرادی بودند که ظریف کشته شدن آنها را همینگونه توجیه کرد.
به نظر می رسد با بررسی سوابق مهره‌های حکومتی و اعمال و گفتار آنها این نکته بیشتر آشکار می شود که دستگاه جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه در کل یک سیستم آدم کشی و جنایت است و رسیدن به مراتب بالا در این حکومت بدون دخالت در جنایت‌های حکومتی امکان پذیر نیست.

۱۳۹۲ دی ۱, یکشنبه

فرمانده کل سپاه : سپاه موظف به مقابله با هر تهدیدی است که انقلاب اسلامی را با خطر مواجه کند


فرمانده کل سپاه گفت: پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در هر مقطعی تغییر می‌کند و سپاه موظف به مقابله با هر تهدیدی است که انقلاب اسلامی را با خطر مواجه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع فرماندهان، مسئولان و مدیران دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین طی سخنانی اظهار داشت: پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در هر مقطعی تغییر می‌کند و فهم تغییرات و اعمال آن در سازمان هم متفاوت است، چراکه سپاه موظف به مقابله با هر تهدیدی است که انقلاب اسلامی را با خطر مواجه کند.

وی به ضرورت توجه به تربیت در کنار آموزش، گفت: برای تحقق این انتظار، مربیان و استادان باید با همت والای خود، مأموریت‌های‌شان را به نحو احسن انجام دهند.

«پیمان عارفی مفقود شد»

سپیده دم - ۲۰ روز پیش در تاریخ ۱۲ آذر ۱۳۹۲ حشمت طبرزدی از پایه گذاران جبهه متحد دانشجویی در صفحه فیس‌بوک رسمی‌ خود مطلبی با عنوان “دور جدید سرکوب‌ها شروع شد” در رابطه با “برخورد هشدار آمیز به برخی فعالان سیاسی از طریق تصادف‌های ساختگی و اقداماتی از این دست که رو به گسترش است” منتشر نمود.
 صلح نیوز یکی‌ از رسانه‌‌های حکومتی  ۲۴ آذر ۱۳۹۲ خبر دروغین “خوشحالی‌ و رضایت خانواده ستار بهشتی‌” از روند رسیدگی به پرونده ستار بهشتی‌  منتشر کرد. این در حالیست که داماد خانواده ستار بهشتی‌ از فشار نیروهای امنیتی پرده برداشت که در تاریخ  پنجشنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۲ در سایت سپیده دم منتشر شد:
 “گفتند بگویید ستار در تصادف رانندگی کشته شده و به شما پول هم می دهیم .. گفتم: بگم کجا تصادف کرده؟ توی اوین یا فتا؟ گفت: خفه میشی‌ یا خفه ا‌ت کنیم؟ گفتم: ما با نان کارگری بزرگ شده ایم ولازم نداریم ”
پس از گذشت ۱۵ روز از هشدار  حشمت طبرزدی،  زیبا صادق‌زاده همسر پیمان (امیر رضا) عارفی، و ناهید رحمانی، مادر پیمان، روز چهارشنبه گذشته (۲۷ آذر / ۱۸ دسامبر) هنگام بازگشت از مسجد سلیمان، محل تبعید پیمان عارفی،در سانحه رانندگی جان خود را از دست دادند و تا این لحظه جزئیات این تصادف مرگ بار در رسانه‌‌ها منتشر نشده است.
بعد از اعتراضات گسترده در فیس بوک و سایتهای اجتماعی در ارتباط با درگذشت همسر و مادر پیمان عارفی در سانحه رانندگی رسانه‌ها اعلام داشتند پیمان عارفی با وثیقه یک میلیاردی از زندان به ‌مرخصی یک هفته‌ای برای خاکسپاری همسر و مادرش آمده است …
حال یک از خبرگزاری‌های وابسته به حکومت  بنام انصاف نیوز اعلام داشته که پیمان عارفی بعد از آزادی فرار کرده است …
نکته جالب اینست که اولین بار نیست خبرگزاری انصاف نیوز چنین خبری در ارتباط با یک زندانی سیاسی منتشر کرده است.
چندی پیش خبری در ارتباط با آرش صادقی از طرف این سایت منتشر شد که آرش در طول بازداشتش در زندان نبوده و آزاد بوده است …
که تصاویر منتشر شده از آرش صادقی و وثیقه او حاکی‌ رفتاری هماهنگ از طرف حامیان دولت تدبیر و امید در جهت تخریب چهره آرش صادقی   بود.
دقیقا همزمان با انتشار خبر  “ فوری / فرار پیمان عارفی از کشور پس از مرخصی از زندان “  توسط  انصاف نیوز ، بلافاصله مسیح علی نژاد یکی‌ از روزنامه نگاران حامی‌ دولت  مقیم بریتانیای کبیر خبر این سایت حکومتی  را ملاک قضاوت خود قرار داده، و مطلبی در دفاع از” حق فرار برای زندانی” منتشر نمود! و این سوال را در ذهن ایجاد نمود که چطور ایشان با توجه به سوابق دروغ گویی‌های رسانه‌‌های حکومتی با این شتاب از صحت خبر انصاف نیوز اطمینان پیدا کرده است.
اما ادمین صفحه یادبود محمد مختاری با کنجکاوی بیشتری ضمن ابراز تردید به صحت خبر انصاف نیوز  خطاب به مسولین جمهوری اسلامی می‌پرسد:
ما از شما میپرسیم با پیمان عارفی چه کردید و باز چه نقشه شومی‌ کشیده اید؟
از شما میپرسیم پیمان عارفی کجاست؟ ما از شما میپرسیم با پیمان عارفی چه کردید و باز چه نقشه شومی‌ کشیده اید؟
بنا بر گفته منابع مطلع به «رادیو کوچه»، پیمان (امیر رضا) عارفی زندانی سیاسی که برای شرکت در مراسم تشییع جنازه مادر و همسرش با سپردن وثیقه به مرخصی آمده بود، پیش از رسیدن به فرودگاه اهواز مفقود شد و در این مراسم شرکت نکرد.
پس از موافقت مقامات قضایی جمهوری اسلامی با مرخصی «پیمان عارفی» زندانی تبعیدی محبوس در زندان مسجدسلیمان در ازای وثیقه‌ای یک میلیارد تومانی، وی پس از چهار سال و نیم حبس برای اولین بار، روز شنبه سی‌ام آذر ماه از زندان خارج شد.

لاریجانی : “اعطای جایزۀ ساخاروف به ستوده و پناهی توهین سیاسی است”

images larijaniBros 6177642681 لاریجانی : اعطای جایزۀ ساخاروف به ستوده و پناهی توهین سیاسی است 
مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران، قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل را، که در آن نقض حقوق بشر در ایران محکوم شده، مردود می‌داند و می‌گوید: “در قبال وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران اغراق و سیاه‌نمایی صورت می‌گیرد”
وزارت خارجه ایران همچنین  در اعتراض به دیدار هیات پارلمانی اتحادیه اروپا با نسرین ستوده، وکیل و حقوقدان، و جعفر پناهی، فیلمساز، در سفارت یونان کاردار این کشور را احضار کرده است.
محمد جواد لاریجانی که معاون برادرش در رأس قوۀ قضاییه ایران در امور بین الملل است و ستادی تحت عنوان “حقوق بشر” را نیز در همین قوه هدایت می کند در پاسخ به انتقادهای کاظم جلالی نمایندۀ مجلس شورای اسلامی گفته است که وی با ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا در تهران با نسرین ستوده و جعفر پناهی موافق نبوده است.
محمد جواد لاریجانی سپس ادعا کرده که هیچکس در ایران با ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا با آقای پناهی و خانم ستوده و همچنین اعطای جایزه ساخاروف از سوی پارلمان اروپا به آن دو موافق نبوده است. زیرا، به گفتۀ رییس ستاد حقوق بشر قوۀ قضاییه جمهوری اسلامی ایران، ملاقات با کسانی که از سوی این قوه محکوم به زندان و محرومیت از حقوق اجتماعی شان شده اند باید با هماهنگی های قضایی و امنیتی صورت بپذیرد.
محمد جواد لاریجانی از این نیز فراتر رفته و اعطای جایزه دفاع از حقوق بشر به نسرین ستوده و جعفر پناهی را یک توهین سیاسی به جمهوری اسلامی تلقی کرده، زیرا، این دو تن، به گفتۀ محمود جواد لاریجانی در اعتراض های سیاسی سال ۱۳۸۸ که حکومت تهران از آنها با عنوان “فتنه” یاد می کند شرکت کرده اند.
معاون امور بین الملل قوۀ قضاییه ایران اعطای این جایزه را به جعفر پناهی و نسرین ستوده غیرقابل قبول خوانده است. او همچنین هشت نمایندۀ پارلمان اروپا را که به تازگی به ایران سفر کردند “کم تمدن” خوانده و ملاقات شان را با دو مدافع حقوق بشر در این کشور غیردیپلماتیک و ای بسا غیرقانونی توصیف نموده است.
محمد جواد لاریجانی در جای دیگری از سخنانش افزوده است که در ملاقات شخصی اش با هیئت نمایندگان پارلمان اروپا گفته است که تلقی غرب از حقوق بشر را نمی پذیرد که به گفتۀ او مغایر با تنوع و تعدد فرهنگی است.
وی همچنین جمهوری اسلامی ایران را تنها و پیشرفته ترین و تاثیرگذارترین کشور منطقه دانسته که به دلیل تلقی غرب از حقوق بشر مورد تهاجم قرار می گیرد. محمد جواد لاریجانی در پایان بعید دانسته است که جمهوری اسلامی ایران تمایلی به انجام گفتگو و مذاکره با کشورهای اروپایی و غربی بر سر مسئلۀ حقوق بشر داشته باشد.
امروز همچنین علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به انتقاد برخی نمایندگان مجلس دربارۀ ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا با نسرین ستوده و جعفر پناهی گفت که نباید این موضوع را بسیار عمده کرد، زیرا، این همان چیزی است که به گفتۀ علی لاریجانی نمایندگان اروپایی در پی اش هستند. وی در جای دیگری از سخنانش گفت که ملاقات مقامات جمهوری اسلامی از جمله خود او با نمایندگان پارلمان اروپا می تواند به سود منافع دیپلماتیک جمهوری اسلامی باشد و اینکه بر خلاف ادعای برخی نمایندگان مجلس ایران، مسئولان حکومت اسلامی تهران برای دیدار با نمایندگان پارلمان اروپا به خط نشده بودند.

۱۳۹۲ آذر ۲۹, جمعه

شیرین عبادی: منشور حقوق شهروندی وسیله ای است برای سرگرم کردن مردمی که در انتظار اجرای عدالت هستند


1524878 10152065605583818 654934481 n شیرین عبادی: منشور حقوق شهروندی وسیله ای است برای سرگرم کردن مردمی که در انتظار اجرای عدالت هستند
طرح از مانا نیستانی
مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران، قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل را، که در آن نقض حقوق بشر در ایران محکوم شده، مردود دانست و گفت: “در قبال وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران اغراق و سیاه‌نمایی صورت می‌گیرد.” : ”کلیت قطعنامه مشحون از موارد خلاف واقعیت است که منبع و مأخذی جز سایت‌ها و رسانه‌های مرتبط با بانیان غربی این قطعنامه و گروه‌های تروریستی بدنام و وابسته ندارد. جمهوری اسلامی ایران بر اساس شرع مقدس اسلام و همچنین اصول مندرج در قانون اساسی کشور، در جهت حمایت حقوق آحاد شهروندان خود ثابت قدم می باشد”
شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۳ و از وکلای مدافع حقوق بشر در گفت وگو با کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در خصوص لایحه حقوق شهروندی که ابتدای آذرماه توسط حسن روحانی برای اظهار نظرکارشناسان ارائه شده است گفت «طرح پیشنهادی منشور شهروندی در حقیقت وسیله ای است برای سرگرم کردن مردمی که در انتظار اجرای عدالت هستند.» او به کمپین گفت: «با خواندن منشور حقوق شهروندی که از سوی نهاد ریاست جمهوری برای نظر خواهی منتشر شده بود یاد ضرب المثل اختراج دوباره چرخ افتادم و از خودم پرسیدم که آیا نیاز ی است که دوباره چرخ را اختراع کنیم؟ آنچه که به عنوان حقوق شهروندی در منشور پیشنهادی ذکر شده قبلا در فصل «حقوق ملت» قانون اساسی و همچنین در قانون حقوق شهرندی که در زمان اقای خاتمی در مجلس ششم به تصویب رسیده بود مفصلا و با ضمانت اجرایی بیشتر ذکر شده است.
خانم عبادی با پرهیز از وارد شدن به جزییات طرح پیشنهادی رئیس جمهور گفت: «اساسا ضرورتی برای نوشتن این قانون نمی بینم تا بخواهم در مورد تک تک موادش اظهار نظر کنم. اگر آقای روحانی پایبند حقوق شهروندی هستند و هنگام مبارزات انتخاباتی وعده دادند که حقوق شهروندان را رعایت می کنند،  می بایستی به وظیفه خود در قانون اساسی که نظارت درست اجرای قانون اساسی است عمل کنند. یکی از این اصول ممنوعیت شکنجه است و حال اینکه می بینیم طبق گفته تعدادی از زندانیان که کتبا اعلام کرده اند در زندان ها تحت شکنجه قرار گرفتند و کسی به این مساله رسیدگی نمی کند. یکی دیگر از این اصول، برخورداری از دادرسی عادلانه است. قانون اساسی مقرر داشته است که هیچ کس را بدون محاکمه نمی توان بازداشت کرد حالا ایشان باید پاسخگو باشند به چه مجوز قانونی بیش از ۱۰۰۰ روز است که آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد هنوز در زندان خانگی هستند. یکی دیگر از این اصول احترام به آزادی بیان است. آقای روحانی باید نظارت کنند که چرا از انتشار سه روزنامه بهار، نشاط و توس ممانعت به عمل آمد. یکی دیگر اصول آزادی بیان است. بازداشت آقای غروی با چه مجوزی صورت گرفته است در حالیکه فقط ایشان یک مقاله در زمینه تاریخ اسلام نوشتند. بسیاری از این اصول قانون اساسی فراموش شده و بهتر است آقای روحانی اول سعی کنند اصول فراموش شده را اجرا کنند بعد اگر باز هم نواقصی بود و احتیاج به قانون کاملتری بود، آنوقت درصدد نوشتن قانون جدید باشند وگرنه در حال حاضر نوشتن قانونی به عنوان منشور حقوق شهروندی جز اینکه وعده دیگری به مردم داده شود چیز دیگری نیست.»
برنده جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۳ افزود: «بازداشت کسانیکه  تفهیم اتهام در مورد آنها صورت نگرفته است تا این لحظه جنبه غیر قانونی دارد و کسانیکه چنین دستوری را دادند باید به عنوان انجام امر خلاف قانون و ارتکاب جرم محاکمه کرد نه اینکه در پشت درهای بسته تلاش کرد که اجماعی به دست آید تا عده ای بیگناه آزاد شوند.  قانون اساسی از حقوق ملت صحبت می کند و مهمترین وظیفه جمهوری اسلامی نظارت بر اجرای صحیح قانون است نه اینکه با نوشتن کلمات و تعارف های دیگر عده ای را مشغول کند.»
خانم عبادی همچنین گفت: «منشورحقوق شهروندی نشانه ایی از وجود اراده سیاسی و جدی برای حفظ حقوق شهروندان نیست زیرا نوشتن قانونی ناقص که اکثرا هم به تعارف می گذرد و ضمانت اجرایی ندارد جز تلف کردن وقت عده ای که حقوق شان تعضیف شده و یا فقط به علت نوشتن یک مقاله یا داشتن یک عقیده مذهبی در زندان هستند فایده ای دیگری ندارد.»
شیرین عبادی با اشاره به دوگانگی مسوولان در استفاده از برخی شبکه های اجتماعی در حالی که مردم عادی از استفاده از این شبکه ها محروم هستند به کمپین گفت: « متاسفانه داستان یک بام و دو هوا بسیار در ایران رواج دارد. می بینیم که فیسبوک در ایران فیلتر است اما وزرا از آن استفاده می کنند. می بینیم که دست دزدی را در یک شهرستان به دلیل دزدیدن مقداری پول و شکلات از قنادی قطع کردند در حالیکه افرادی که میلیاردها تومان از بیت المال را حیف و میل کردند خیلی راحت و با سرافرازی در جامعه می گردند. می بینیم وقتی کسی مانند ستار بهشتی زیر شکنجه کشته می شود نه تنها به خواست خانواده اش رسیدگی نمی شود، بلکه حتی پزشکی که در زندان او را معاینه کرده و گواهی صادر کرده را زندانی می کنند و زندانی دیگری که هم سلولی او بوده و نزد بازپرس پرونده مشاهدات خودش را از ستار بیان کرده تبعید به زندان دیگر می شود. اینگونه امور چیزهای است که من قبلا هم از آن یاد کردم. وظیفه آقای رییس جمهور نظارت بر حقوق ملت است که ببیند حقوق ملت رعایت می شود یا خیر.»