۱۳۹۳ فروردین ۲۹, جمعه

امیر حکمتی خطاب به ظریف: بی‌گناهم، آزادم کنید

آقای حکمتی در نامه خود به وزیر امور خارجه ایران، با رد همه اتهام های وارد شده، از آقای ظریف خواسته است تا پرونده قضایی‌اش با چالش های موجود بین ایران و آمریکا گره نخورد.
به نوشته آقای حکمتی، او بر این باور است که حکم صادر شده علیه او "نتیجه و بازتاب سوءتفاهم تاریخی و ذهنیت منفی ایران در قبال سیاست های دولت آمریکاست."
امیر میرزایی حکمتی که مدتی در نیروهای مسلح آمریکا خدمت کرده، پس از سفر به ایران در تابستان ۱۳۹۰ بازداشت و از سوی حکومت ایران به "جاسوسی و همکاری با دولت متخاصم" متهم شد.
دادگاه انقلاب آقای حکمتی را در ابتدا به اعدام محکوم کرد ولی این حکم بعدا لغو شد و پرونده اش با رای دیوان عالی کشور حدود چهار ماه پیش به دادگاه تجدید نظر رفت و به ده سال زندان محکوم شد.
سفر سه هفته ای آقای حکمتی به ایران برای دیدن مادربزرگش در حالی انجام شد که او در استخدام نیروهای مسلح آمریکا نبود.
آقای حکمتی در نامه اش با اشاره به این موضوع نوشت: "من از ۱۸ سالگی در ارتش آمریکا خدمت کردم. بعد از فارغ‌الحصیلی از دانشگاه به عنوان مترجمی زبان عربی در ارتش این کشور استخدام شدم. قبل از این که به ایران سفر کنم، از این شغل استعفا دادم و برای ادامه تحصیل در رشته اقتصاد، در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه میشیگان پذیرش گرفتم."

'شهروند بی گناه'

امیر میرزایی حکمتی با تاکید بر بی گناه بودن خود، خطاب به وزیر امور خارجه ایران نوشته است: "تقاضای من به عنوان یک شهروند ایرانی، هموطن شما و فردی که ۳۰ ماه از خانواده خودش دور مانده است، رهایی از زندان است."
به نوشته آقای حکمتی، رسانه ای شدن موضوع بازداشت او باعث شد پرونده قضایی اش به موضوعی سیاسی بین ایران و آمریکا تبدیل شود.
او نوشته است: "اولین درخواست من این است که پرونده قضایی من، یک شهروند ساده ایرانی، با چالش های دیپلماتیک، تاریخی و سیاسی بین دو دولت گره نخورد. من علاقه ای ندارم و نمی توانم دخالتی در این فرایندهای کلان داشته باشم."
آقای حکمتی همچنین با اشاره به بازداشت بعضی از شهروندان ایرانی در آمریکا، از این موضوع ابراز تاسف کرد.
او نوشت: "به عنوان یک شهروند از این که برخی ایرانیان در آمریکا زندانی شده اند، بسیار متاسف هستم و دعای همواره ام، آزادی آنان است. بنده هیچ نقشی در رقم خوردن چنین سرنوشتی برای ایشان نداشته ام و ۳۰ ماه زندگی من در زندان، نتوانسته کوچک ترین تاثیری در سرنوشت این افراد بگذارد."
امیر میرزایی حکمتی سپتامبر گذشته در نامه ای خطاب به جان کری، وزیر امور خارجه نوشته بود که ایران او را با نیت تبادل زندانی نگه داشته است.
خانواده امیر میرزایی حکمتی در واکنش به نامه او خطاب به محمد جواد ظریف، بار دیگر بر بی گناهی فرزندشان تاکید کرده‌ است.
خانواده حکمتی در بیانیه خود نوشته است: "امیدواریم که وزیر خارجه، ظریف، در پاسخش بی گناهی امیر و ضرورت بازگرداندن او به پدر رنجورش را در نظر بگیرد."
علی حکمتی، پدر امیر که استاد میکروبیولوژی در یکی از کالج های ایالت های میشیگان است، به علت ابتلا به تومور مغزی در بیمارستان بستری است.
پزشک معالج آقای حکمتی در نامه‌ای خطاب به قوه قضائیه ایران که دوازدهم فروردین در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شد، بیماری او را غیرقابل درمان دانست و خواهان بازگشت امیر میرزایی حکمتی برای دیدار با پدر بیمارش شد.

هیچ نظری موجود نیست: