آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، با صدور حکمی ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضاییه را برای یک دوره پنج ساله دیگر تمدید کرده است.
"کوتاه کردن مسیر دادرسی، مبارزه اساسی با فساد، و از همه مهمتر ایجاد امنیت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم" از سیاستهایی است که رهبر ایران توصیه کرده آقای لاریجانی در دوره دوم مسئولیت خود آنها را در قوه قضاییه اجرا کند.
در پایان دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد، اختلاف نظر رئیس قوه قضاییه به همراه رئیس مجلس، با آقای احمدینژاد علنی شد.پرونده معترضان به نتایج انتخابات، پرونده 'فساد سه هزار میلیارد تومانی'، فساد مالی در بیمه ایران، رسیدگی به کشته شدن سه نفر در بازداشتگاه کهریزک و پرونده بابک زنجانی از خبرسازترین مواردی بودهاند که قوه قضاییه ایران در دوره اول ریاست صادق لاریجانی با آنها درگیر بوده است.
صدور احکام سنگین برای منتقدان حکومت و افزایش اجرای احکام اعدام از مواردی است که منتقدان آقای لاریجانی به عنوان نکات منفی کارنامه او مطرح میکنند.
صادق لاریجانی در مرداد ١٣٨٨ و در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاستجمهوری به ریاست قوه قضاییه رسید.
آقای لاریجانی پیش از گرفتن این سمت، مسئولیت اجرایی در حکومت نداشت.
البته او در سال ١٣٨٠ با حکم آیتالله خامنهای به عنوان یکی از اعضای شورای نگهبان منصوب شد. پیش از آن وی در سال ١٣٧٧ از استان مازندران به عنوان نماینده مجلس خبرگان انتخاب شده بود.
دو برادر بزرگتر صادق لاریجانی، علی و جواد، سالها در ردههای بالای حکومتی حضور داشتهاند.
صادق لاریجانی در نجف، در عراق، متولد شده و علاوه بر تحصیل در حوزه علمیه، فلسفه غرب را نیز مطالعه کرده و کتابهایی در این زمینه نوشته است.
ارزیابی شما از عملکرد پنج ساله صادق لاریجانی در قوه قضاییه ایران چیست؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر