حسن روحانی، از تشکر و قدردانی از نیروی انتظامی و بسیج در جریان کوی دانشگاه تا حمایت تمام قد از چماقداری به نام مسعود دهنمکی در سال ۱۳۹۲
حسن روحانی درباره اعتراضهای دانشجویان در سال ۱۸ تیر ۷۸ گفته بود: " اینها پستتر از آن هستند که برانداز نام گیرند" . او در راهپیمایی ۲۳ تیر در جمع بسیجیان یعنی همان هایی که دانشجویان را از بالکن به پایین پرت کرده بودند گفت: " لازم میدانم از نیروی انتظامی به خاطر تلاشهای شبانهروزیاش در این چند روز، از نیروی عزیز و قهرمان بسیج و همچنین پرسنل بیدار وزارت اطلاعات تشکر، سپاسگزاری و قدردانی نمایم که تلاش و فعالیت فوقالعادهای در این چند روز داشتهاند"
یکی از کسانی که در سرکوب خشن دانشجویان نقش داشت و با یک وانت به رنگ سبز کاهویی، گروهی از بسیجیها را جمع کرد و به کوی دانشگاه آورد فردی بود به نام مسعود دهنمکی، کسی که سالها بعد به عنوان کارگردان به مردم ایران معرفی شد.
ده نمکی و لباس شخصی ها با باتوم و زنجیر به جان عزت الله ابراهیم نژاد افتادند و قوزک پا، ران، کتف و دو دست او را شکستند و پشت بدن او همه جای زنجیر بود و از فاصله یک متری به صورتش شلیک کردند و او را کشتند و بعدها در حالیکه او زیر خروارها خاک آرامیده بود قوه قضاییه برای عزت الله ابراهیم نژاد دادگاه تشکیل داد ! و توسط دادگاه انقلاب متهم به «اقدام علیه امنیت ملی» شد! که این کار آنها برای مصونیت دادن به قاتلینش (بنا به شهادت شاهدان و گزارش ها، قاتلین او مسعود ده نمکی و مهدی صفری تبار، پسر امام جمعه اسلامشهر و چندین لباس شخصی دیگر) بودند!
با با توجه به این سوابق در اسفند ماه سال گذشته (۱۳۹۲) با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش دولت "تدبیر و امید"، دانش آموزان برای دیدن فیلم معراجیهای مسعود دهنمکی به سینما برده میشدند،
معراجیها همان فیلمی است که هنگام فیلمبرداری، ۶ نفر در اثر انفجار کشته شدند، و مسعود دهنمکی نه تنها ممنوع الکار و مجازات نشد بلکه وادههای جانباختگان ابلاغ کرد.
معراجیها همان فیلمی است که هنگام فیلمبرداری، ۶ نفر در اثر انفجار کشته شدند، و مسعود دهنمکی نه تنها ممنوع الکار و مجازات نشد بلکه وادههای جانباختگان ابلاغ کرد.
پیش از آن در دیماه ۱۳۹۲ حسین فریدون (برادر حسن روحانی) به همراه محمد حسینی وزیر ارشاد دولت احمدینژاد برای عرض تسلیت ویژه رئیس جمهور در کنار دهنمکی قرار گرفتند.
در بهمن ماه ۱۳۹۲ کمتر از دو روز مانده به آغاز جشنواره فیلم فجر، فیلم «معراجیها» ساختهی مسعود ده نمکی به جشنواره سیودوم اضافه شد، آنهم به بخش مسابقه! طبیعتا این پرسش برای دستاندکاران سینما و رسانه پیش آمد که براساس چه منطقی؟
داریوش مهرجویی کارگزدان خوشنام سینما، در مورد جشنواره فجر در بهمن گفت خودشان (دولت) سناریو می نویسند، فیلم درست می کنند، فیلمها را به فستیوال فجر می آورند و به خودشان هم جایزه می دهند این جشنواره فجر افتضاحست!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر